FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Čuj u 2.ligu...heh.decki planiraju sljedele godine u Europu(kup UEFA barem) a on tako:|.
Godine prolaze jubav ostaje...
- Armageddon2012
- Kontakt:
nema predaje!
pokusacemo nekako do boda,jer ne pobjedjuje uvijek bolji...
aj borac!!
pokusacemo nekako do boda,jer ne pobjedjuje uvijek bolji...
aj borac!!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Šta je sa Grahovcem , je li još u Borcu . Spominje li se kakav transfer ?
Nema ponuda zasad, ko plati moze da ga vodi. 
Zar nije prošle sezone Srđan trebao preći za neke mizerne pare u Dinamo Minsk, no nije prošao ljekarski pregled.
Re: $: FK Borac - Banja Luka
Tačno tako, samo taj ljekarski je bio izgovor jer su oni u međuvremenu potpisali drugog igrača, tako da ih Grahovac više nije interesovao.
A taj je izgovor u pitanju. Mislio sam da ima zaista nekih ozbiljnih problema pa nije došlo do potpisivanja tog ugovora. Srđan ima veliki potencijal i smiješno bi bilo da ode za džabe ili za pare ispod pola miliona eura. Momak je kapiten U-21 reprezentacije BiH. Ne smijemo dozvoliti da nam talenti i kapiteni odlaze za smiješne cifre. Tako će se i graditi dobri temelji ne samo u Borcu, nego u čitavoj ligi.
Dragi banjalučani i ostala nacijo...ako niste nikada imali priliku gledati
igru tika-taka,ne propustite sutrašnju utakmicu?!
Dolazi vam u goste ''mala barcelona'' željna pobjeda i dobrog nogometa!!!
Napomena: Obavezno pred utakmicu izmasirajte vratne žile
igru tika-taka,ne propustite sutrašnju utakmicu?!
Dolazi vam u goste ''mala barcelona'' željna pobjeda i dobrog nogometa!!!
Napomena: Obavezno pred utakmicu izmasirajte vratne žile
jarane na početku si bio zanimljiv, sad već smaraš
Sto se sutra tekme tiče biće teško, igrali smo sa vitezom i oni znaju igrati, ali nadam se našoj pobjedi
jedino što je dobro donjela ova kriza u Borcu to je da napokon okosnicu tima čine Borčeva dijeca... 
¥ & ", & " &!!!
http://www.youtube.com/watch?v=v_MjbeDTCHo
Nemoj da se ljutis,moramo se malo zajebavati.evo cestitke na pobjedi.nisam bio na utakmici,jel bio penal??
Re: $: FK Borac - Banja Luka
Pogođen u ruku nakon centaršuta, dva puta, prvi put sudija ništa nije svirao. Nisam najbolje vidio ali igrač se nije bunio. Barselona iz Viteza igrala bunker, otvorili se tek kad su primili gol.
- Armageddon2012
- Kontakt:
otkad je premijerlige,bezopasniji gost nije gostovao ovdje....prvi udarac u gol ste uputili u 93 minuti glavom,ali avduka je uhvatio loptu.
morate igrati malo slobodnije,vidi se da igraci nisu ovce,ali ne znam cemu ovoliki respect,7 igraca do 21 god nam je igralo veceras!!
morate igrati malo slobodnije,vidi se da igraci nisu ovce,ali ne znam cemu ovoliki respect,7 igraca do 21 god nam je igralo veceras!!
Armageddon2012 je napisao/la:otkad je premijerlige,bezopasniji gost nije gostovao ovdje....prvi udarac u gol ste uputili u 93 minuti glavom,ali avduka je uhvatio loptu.
Sad ono ispada ovi bili u šesnaestercu 90 min.a onda u 91 min. napravili prvu shansu
Mada sam čuo informacije iz prve ruke od čovjeka koji je bio na utakmici,citiram:
utakmica loša,napucavanja i sl....obe ekipe "u pet deka" kako se kaže u našem narodu!
Što ne osporava pobjedu Borca i izboreni penal.
PS.Pohvale za BL publiku i navijače
Tri boda upisana, u defanzivi smo odlični, ali napad je tanak...ne može Stokić sam gore nešto posebno napraviti, ali Jović valjda zna šta radi.
Sad u Sarajevo protiv Olimpika očekujem tvrdu utakmicu... 
¥ & ", & " &!!!
Gdje ste ba?!
Kako vam je Djelmic? Slusa li?
Hoce li igrati?
Kako vam je Djelmic? Slusa li?
Hoce li igrati?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Žuržinov potpisao za Borac
- Armageddon2012
- Kontakt:
nešto sam uvjeren da nećemo izgubiti na otoci...i ta tradicija je čudo,nekako je postala važnija nego igrački kadar naš i protivnički...u zadnje vrijeme sam skoro siguran da ne gubimo kad idemo u prijedor,zenicu,na otoku,lukavicu...
a isto tako sam siguran da je u onom yebenom mostaru pušiona zagarantovana,bez obzira na ime protivnika ili naš igrački kadar
....skoro sam siguran da nikad od rata nismo pobjedili ni u vrapčićima ni pod bijelim brijegom,i možda smo samo po jednom neriješeno odigrali....strašno.
a trebinje je van svakog komentara!
a isto tako sam siguran da je u onom yebenom mostaru pušiona zagarantovana,bez obzira na ime protivnika ili naš igrački kadar
Tradicija je postala i da daleko najlakše u ligi dobijate penale, pogotovo kući i pogotovo nakon napucanih lopti u ruku.Armageddon2012 je napisao/la:nešto sam uvjeren da nećemo izgubiti na otoci...i ta tradicija je čudo,nekako je postala važnija nego igrački kadar naš i protivnički...u zadnje vrijeme sam skoro siguran da ne gubimo kad idemo u prijedor,zenicu,na otoku,lukavicu...
a isto tako sam siguran da je u onom yebenom mostaru pušiona zagarantovana,bez obzira na ime protivnika ili naš igrački kadar![]()
....skoro sam siguran da nikad od rata nismo pobjedili ni u vrapčićima ni pod bijelim brijegom,i možda smo samo po jednom neriješeno odigrali....strašno.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Hoces da kazes da ovo nisu bili cisti penali? Pa nismo mi krivi sto Stajic glumi golmana. 
I usput pogledaj statistiku penala za i protiv, za proslu sezonu.
I usput pogledaj statistiku penala za i protiv, za proslu sezonu.
Na otoku idemo rasterećeni jer cilj ove ekipe je sredina tabele (moje mišljenje da mogu i više), tako da neće Olimpiku biti lako
, lično ja bi bio prezadovoljan bodom, a onda kući ludnica protiv Želje
Kontam da će Žuržinov biti dobro pojačanje, pružao je on dobre partije u Zrinjskom 
¥ & ", & " &!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.