Još jedan u nizu famous people u Milanovoj kolekciji.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Samo ne razumijem ovo o obavljanju javnih dužnosti.. da li se to odnosi na apsolutno sve pa i eventualnog povratka na čelo Milana ili?Sud je naredio reviziju petogodišnje zabranje obavljanja javnih dužnosti, koja je bila dio kazne, objavio je BBC. O ovome će raspravljati Apelacioni sud u Milanu.
Doci ce i Ljajić i Hondarope11 je napisao/la:Je*at me, ali ja nisam za Ljajica.![]()
Honda je savrsen na poziciji ofanzivnog veznog i ne treba zaliti tih 5 miliona, treba ga dovesti odmah !
Nema mi logike platiti duplo za Ljajica koji bi dolaskom Honde izgubio svoju poziciju, a faraon i Balo su realno daleko bolji igraci da bi izgubili mjesto radi njega.
S obzirom koliko cigancimo oko svakog eura i kupovine igraca, on bi po meni bio bacanje para - jer nam ne treba. Honda i stoper prioritet, ostalo se moze pregrmiti.
Sretan rodjendan Paco.
milan ima budžet na razini Chieva....francobaresi je napisao/la: Paolo Condò: “Io non ritengo accettabile che il Milan faccia un mercato con un budget da Chievo (con tutto il rispetto). E basta”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.