Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
znaci objektivno je nesto racionalno ako se tebi subjektivno potrefi milion stvari, odlicno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jašta, odlično.LenBias je napisao/la:znaci objektivno je nesto racionalno ako se tebi subjektivno potrefi milion stvari, odlicno
Da vidimo ako Bog da taj "novi" Real, kao što je novi svake sezone. Baš me zanima i igra i rezultati te ekipe jer ih naravno kao i svake godine vidim kao glavnog konkurenta uz Barcelonu iz Španije za trofej u ligi prvaka. Ne računam ostale lige u ovom slučaju jer iz svake imaš naravno konkurente.
tebi real madrid izgleda opsesija 
LenBias je napisao/la:tebi real madrid izgleda opsesija
Ne. Možeš uvijek provjeriti moje postove. Prošle godine sam pisao čitavo vrijeme da je po meni Real prvi favorit u ligi prvaka jer su otresli hladno Barcelonu koja je dominirala. Utakmice sa Realom su uvijek poslastica, no znamo ko uvijek izvuče deblji kraj
Gledam na to ko je najveći konkurent timu za kojeg ja navijam. Ne vidim ništa loše u tome.
- RickBlaine
- Kontakt:
U depresiji sam vec mjesec dana, usljed nje sam cak dobio inspiraciju za pisanje pjesama. Zivot je ****, a meni Madrid opsesija?! Mozda nekada bio, istina.Neutral je napisao/la:Real ti je opsesija, trebao bi smiriti malo strasti.
Pa skoro svakoj ekipi je potreban igrač kao što je Bale. Gdje sam to ja rekao da Realu ne treba Bale ?
Problem je što nedostaju ti trofeji nakon toliko ulaganja. U Realu je uvijek kriv trener, nema šanse da je neko drugi.
Real je prvi počeo sa uništavanjem fudbala. Nije to ni Abramović počeo ni Arapi. Htjeli su galaktikose, dobili su ih, no 10 godina bez najvažnijeg trofeja je šok za Real, upravu a i objektivne navijače koji to priznaju.
Bale među tri najbolja svjetska igrača ?Opet opsesija da je sve ono što je u Realu najbolje na svijetu.
Real poceo sa unistavanjem nogometa? To je tvoje misljenje. Ja nigdje ne vidim naznake da ce se nogomet unistiti. Ja nogomet pratim sa istim emocijama sada i prije petnaest godina. Naznaka unistenja nogometa nema, ti si zamislio da su stvari takve, ukoliko pak pogledas na drugu stranu shvatices da nije tako. Ako ti mislis da je ovo sto Madrid radi unistavanje nogometa, onda taj sport nemoj ni pratiti, s druge strane, ja cu ga pratiti sa istim emocijama.
Real unistio nogomet tako sto je dovodio Galacticose? Ne, naprotiv. Real je unistio sebe tada, tadasnju momcad jer su se stvari pogresno radile, nikakvih posljedica po druge nije bilo nego po Madrid sam. Nisu samo problem bili dovodjenje Beckhama i Luxemburga na klupu, milion stvari je radjeno pogresno.
E ako ti sada ne vidis razliku u politici kada dovodis Beckhama, kada imas 32-godisnjeg Figa, 32-godisnjeg Zidanea, 30-godisnjeg Raula, Carlosa u godinama, Ronalda koji je bio debel ko lopta, u odnosu na onu kada imas Cristiana Ronalda koji ce sa istim zarom raditi i u tridesetpetoj kao i sada, 24-godisnjeg Balea koji je istinski zalog za buducnost, Ozila koji tek treba uci u najbolje godine i mladog Isca... Onda nemoj glumit n... lobotomca budimo realni.
Godine bez trofeja? Hvala, znamo. A da znas kako se tesko nosimo s time ne bi nabijao na nos :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- RickBlaine
- Kontakt:
Bale ce biti jeftiniji od Ronalda. Ako bude dolazio.
Inace, primam oklade, Bale ne dolazi u Madrid. :kava:
Inace, primam oklade, Bale ne dolazi u Madrid. :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
jeste ali ovdje, koliko vidim, pise 120 mil funti 
- Consigliere
- Kontakt:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ako će vam biti lakše to je 0.12 milijardi.Uvijek smo postavljali standarde u fudbalu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja stvarno ne znam sta ce Realu Bale , 100mil € bacenih. Svi znamo da ce on biti u sjenci Ronalda dok je u spursima ikona ... Ovo je zaista prepucavanje i pres*ravanje R.M
- schweinsteiger
- Kontakt:
2006. nije osvojio bronzu s Portugalom na SP,jer je Njemacka tad' dobila Portugal 3:0 ili 3:1.
Kako god,cijena je presmijesna.To znaju i najvatreniji navijaci Reala.
Meni ovo nije ni malo "cool" ili "mocna" situacija,vise smatram ove u Realu budalama sto su pristali na takav iznos.
Do 120 miliona jedno 85% Europskih klubova kosta,a oni placaju jednog igraca toliko.
#miasanmia
Ko zna, mozda ova sapunica bude duza od one s Modricem 
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Bale ako dođe dođe, a ako ne ne treba žaliti. Dakako da bi igra bila dosta bolja, pogotovo po krilima, jer je evidentno da Mesut ne može na krilu dati maximum zbog toga što nema eksplozivnost i brzinu kao Velšanin. Ozil je najbolji na 10-ki, ili 8-ci zbog pasova koji izigraju komplrtnu odbranu protivnika.
- RickBlaine
- Kontakt:
A koja navala. Vise i dosadilo ponavljati. NE MOZETE ZNATI CIJENU i ponosito pricati o njoj kad Bale jos uvijek nije ni blizu potpisa sa Madridom.
Par lobotomaca navalilo na ovu cijenu od 120 miliona, zavozito prica o njoj a o Baletu u Madridu ni traga na glasa. Kad se transfer ozvanici (zapravo, ako se ozvanici) tek onda mozemo raspravljati o ciframa. Ovako je to jos daleko od gotovog, a ja osobno mislim da ukoliko bude dolazio, cijena transfera nece biti veca od 94 miliona eura.
Par lobotomaca navalilo na ovu cijenu od 120 miliona, zavozito prica o njoj a o Baletu u Madridu ni traga na glasa. Kad se transfer ozvanici (zapravo, ako se ozvanici) tek onda mozemo raspravljati o ciframa. Ovako je to jos daleko od gotovog, a ja osobno mislim da ukoliko bude dolazio, cijena transfera nece biti veca od 94 miliona eura.
- KapioFootball
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kakav Bale i Ronaldo sta ce ovaj malac biti
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mogao bi Concetrao put Londona..
Mogao bi Concetrao put Londona..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.