Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- RickBlaine
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ofulo si temu, nije tema korida, nego Real Madrid.Bolje vrabac u ruci a ne golub na grani sto hocu reci - prvo vi osvojite kup kralja u svojoj avliji a nase je da se hrvemo sa prvacima ostalih liga.
Gareth od Velsa vs Jordi Alba..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ali kako se neki samo pitaju da li ce moci zajedno igrati bale i ronaldo
nevjerovatno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
A Messi i Neymar ?LenBias je napisao/la:ali kako se neki samo pitaju da li ce moci zajedno igrati bale i ronaldonevjerovatno
Koliko ste to platili trkaca od Velsa ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
na tvoju zalost izgleda nisi svjestan koliko je bolji i mocniji duo ronaldo i bale od ovog messi i neymarM4kaveli je napisao/la:A Messi i Neymar ?LenBias je napisao/la:ali kako se neki samo pitaju da li ce moci zajedno igrati bale i ronaldonevjerovatno
![]()
Odakle ti to znas ?LenBias je napisao/la:na tvoju zalost izgleda nisi svjestan koliko je bolji i mocniji duo ronaldo i bale od ovog messi i neymarM4kaveli je napisao/la:A Messi i Neymar ?LenBias je napisao/la:ali kako se neki samo pitaju da li ce moci zajedno igrati bale i ronaldonevjerovatno
![]()
Ta dvojica ako mogu odigrati dupli pas na 3 metra dobri su.
Koliko ono zajedno imaju .. 200 kila i 4 metra, bodybuilderi a ne fudbaleri.
Nego jel to vec gotov posao oko Bejla ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
treba imati metar i sedamnaest ko messi ili biti tezak triespet kila ko neymar
Takvi igraci dominiraju otkad je fudbala. Mali, eksplozivni, agilni, pokretljivi, uigrani ,..LenBias je napisao/la:treba imati metar i sedamnaest ko messi ili biti tezak triespet kila ko neymar
Nego jos mi nisi odgovorio na pitanje. Koliko vas je Levy nalevatio za Bejla ?
http://sportsport.ba/ino_fudbal/as-bale ... ura/110422" onclick="window.open(this.href);return false;
jel ovo bomba ili nije, ali znam da ce Perez biti prvi covjek koji ce prekucati cifru od 100 miliona za jednog igraca.
jel ovo bomba ili nije, ali znam da ce Perez biti prvi covjek koji ce prekucati cifru od 100 miliona za jednog igraca.
- Hegemonista
- Kontakt:
Nije tol'ko bitna veličina, bitnija je tehnika, pitajte Kiksera Golsillasa.
Casillas golman s najviše primljenih golova u Clasicama, Messi od ove sezone igrač s najviše zabijenih golova u Clasicama. :kava:
Casillas golman s najviše primljenih golova u Clasicama, Messi od ove sezone igrač s najviše zabijenih golova u Clasicama. :kava:
Saučešće svim nevinim žrtvama Barcine hegemonije
Ne znam da li je korida, govorim o tome da trebate prvo kup Spanije osvojiti pa tek onda misliti o prvaku Spanije pa ono ostalo vama decenijama nedostizno.L_blancos je napisao/la:Ofulo si temu, nije tema korida, nego Real Madrid.Bolje vrabac u ruci a ne golub na grani sto hocu reci - prvo vi osvojite kup kralja u svojoj avliji a nase je da se hrvemo sa prvacima ostalih liga.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
znas li ti sta je decenija il se opet, po ko zna koji put, razbacujes pojmovima?bparena je napisao/la:Ne znam da li je korida, govorim o tome da trebate prvo kup Spanije osvojiti pa tek onda misliti o prvaku Spanije pa ono ostalo vama decenijama nedostizno.L_blancos je napisao/la:Ofulo si temu, nije tema korida, nego Real Madrid.Bolje vrabac u ruci a ne golub na grani sto hocu reci - prvo vi osvojite kup kralja u svojoj avliji a nase je da se hrvemo sa prvacima ostalih liga.
111 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/as-bale ... ura/110422
istina ako Bog da..
@LenBias
nisam bas siguran da li znam sta je decenija pa reko da mi malo pojasnis ?
ako viceprvak vide od 10 godina ne osvaja LP da li je vec usao u drugih 10 godina i da li se to moze nazvat visedecenijsko nervozno iscekivanje ?
samo bez uvreda - moze odgovor ?
ako viceprvak vide od 10 godina ne osvaja LP da li je vec usao u drugih 10 godina i da li se to moze nazvat visedecenijsko nervozno iscekivanje ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
de ti dobro pogledaj sta si napisao pa onda se informisi sta je decenija
real 11 godina u europi ne moze nista tako da ga ja ne smatram nekog za osvajanje i nije medju vecim klubovima u europi, a jedino ako nas iznenade
nije medju vecima nego je najveci ubjedljivomujo205 je napisao/la:real 11 godina u europi ne moze nista tako da ga ja ne smatram nekog za osvajanje i nije medju vecim klubovima u europi, a jedino ako nas iznenade
Yebiga ti vladaš s trocifrenim ciframa mi obični smrtnici nismo tome dorasli,ko zna na šta ti misliš kad kažeš deset..bparena je napisao/la:@LenBias
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.