Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Yebo vas Bluemoon...
Bayern pokazao zasto je trenutno broj 1 u Svijetu fudbala.
U prvom poluvremenu bi ganjo loptu samo isto ko i ostali.
Negredo igra fino i City bi mogao dominirati sa svim napadackim kombinacijama, Negredo-Jovetic, Dzeko-Jovetic, Dzeko-Negredo ....
Samo da Aguero tu se ne umijesa i svojom sebicnoscu zaserre sve.
Ipak je ovo za 2 klase jaca i sredina i odbrana od one jucerasnje Milanove i znalo se da nece moci stvarati onoliko prilika.
Onaj sut je izgledao traljavo ali je ulazio a Neuer veceras pokazao zasto je trenutno mozda i najbolji golman na svijetu.
Biti ce nesto od ovog Citya polahko, Dzeko je igrao dosad najvise i zasluzeno se odmorio.
Bayern pokazao zasto je trenutno broj 1 u Svijetu fudbala.
U prvom poluvremenu bi ganjo loptu samo isto ko i ostali.
Negredo igra fino i City bi mogao dominirati sa svim napadackim kombinacijama, Negredo-Jovetic, Dzeko-Jovetic, Dzeko-Negredo ....
Samo da Aguero tu se ne umijesa i svojom sebicnoscu zaserre sve.
Ipak je ovo za 2 klase jaca i sredina i odbrana od one jucerasnje Milanove i znalo se da nece moci stvarati onoliko prilika.
Onaj sut je izgledao traljavo ali je ulazio a Neuer veceras pokazao zasto je trenutno mozda i najbolji golman na svijetu.
Biti ce nesto od ovog Citya polahko, Dzeko je igrao dosad najvise i zasluzeno se odmorio.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Tebi mozda nebi skodilo uzeti koji cas engleskog,JTS je napisao/la:ne lupaj, pišu kako je dobro napravio, al' Neuer mu odlično skinuoMrShadow je napisao/la:eno odmah mu J*** sve na bluemoon
Dzeko doing what he does best....fucking things up.
No. That was not a great save. No. Take that junk away. Our forward fluffed it.
That's the difference between Agüero and the other striker in our squad.
Once a donkey always a donkey....
He still misses too many sitters. It wouldn't be too bad if he was a victim of great goalkeeping but a lot of the time it appears he's just fecked it up.
ako čitaš forum duže vremena, onda znaš da znaju biti i 'sarkastični' .. na tih par postova gdje 'pljuju' Edina, pronađi i 15 onih gdje pišu da je sve dobro napravio, ali odlično mu odbranioMrShadow je napisao/la:Tebi mozda nebi skodilo uzeti koji cas engleskog,JTS je napisao/la:ne lupaj, pišu kako je dobro napravio, al' Neuer mu odlično skinuoMrShadow je napisao/la:eno odmah mu J*** sve na bluemoon
Dzeko doing what he does best....fucking things up.
No. That was not a great save. No. Take that junk away. Our forward fluffed it.
That's the difference between Agüero and the other striker in our squad.
Once a donkey always a donkey....
He still misses too many sitters. It wouldn't be too bad if he was a victim of great goalkeeping but a lot of the time it appears he's just fecked it up.
posebno na ovom postu pogledaj sićušnim slovima da piše: "just kidding bosnians"MrShadow je napisao/la:Dzeko doing what he does best....fucking things up.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Bas tako. Treba vas banovati za taj Bluemoon!BadrHari je napisao/la:Yebo vas Bluemoon...
BOLI NEKOG STA ONI PISU!
Evo upravo si prijavljen seljacino pa se odmori malo u Banovicima sadmirzatele je napisao/la:PUŠE MI KU RAC SVI KOJI NAPISU ZA BLUEMOON I SVI KOJI PISU PROTIV DZEKE NA NJEMU
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vec me je oko 65. minute nervoza pocela hvatat, nema Dzeke 
Sve dobro odradio, pas za Milnera, otkrio se ali slab sut. Mogao je ondje bolje odreagovati ali sta je tu je, bolje da se sad izpromasuje nego u bitnim tekmama.
Za 15-20 min nije mogao nista vise napravit
Sve dobro odradio, pas za Milnera, otkrio se ali slab sut. Mogao je ondje bolje odreagovati ali sta je tu je, bolje da se sad izpromasuje nego u bitnim tekmama.
Za 15-20 min nije mogao nista vise napravit
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
Bluemoooonmirzatele je napisao/la:PUŠE MI KU RAC SVI KOJI NAPISU ZA BLUEMOON I SVI KOJI PISU PROTIV DZEKE NA NJEMU
You saw me standing alone...
Poslano sa moj Digitron FCB
Keep walking.
ma opušteno .. Man City će u igri prema naprijed biti mašinerija, al' et', odbrana im je slabiji dio ekipe .. trebali bi dovesti još jednog stopera, da iskeširaju za nekog, možda onaj luđak Pepe
vidi se da imaju akcije kad su u punom sastavu, brzi su, jednostavno igraju, krila znaju driblati, nabaciti, a naš Edin zabijati
po meni je Man City prvi favorit za titulu ako dovedu stopera, a iza njih Chelsea ..
po meni je Man City prvi favorit za titulu ako dovedu stopera, a iza njih Chelsea ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
daj ba , ko da itko shvata taj retardirani forum i tu djecu koja pisu tamo zaozbiljno.
Edin je lukavo sutnuo , u zemlju je opalio loptu da dobije efeja kad se odbije , al na usporenom snimku se vidi koliko srece je imao Neuer jer je lijevom rukom promasio loptu i onda u zadnji cas slucajno prstima je okrznuo i skrenuo. treba pohvaliti Edinovu kretnju prilikom te situacije , u pravo vrijeme je krenuo , lijepo je nadjacao onu 13ku , cak je stigao i primiti loptu i malo se odmaknuti , ali eto nije imao srece.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Edin je lukavo sutnuo , u zemlju je opalio loptu da dobije efeja kad se odbije , al na usporenom snimku se vidi koliko srece je imao Neuer jer je lijevom rukom promasio loptu i onda u zadnji cas slucajno prstima je okrznuo i skrenuo. treba pohvaliti Edinovu kretnju prilikom te situacije , u pravo vrijeme je krenuo , lijepo je nadjacao onu 13ku , cak je stigao i primiti loptu i malo se odmaknuti , ali eto nije imao srece.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
- Goalgetter
- Kontakt:
Edin je prvi napadac City-a, a vi sad kako hocete. 
Polako ljudi, Dzeko je ove pripreme odradio idealno, nadavao se golova, promašio jednu priliku pa šta?
Negredo je recimo večeras promašio 3 zicera ali je zabio i jedan gol i mislim da je dobro odigrao i drago mi je da je zabio jer se dobro slaže sa Dzekom!
Jovetic se malo manje privikao ali i on će pokazati svoje vremenom!
Ja sam prezadovoljan dosadašnjim igrama Dzeke!
Također morate znati da je Prlegrini dosta igrača večeras odmarao, recimo Silva nije nikako ulazio!
Negredo je recimo večeras promašio 3 zicera ali je zabio i jedan gol i mislim da je dobro odigrao i drago mi je da je zabio jer se dobro slaže sa Dzekom!
Jovetic se malo manje privikao ali i on će pokazati svoje vremenom!
Ja sam prezadovoljan dosadašnjim igrama Dzeke!
Također morate znati da je Prlegrini dosta igrača večeras odmarao, recimo Silva nije nikako ulazio!
koji smo mi giganti i koliko volimo edina pokazuje činjenica da nas boli šta ova napaćena engleska gamad piše i misli o njemu. jbga ja ne mogu protiv sebe, žao mi što ono nije pospremio u mrežu i boli me kad onakve stvari čitam iako je Edin najviše pokazao na pripremama.
4-IN-A-ROW
Sta kazu na bluemoonu?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kazu da ce Edin u United. (informacije iz prve ruke tamo)Cartman je napisao/la:Sta kazu na bluemoonu?
Ma kakvi, United ne dovodi igrace vise, nije to vise moderno.SamoZeljo je napisao/la:Kazu da ce Edin u United. (informacije iz prve ruke tamo)Cartman je napisao/la:Sta kazu na bluemoonu?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Goalgetter
- Kontakt:
Kazu da bi voljeli vidjeti Speed Demona u Cityu, Richards svako malo povrijedjen,a Zabaleta danas skrivio penal.Cartman je napisao/la:Sta kazu na bluemoonu?
Evo upravo si prijavljen seljacino pa se odmori malo u Banovicima sad[/quote]
jao izvini molim te nisam tako mislio..ccc..jao Banovici moj zivot je gotov...hahahah..e moja budalo
jao izvini molim te nisam tako mislio..ccc..jao Banovici moj zivot je gotov...hahahah..e moja budalo
- el-fighter
- Kontakt:
Dzeko jucer odigrao fantasticno protiv Milana i po meni je bilo ocekivano da danas odmara. On je na ovim pripremama do sada pokazao mnogo i sigurno je da ce Pellegrini na njega ozbiljno racunati u nadolazecoj sezoni. Danas dobio priliku tek radi reda, a nakon one promasene prilike su opet izasli iz rupa ovi misevi sto stalno cekaju njegove lose poteze da se obraduju. Neuer je veceras briljirao, a Negredo je to najbolje osjetio. Istina da je zabio jedan gol, ali mu je Manu skinuo 2-3 zicera.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Bas mi krivo zbog one prilike,, htio je Edin opet uhvatiti u volley ali ga onaj igrac Bayerna na vrijeme gurnu tijelom i pobjeze malo lopte,zbog toga je nije lijepo uhvatio ali nema veze. Nadam se da ce Edin startati ove utakmice na pocetku dok nema Auguera,,sa Joveticem zajedno u napadu. Nekako mu najvise odgovra Jovetic kao partner u napadu. Samo ne znam hoce li mu ova prijateljska tekma sa SAD-om ugroziti mjesto prvih 11 protiv Newcastle, ne znam kada tacno pocinje liga.( Da ga ne bude odmaro zbog prijeteljske tekme )
- el-fighter
- Kontakt:
Sezona pocinje 17.8. (subota), ali City svoju utakmicu prvog kola igra tek u ponedjeljak (19.8.) u onom terminu od 21h, tako da nece biti problema.sanji je napisao/la:Bas mi krivo zbog one prilike,, htio je Edin opet uhvatiti u volley ali ga onaj igrac Bayerna na vrijeme gurnu tijelom i pobjeze malo lopte,zbog toga je nije lijepo uhvatio ali nema veze. Nadam se da ce Edin startati ove utakmice na pocetku dok nema Auguera,,sa Joveticem zajedno u napadu. Nekako mu najvise odgovra Jovetic kao partner u napadu. Samo ne znam hoce li mu ova prijateljska tekma sa SAD-om ugroziti mjesto prvih 11 protiv Newcastle, ne znam kada tacno pocinje liga.( Da ga ne bude odmaro zbog prijeteljske tekme )
Velež do groba života mi moga