zaspah 20 minuta do 3
vidim florenzi je pokupio titulu najboljeg igraca utakmice. kazem vam, mali ce da bude jedan od najboljih talijanskih veznjaka u narednim godinama i nastavice tamo gdje totti i DDR stanu.
idem naci utakmicu na netu da pogledam pa cu detaljnije komentarisati ali moram priznati da mi se svidja ovo sto gledam u predsezoni. doduse, pravi test ce biti utakmica protiv chelsea ali zasad garcia i ekipa rade odlican posao.
edit:
odgledah utakmicu.
tallo i torosidis su jedini koji po meni ne mogu dobiti prolaznu ocjenu. ovaj prvi bi trebao negdje na posudbu jer mislim da nema smisla da gubi godinu dana karijere sjedeci na klupi a definitivno se nece naigrati jer momak jos nema taj kvalitet. torosidis je bio iznenadjujuce los s obzirom da je u prethodnim prijateljskim utakmicama bio poprilicno solidan. medjutim, maicon ce vrlo vjerovatno biti prvi izbor za desnog beka tako da je toro sasvim pristojna zamjena i nista vise. benatia i castan nelosi ali mogu oni puno bolje i tako ce vjerovatno i biti kada se uigraju, vezni red je odlican, tottijeva pozicija je savrsena (hvala zemanu na tome), pjanic perfektan u ulozi registe gdje veze odbranu i vezni red + velika je prijetnja iz drugog plana sa pasovima, bradley i strootman su odlicni trkaci i dobili su skoro svaki duel. ako dodamo tome jos DDRa i florenzija onda dobijemo jednu od jacih veza u italiji. zanima me samo kako ce se napad razvijati jer ponovo je aktuelan taj odlazak osvalda. +