NK Široki Brijeg
- karlovacko
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
S' obzirom na protivnika i razliku u kvaliteti Siroki se nije obrukao ,sto je najbitnije .
Svaka cast !
Svaka cast !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Ehhh da ste jače postavili bez straha ko zna sta bi bilo
Naklon do poda za ovog majstora,kako mi je zao sto ga nisam vidio uzivo,hvala Antoniju sto nas je postedio u drugom dijelu 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Laksi trening za Udine, vidi se da su velika ekipa nece da osramote male i da im ubiju volju za igrom.
Trener sirokog na kraju veoma korektnu izjavu dade.
Di Natale majstor
Da je ovakvih protivnika nasim klubovima cesce
Trener sirokog na kraju veoma korektnu izjavu dade.
Di Natale majstor

Da je ovakvih protivnika nasim klubovima cesce

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Omladinci odlicni danas,meni se najvise svidio mali Spikic
Ako u nedjelju odigramo istu igru kao u drugom dijelu protiv Udina onda pobjeda nebi smjela doci u pitanje
Ako u nedjelju odigramo istu igru kao u drugom dijelu protiv Udina onda pobjeda nebi smjela doci u pitanje
HRHB
HRHB
kakav pacenik....
brisite ovo, bezze ce otici prica gdje ne treba.
ljudi su odigrali vrlo dobro protiv,za nase uslove, vrhunske ekipe i na tome treba cestitati a ne provocirati.
brisite ovo, bezze ce otici prica gdje ne treba.
ljudi su odigrali vrlo dobro protiv,za nase uslove, vrhunske ekipe i na tome treba cestitati a ne provocirati.
Ja budala sto mu uopce odgovaram...
Jese se danas malo "gubio",dosta su ga puta momci izvozali,Bilobrk takodjer dosta nesiguran,zrelije su mi djelovali ovi omladinci nego stariji
Jese se danas malo "gubio",dosta su ga puta momci izvozali,Bilobrk takodjer dosta nesiguran,zrelije su mi djelovali ovi omladinci nego stariji

HRHB
HRHB
" onclick="window.open(this.href);return false; super noćas tekmaAndroid je napisao/la:Ja budala sto mu uopce odgovaram...

- el-fighter
- Kontakt:
Siroki lijepo odigrao protiv Udinesea i nemate za cime zaliti. Kada uporedite kvalitetu Serie A i BH Telecom Premijer lige bit ce vam jasno da ste veceras odigrali i vise nego dobro. Jos jednom bravo za vas.
Usput, moze li neko postaviti klip (ukoliko ima) gdje Bilobrk brani penal Di Nataleu, ostao sam uskracen za to veceras?
Usput, moze li neko postaviti klip (ukoliko ima) gdje Bilobrk brani penal Di Nataleu, ostao sam uskracen za to veceras?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Loše..loše....ali bez brige,osvetit će vas Vitez sljedeće godine!;)
Godine prolaze jubav ostaje...
" onclick="window.open(this.href);return false; eto penal i golovi B)el-fighter je napisao/la:Siroki lijepo odigrao protiv Udinesea i nemate za cime zaliti. Kada uporedite kvalitetu Serie A i BH Telecom Premijer lige bit ce vam jasno da ste veceras odigrali i vise nego dobro. Jos jednom bravo za vas.
[youtube][/youtube]el-fighter je napisao/la:Siroki lijepo odigrao protiv Udinesea i nemate za cime zaliti. Kada uporedite kvalitetu Serie A i BH Telecom Premijer lige bit ce vam jasno da ste veceras odigrali i vise nego dobro. Jos jednom bravo za vas.

HRHB
HRHB
Solidan rezultat, steta sto Barisic nije zabio ono.
Musa je sve rekao, covjek na mjestu skroz. Bravo za vas
Musa je sve rekao, covjek na mjestu skroz. Bravo za vas

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Široki sasvim fino i pristojno odigrao, nisu se obrukali protiv ocito mnogo jace ekipe.
Di Natale pokazao kakav je majstor iako je odavno u godinama, samo ga je Bilobrk obrukao kod one panenke
Na kraju, Musa je realno opisao utakmicu....možda je trebao ranije ubaciti Šilića, ali pitanje koliko bi i to pomoglo.
Di Natale pokazao kakav je majstor iako je odavno u godinama, samo ga je Bilobrk obrukao kod one panenke

Na kraju, Musa je realno opisao utakmicu....možda je trebao ranije ubaciti Šilića, ali pitanje koliko bi i to pomoglo.
Musa sve objasnio, kapa do poda..čovjek je poštenjačina i ljudina
Ja ću samo reć svaka čast momcim, vezite pasove onako u nedjelju kao večeras u drugom poluvremenu i ne gine Veležu pet komada
edit: bolje izgubii od Udinesea i 5:0 nego npr. kao Hajduk od DIla Gori
Ja ću samo reć svaka čast momcim, vezite pasove onako u nedjelju kao večeras u drugom poluvremenu i ne gine Veležu pet komada

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Casno i posteno, igracki vas nisu mnogo razvalili, ipak su oni liga petica tj za nas su svemirci, poslije Malaga prvi put da neko ugosti ekipu iz petice.
nije bas rezultat nesto sto apriori znaci omjer snaga na terenu,nije realnoKevin je napisao/la:Musa sve objasnio, kapa do poda..čovjek je poštenjačina i ljudina
Čestitm, trudili ste se koliko ste mogli. Čista obraza su igrači napustili teren. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Dušan Basta misli da je sve otvoreno:
"Zadovoljni smo igrom i konačnim rezultatom i smatram da je ovo dobar rezultat pred revanš, ali ne smijemo se nikako opustiti, jer još nije sve gotovo", rekao je Basta za SportSport.ba, dalje nastavivši:
"Ušli smo u utakmicu sa dosta respekta prema Širokom i potpuno ozbiljno i tako smo se i ponašali na terenu, te smo stvorili prednost od tri gola razlike, ali smo malo sve poremetili primljenim golom koji nam nije trebao".
"Međutim, pobjeda na strani je dobra bez obzira ko je protivnik. Široki se pokazao kao dobra ekipa, fizički dosta jaka i mi u revanšu sigurno moramo maksimalno ozbljno ući kao i večeras u Zenici ako mislimo potvrditi prolaz dalje", istakao je Basta.

"Zadovoljni smo igrom i konačnim rezultatom i smatram da je ovo dobar rezultat pred revanš, ali ne smijemo se nikako opustiti, jer još nije sve gotovo", rekao je Basta za SportSport.ba, dalje nastavivši:
"Ušli smo u utakmicu sa dosta respekta prema Širokom i potpuno ozbiljno i tako smo se i ponašali na terenu, te smo stvorili prednost od tri gola razlike, ali smo malo sve poremetili primljenim golom koji nam nije trebao".
"Međutim, pobjeda na strani je dobra bez obzira ko je protivnik. Široki se pokazao kao dobra ekipa, fizički dosta jaka i mi u revanšu sigurno moramo maksimalno ozbljno ući kao i večeras u Zenici ako mislimo potvrditi prolaz dalje", istakao je Basta.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
E, sto se tice utakmice, Udinese je bolja momcad i tu nema price, prenaivno izgledamo pored njih u pojedinim momentima, kao sto bi i bilo koji drugi BH klub, plus standardno prepadanje od renomiranog protivnika, primis odmah fenomenalan pogodak iz slobodnjaka, a dobar si bio do tog momenta, i ide sve po zlu.
U drugom poluvremenu ipak Široki je pokazao da moze igrati nogometa i s renomiranijim protivnicima, iako se Udinese svjesno povuklo u drugom poluvremenu i pomalo zatvaralo utakmicu, medjutim i dalje smo bili bolji dobrim dijelom drugog poluvremena i dobro stajali na terenu, vidi se razlika u motivaciji i pristupu protiv pravih protivnika, da onako igraju u prvenstvu protiv ''malih'' protivnika, bili bi prvaci lagano, medjutim to je ocigledno i dalje najveci problem. Kako god, sasvim zasluzen gol kao plod bolje igre u nastavku, mogao je i drugi sretno uletjeti, tek to bi bila fantazija, no sto je tu je, sasvim pristojan rezultat protiv kudikamo jaceg protivnika iz puno bolje lige i pri tom i postignuti pogodak, tehnicki ne bi smio covjek biti posebno ni nezadovoljan kad vratimo stvari u realnu perspektivu.
Sto se tice atmosfere i publike, Zenicani ocekivano otvoreno na strani Udinese-a, mada sam ocekivao da ce makar dio biti i za Široki, nebitno u konacnici no eto, nije da ih je briga za neki koeficijent i sto vec, a imaju priliku pogledati jedan top klub, tko zna kad ce opet imati tu sansu, a pojedini kompleksasi iz Robijasa, uh koja je to sabanija...
Kako god, apsolvirana i Zenica i Udinese, slijedi uzvrat u Trstu, ali prije toga utakmica s Velezom kojeg moramo dobiti, koliko god bili umorni i koliko god se bilo tesko ponovno preorijentirati na nasu ligu i ''peripetije'' koje uz nju idu.
U drugom poluvremenu ipak Široki je pokazao da moze igrati nogometa i s renomiranijim protivnicima, iako se Udinese svjesno povuklo u drugom poluvremenu i pomalo zatvaralo utakmicu, medjutim i dalje smo bili bolji dobrim dijelom drugog poluvremena i dobro stajali na terenu, vidi se razlika u motivaciji i pristupu protiv pravih protivnika, da onako igraju u prvenstvu protiv ''malih'' protivnika, bili bi prvaci lagano, medjutim to je ocigledno i dalje najveci problem. Kako god, sasvim zasluzen gol kao plod bolje igre u nastavku, mogao je i drugi sretno uletjeti, tek to bi bila fantazija, no sto je tu je, sasvim pristojan rezultat protiv kudikamo jaceg protivnika iz puno bolje lige i pri tom i postignuti pogodak, tehnicki ne bi smio covjek biti posebno ni nezadovoljan kad vratimo stvari u realnu perspektivu.
Sto se tice atmosfere i publike, Zenicani ocekivano otvoreno na strani Udinese-a, mada sam ocekivao da ce makar dio biti i za Široki, nebitno u konacnici no eto, nije da ih je briga za neki koeficijent i sto vec, a imaju priliku pogledati jedan top klub, tko zna kad ce opet imati tu sansu, a pojedini kompleksasi iz Robijasa, uh koja je to sabanija...
Kako god, apsolvirana i Zenica i Udinese, slijedi uzvrat u Trstu, ali prije toga utakmica s Velezom kojeg moramo dobiti, koliko god bili umorni i koliko god se bilo tesko ponovno preorijentirati na nasu ligu i ''peripetije'' koje uz nju idu.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.