Imam osjecaj da ovdje ima bivsi navijaca barcalone,koji zvrsavaju na Pepa i tikataku,alkantaru i te neke sistemcice koje je Bayern sa svojom totalkom satrao i postavio nove standarde u ovoj igri.Treba dati prostora Pepu,treba mu dopustiti i losiju sezonu ali mu netreba dopustiti da bude glavni krivac da ova najbolja momcad Bayerna ne osvoji jos makar jednu titulu evrope.Jupova garda ima kuveta da razara jos dobrano godina,ali ako se tu uvuce komplikacija i prešeravanje od strane Pepa bojim se da smo izgubili zlatnu genraciju.L.Gustavo odlazi i tu se gubi jedna od karika jakog Bayerna,heh ko da ga nadomjesti Alkantara grdna rano fujj.Vrijeme ce pokazati da ce Pep startati sa 4-2-3-1 te identicnim Jupovim sastavom.
Ja mozda nisam dobro gledao ili mi je promaklo ali sta je taj Alkantara veceras radio na terenu,dobije loptu i vrati je nazad,trcakaranje po centru,nezz mozda mi neko to odgovori.
Kroos ima taj belaj sa fizickom spremom,umoran djecak,zato veceras nije bio bas raspolozen.Al on je pravi Bavarac i gledam mu kroz prste

.
Martinez na stoperu,nedaj Boze tako protiv BVB-a uhhh,ne radi on tu najbolje.Super kadar,onaj spanac otrese Martineza,primismo gol,a Boateng pored stative onako zacudjeno gleda

.
I da Pep ko fol glumi frajera nekog a dvije noci zaredom nastupa u istoj kosulji

.