AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

DonPippo9
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la DonPippo9 » 01 avg 2013, 23:21

slika

Još jedan u nizu famous people u Milanovoj kolekciji. 8-)
Il club piu titolato al mondo!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 01 avg 2013, 23:27

Petagna dobija broj 9 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 02 avg 2013, 00:23

Sretan rodjendan ljudino,kako sam ga samo brzo zavolio, Grande Pazzo 8-)

slika

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 02 avg 2013, 04:21

slika
Tanti auguri 8-)

Prandelli: "Balo? I didn't talk with him since a while but he is in safe hands(Allegri); I trust Allegri, I'm lucky to have such great coaches that give me ready players."

I čitao sam ovo za papu Berluscu, kao star je i neće služiti kaznu u zatvoru već će biti u kućnom pritvoru ili će imati dozu društveno korisnog rada. :lol:
Sud je naredio reviziju petogodišnje zabranje obavljanja javnih dužnosti, koja je bila dio kazne, objavio je BBC. O ovome će raspravljati Apelacioni sud u Milanu.
Samo ne razumijem ovo o obavljanju javnih dužnosti.. da li se to odnosi na apsolutno sve pa i eventualnog povratka na čelo Milana ili?
Halalite mi, malo sam pravno nepismen. :mrgreen:

Edit: Evo baš sad gledam, završena je tekma između Chelsea i manjeg kluba iz grada Milana, tako da će to biti zanimljivo polufinale.

slika
Il club piu titolato al mondo!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 avg 2013, 10:12

Sretan rođendan Pazzo , da nam se što prije oporaviš i doneseš puno radosti kao što si to uradio 16 puta prošle sezone. :D

Znači ako izgubimo od Chelsea za treće mjesto igramo sa Evertonom. Kako god da završi naši momci će igrati još 2 prijateljske utakmice , taman da Balo , Monto , Zapata uhvate ritam.
Nakon toga vraćaju se u Evropu i imaju 12 dana da se pripreme za prvu utakmicu play-offa koja se igra 20.08 , a ne 13.08 kao što sam ja prvobitno mislio. :D

Ostanak Nianga u Milanu zavisi od toga da li će Galliani pokušati dovesti Ljajića , s obzirom kakve partije pruža Boateng na priprema , mediji u Italiji smatraju da će Adriano uskoro otpočeti pregovore sa Fiorentinom. Ljaja još nije produžio ugovor sa Violama , tako da njegova cijena je 8-9 miliona €

Uvjeren sam da će Galliani prije dati te pare za Adema nego famoznih 5 mil. € za Hondu. Jer za 4 mjeseca Japanac je slobodan igrač , a Ljajić je tek od sljedećeg ljeta slobodan igrač.

Znači Niang bi mogao na posudbu , Ljaja da bude terquartista u Milanu , Boa na klupi ili da ga prodaju što je puno realnija opcija. Polako se merkato približava kraju i već se raspliće situacija u većini klubova.

ULTIM'ORA - Presentata un'offerta ufficiale del Milan per Ljajic! Non si conoscono i dettagli della proposta.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 02 avg 2013, 12:11

Di Marzio - Ljajic, 8 milioni non bastano: la Fiorentina vuole di più
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 avg 2013, 12:45

Puno oni traže, 8-9 mil je realno.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 avg 2013, 12:59

Je*at me, ali ja nisam za Ljajica. :mrgreen:
Honda je savrsen na poziciji ofanzivnog veznog i ne treba zaliti tih 5 miliona, treba ga dovesti odmah !
Nema mi logike platiti duplo za Ljajica koji bi dolaskom Honde izgubio svoju poziciju, a faraon i Balo su realno daleko bolji igraci da bi izgubili mjesto radi njega.
S obzirom koliko cigancimo oko svakog eura i kupovine igraca, on bi po meni bio bacanje para - jer nam ne treba. Honda i stoper prioritet, ostalo se moze pregrmiti.

Sretan rodjendan Paco. ;)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 02 avg 2013, 13:12

According to La Gazzetta dello Sport‘s Carlo Laudisa, Adriano Galliani has made an official bid for Ljajic before flying out to the United States for the Milan tour. The market expert of Sky Italia, Gianluca Di Marzio, Milan’s offer is €8m plus bonuses.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 avg 2013, 14:18

rope11 je napisao/la:Je*at me, ali ja nisam za Ljajica. :mrgreen:
Honda je savrsen na poziciji ofanzivnog veznog i ne treba zaliti tih 5 miliona, treba ga dovesti odmah !
Nema mi logike platiti duplo za Ljajica koji bi dolaskom Honde izgubio svoju poziciju, a faraon i Balo su realno daleko bolji igraci da bi izgubili mjesto radi njega.
S obzirom koliko cigancimo oko svakog eura i kupovine igraca, on bi po meni bio bacanje para - jer nam ne treba. Honda i stoper prioritet, ostalo se moze pregrmiti.

Sretan rodjendan Paco. ;)
Doci ce i Ljajić i Honda ;)
Vjerovatno Niang ide na posudbu ili će podati pola ugovora.

Milan će vjerovatno odbiti ponudu Besiktasa za Antoninija u iznosu 1 mil :lol:
Dobro vam ljudi išta nude, vjerovatno nisu gledali ovaj Audi Cup :lol:
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 avg 2013, 14:38

neka Ljajica dobar je pravo dobro ce nam leci, i honda onda u januaru i onda smo dobro pokriveni na poziciji treqariste :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

kole96
Kontakt:

Post Postao/la kole96 » 02 avg 2013, 14:48

Eh izgleda sad da Adem stize bice exstra pojačanje ako dode :D :D :D

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 avg 2013, 15:42

Dobra je stvar što čelnici Viola ne mogu biti prezahtjevni , da mi se ne bi ponovio slučaj Montolivo. Igrač je u zadnjoj godini ugovara , više od 10 mil. € sigurno neće dobiti. Iako je Adem odličan fudbaler i to je previše s obzirom da je od ljeta slobodan igrač. Nadam se da ćelo neće previše peljati oko ovog transfera , treba nam jedan igrač kao što je Ljajić. Sve je očiglednije da Boateng neće biti na onom nivou kao u prve dvije sezone.
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 02 avg 2013, 15:47

Botenga prodati, Nianga na posudbu.

Honda i Ljajić IN
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 avg 2013, 15:51

To je najrealniji ishod , dobra je stvar što Honda može igrati podjednako dobro bilo gdje u sredini terena , tako da on i Adem nisu jedan drugom konkurencija.
Jedna jako upečatljiva izjava i slažem se u potpunosti.
Paolo Condò: “Io non ritengo accettabile che il Milan faccia un mercato con un budget da Chievo (con tutto il rispetto). E basta”.
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 avg 2013, 16:25

prevedi druze jbg ne parlamo svi italijanski :D

ljaja je dobra pravo, a moze se dobiti pojeftino. jbg kad vidim koliko danas vrijede pojedini igraci onda je 8-10 M za Ljajica sica prava, mlad je igrac perspektivan i plus traba nam igrac njeogovg kalibra i pozicije koju igra a jos prema tome dolazi iz Serije A i ne zauzima mjesto koje je rezrvisano za Non EU igrace. Mislim da se ne bi pokajali sa njim.
Moglo bi se lagano onda igrati i 4-2-3-1 sa De jongom i Montom nazad kao polu napadaci Saraf Honda i Ljajic te Balonja kao spic. bilo bi svega ;D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 avg 2013, 16:48

Nije ni moj italijanski savršen , ali izjava je nešto u fazonu " nije prihvatljivo da Milan ima budžet za merkato kao recimo Chievo (uz sav respekt prema toj ekipi) " to je baš ono laički prevedeno. :D
-Rui Costa-

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 02 avg 2013, 16:51

francobaresi je napisao/la: Paolo Condò: “Io non ritengo accettabile che il Milan faccia un mercato con un budget da Chievo (con tutto il rispetto). E basta”.
milan ima budžet na razini Chieva....

nisam bas u toku sto se događa zadnji tjedan dva, ali evo uspio sam uhvatiti da liverpul nece dovesti eriksena sto bi znacilo da ostajemo jos samo mi u utrci za njegov potpis. nadam se da ce celo nesto smutiti na samom kraju prelaznog roka i dovest nam ga za sicu jer je on po mom misljenju bio od ljajica i honde (od kojeg je ujedno i puno mlađi, a igraju istu poziciju).

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 avg 2013, 16:54

heheh jbg imaju oni u budzetu para, samo ne daju degenerici :D

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 02 avg 2013, 17:07

Daj Adema on je beton igrač dobro bi došao pošto Robinho ispuhao i vjerujem da će možda već u Januaru otići. **** ja igrača koji zarađuje 4m a prošle zime nije pripreme uradio niti trenirao jer je mislio da će u Brazil :roll:
Ljajić možda dogodine džabe. Znači možda će se desiti da bude Montolivo, Honda, Ljajić zajedno 0KM :lol: koji je ćelo trol :lol:
Što se Boatenga tiče to je misterij kako je čovjek grohnuo. Ali realno on od odlaska Ibre ne igra na svojoj poziciji a to je box to box midfielder a ne trequartista tj. 10-ka ko što sad igra. Ako Saponaro zaigra kako se od njega očekuje mogao bi Boa nazad i da opet bude koristan. Nekako bi mi bilo žao da ode iako je godinu i po dana samo sjena onog igrača koji je bukvalno bio bager na sredini :(
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.