Bio sam vam danas u gradu nekad oko pola 1 ili 1 i nekog posla imao.Nakon današnjeg dana ja se divim svakom Mostarcu kako živi u onom paklu.Ne mogu vjerovati da je onolika vručina
Izvinjavam se na off-u.
Zamisli druze kako je bilo igrat neki dan protiv Slavije. Ovo danas je ugodan dansamocelik je napisao/la:Jedan off![]()
Bio sam vam danas u gradu nekad oko pola 1 ili 1 i nekog posla imao.Nakon današnjeg dana ja se divim svakom Mostarcu kako živi u onom paklu.Ne mogu vjerovati da je onolika vručina![]()
Stvarno vam se divim.Dobro ste vi ikako normalni sta prezivite preko ljeta
![]()
Jos jedan off.
Celik je na Areni ovo kolo. ima velike sanse da bude i Celik-Velez na areni jer bht prenosi Borac-Zeljo pa nekim redosljedom po kvaliteti dolazi Celik-Velez a i prosle sezone su radili ovaj prenos sa Kambrovic poljazizu1991 je napisao/la:Volio bih da se ovo kolo BHT odlučio za Široki - Velež, a ne Slavija - Sarajevo kombinaciju, al et'. Kako je - tako je.Shvatam zašto nisu uzeli tekmu Čelika zato što je prenošen prošlo kolo, iako je kvalitetna tekma, odnosno, trebala bi biti, od ostalih se samo ističu još već pomenute 2 na vrhu. Ajd valjda, imaju neki svoj red. Šteta.
p.s. @samocelik, zapitaj se kako je nama iza gola bilo prošlo kolo u 17 : 30h.
Kazu bit ce jos nekoliko dana ovakva temperatura pa ce otoplitsamocelik je napisao/la:Sat i pol sam proveo u jednoj pivnici u hladovini ali brate mili iz mene je sve kapali.Đaba hladna voda,kisle đaba sve ja sjedim mirujem a kao da radim najgori fizički posao.Divim se onim fudbalerima proslo kolo valjalo je izdeverat.![]()
pravnik1981 je napisao/la:Kazu bit ce jos nekoliko dana ovakva temperatura pa ce otoplitsamocelik je napisao/la:Sat i pol sam proveo u jednoj pivnici u hladovini ali brate mili iz mene je sve kapali.Đaba hladna voda,kisle đaba sve ja sjedim mirujem a kao da radim najgori fizički posao.Divim se onim fudbalerima proslo kolo valjalo je izdeverat.![]()
![]()
![]()
Vjeruj care, ovo danas je pjesma bila.Ja taman kontam danas nije nešto bilo puno vruće, 37 javilo.Mozes mislit kad bude 43-44 nekad.Evo javljaju sad 5-6 dana preko 40.samocelik je napisao/la:Jedan off![]()
Bio sam vam danas u gradu nekad oko pola 1 ili 1 i nekog posla imao.Nakon današnjeg dana ja se divim svakom Mostarcu kako živi u onom paklu.Ne mogu vjerovati da je onolika vručina![]()
![]()
Izvinjavam se na off-u.
Lani je isto tako u 8. mjesecu zatoplilo. Juli je bio okej a august neizdrziv.anel81m je napisao/la:Vjeruj care, ovo danas je pjesma bila.Ja taman kontam danas nije nešto bilo puno vruće, 37 javilo.Mozes mislit kad bude 43-44 nekad.Evo javljaju sad 5-6 dana preko 40.samocelik je napisao/la:Jedan off![]()
![]()
Izvinjavam se na off-u.
moRAja je napisao/la:Pirke kakva voda buraz skaci u cehinje![]()
Ne zaboravi ponijet kavade znas da one na to padajuPirke je napisao/la:moRAja je napisao/la:Pirke kakva voda buraz skaci u cehinje![]()
![]()
![]()
![]()
Cekam na red.
Bio sam u Tučepima ove godine, ima Čehinja ko u priči.Meni se čini da ih nije onakvih bilo kad sam bio momak.I one procvijetale kako su u EU.moRAja je napisao/la:Pirke kakva voda buraz skaci u cehinje![]()
Najludja tema na forumu definitivno.anel81m je napisao/la:Bio sam u Tučepima ove godine, ima Čehinja ko u priči.Meni se čini da ih nije onakvih bilo kad sam bio momak.I one procvijetale kako su u EU.moRAja je napisao/la:Pirke kakva voda buraz skaci u cehinje![]()
Stavrno imaju dobre zdepi drama.
U Kleku ima drama Slovakinja. Nisu ni one lose, ako su Cehinje vec "zacepljene".anel81m je napisao/la:Bio sam u Tučepima ove godine, ima Čehinja ko u priči.Meni se čini da ih nije onakvih bilo kad sam bio momak.I one procvijetale kako su u EU.moRAja je napisao/la:Pirke kakva voda buraz skaci u cehinje![]()
Stavrno imaju dobre zdepi drama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.