NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
ma vala volio bi da Udine nakantaju ovaj Cherooke cuj nece ni da spavaju ni da treniraju u Zenici nego u Vitezu najbolje da im nisu ni dali igrat na Bilinom pa nek igraju na Kosevu pa da nijedan Skripac ne smije doc pogledat tekmu 

- Greenfingers
- Kontakt:
koji optimizamxinxee je napisao/la:Jeste da ih gotovo nikad ne podrzavam osim u Evropskim utakmicama,pored toga SRETNO PLAVI s SIROKOG..
Prognoza 1-0 za Siroki ,u najgorem slucaju 1-1

-
- Kontakt:
Sretno veceras, samo hrabro pa sta bude.
Ipak igrate protiv jednog Udinese-a!!!
Ipak igrate protiv jednog Udinese-a!!!
-
- Kontakt:
Stadion gdje igrate i navijate je cadavbagrcavi je napisao/la:Svašta možeš pročitati ovdje, pa i to da Široki prozivaju kitice i ovi čađavci.Isti ti ispadaju od Kukesija i Zetea ovi drugi igrali evropu prije 100 godina i ispali od nekakvog Grbalja.Pa čuj Grbalj molim te
I oni prosipaju neke šuplje.Da Bog sačuva.
Sretno Širokom sutra, pokažite zube i nek bude neki minimalni poraz, jer ipak znamo šta je Udineze.

sretno Širokom večeras..
samo nemojte ući u tekmu s previše respekta prema njim, jer ako to učinite, neće vas nigdje biti...igrajte svoju igru, i oštro, pa šta bude...

samo nemojte ući u tekmu s previše respekta prema njim, jer ako to učinite, neće vas nigdje biti...igrajte svoju igru, i oštro, pa šta bude...
Sretno Širokom i da uspije pozitivno iznenaditi !
zelio bih da sve protekne u najboljem redu veceras. ne volim ni jedan bosanskohercegovacki klub sem' Celika ali veceras simpatisem Siroki zbog toga sto igra na zenickom tlu kao domacina...
Čekaju petardu pa će se raspisat,inače ako je nebude rezultat će biti objavljen iza ponoći.KEC je napisao/la:Portal nam se razocarao jer izgleda u nasoj ligi samo "igraju" Zeljo i Sarajevoobrzi je napisao/la:Po ovom portalu vi kao da ne igrate danas,ili je očito ovaj četvrtak pun sportski tema
rajkoPETKOVIC je napisao/la:ma vala volio bi da Udine nakantaju ovaj Cherooke cuj nece ni da spavaju ni da treniraju u Zenici nego u Vitezu najbolje da im nisu ni dali igrat na Bilinom pa nek igraju na Kosevu pa da nijedan Skripac ne smije doc pogledat tekmu
nide veze ti je ovo

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Sretno vam i ostvarite što bolji rezultat! 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Da se ne lažemo,jer ružno je lagati.
Niti ću navijati za Široki,niti protiv njega.Navijam samo za jedan klub i jednu reprezentaciju.
Iskreno,neka bolji pobijedi,i to je to.
Niti ću navijati za Široki,niti protiv njega.Navijam samo za jedan klub i jednu reprezentaciju.
Iskreno,neka bolji pobijedi,i to je to.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Prenosil ko večerašnju utakmicu ?
BHT 1 NARAVNO U HDZeka je napisao/la:Prenosil ko večerašnju utakmicu ?

Ma ja otišli u Vitez,u Zenici je rat još uvijek,pa nema miraFanVitez je napisao/la:rajkoPETKOVIC je napisao/la:ma vala volio bi da Udine nakantaju ovaj Cherooke cuj nece ni da spavaju ni da treniraju u Zenici nego u Vitezu najbolje da im nisu ni dali igrat na Bilinom pa nek igraju na Kosevu pa da nijedan Skripac ne smije doc pogledat tekmu
nide veze ti je ovopa vecina premijerligaskih ekipa koja je igrala s travnikom ili celikom , a dolazi na nocenje uvijek prespava u nekim od hotela u Vitezu i odradi i trening,jer postoji dosta dobrih terena
a i mirnije je kod nas,nego u Zenici

Sretno Široki! 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
u vitezu se ima zitigu 

¸hahhaharisha1988 je napisao/la:BHT 1 NARAVNO U HDZeka je napisao/la:Prenosil ko večerašnju utakmicu ?

srcu draga boja plava
Starting 11:
Bilobrk;Ješe,Špikić
,Blaić,Marković;Ćorić.Zakarić,Landeka,Wagner,Ivanković;Kordić
Strah me je obrane,Stipo i Jozo su premladi i neiskusni,a njima u napadu Muriel i ADN
Bilobrk;Ješe,Špikić

Strah me je obrane,Stipo i Jozo su premladi i neiskusni,a njima u napadu Muriel i ADN

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
u ljudi najjaci ssastav
- Crni gavran
- Kontakt:
Sretno Sirokobrijezani 
_____________________________________________________________________________________________
[youtube][/youtube]

_____________________________________________________________________________________________
[youtube][/youtube]
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.