Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Šta drugi misle o ovome?IlCapitano je napisao/la:Imam jedno pitanje za moderatore ovog dijela...
Bi li bilo u redu da otvorimo jednu temu pod nazivom "Prognoza Serie A" ili nešto slično, gdje bi svaki član mogao napisati svoje viđenje pojedinih klubova sljedeće godine, šta očekuje od nekog igrača i svoje viđenje tabele na kraju sezone?
Mislim da bi to poboljšalo kvalitet rasprave na ovom podforumu, bez trolanja, samo konstruktivni postovi i mišljenja, a da ne zatrpavamo ovu temu...
I šta bi onda pisali na ovoj temi? Ne kradi postoveIlCapitano je napisao/la:Šta drugi misle o ovome?IlCapitano je napisao/la:Imam jedno pitanje za moderatore ovog dijela...
Bi li bilo u redu da otvorimo jednu temu pod nazivom "Prognoza Serie A" ili nešto slično, gdje bi svaki član mogao napisati svoje viđenje pojedinih klubova sljedeće godine, šta očekuje od nekog igrača i svoje viđenje tabele na kraju sezone?
Mislim da bi to poboljšalo kvalitet rasprave na ovom podforumu, bez trolanja, samo konstruktivni postovi i mišljenja, a da ne zatrpavamo ovu temu...
Izričito je napomenuto sa vrha da toga nema. Ko ne može podnijeti da mu je klub trenutno takav kakav jeste ne treba ni navijati ili bar druge nervirati svojim postovima.Evil Genius II je napisao/la:ideja je odlicna ali smo mi stokaneko od juventina ce prognozirati EL ili cak sezonu bez evrope za inter i/ili milan, ovi ce to shvatiti kao provokaciju i krenuce se raspravljati o zelenim stolovima, izgubljenim titulama i slicnim zajebancijama.
Što se mene tiče može, vidi sa moderacijom...JTS je napisao/la:bilo bi lijepo da napravimo temu 'Prognoze Serie A', al' da pogađamo rezultate svakog kola .. dakle, za pogođen rezultat dobiva se 3 boda (npr. Roma 0-3 Lazio, zezam Genija), a ukoliko pogodimo pobjednika meča neovisno o rezultatu, dobiva se 1 bod
mislim da je to bolje od pisanja kakav će biti neki klub, igrač naredne sezone, itd
da bude zanimljivo, najgori prognozer na kraju sezone, na avataru će stavit' grb svog najmržeg rivala za čitavu narednu sezonu
naravno da zezas jer je taj rezultat naucna fantastikaJTS je napisao/la:(npr. Roma 0-3 Lazio, zezam Genija)
ma ja najviše volim one od po 1-0Evil Genius II je napisao/la:naravno da zezas jer je taj rezultat naucna fantastikaJTS je napisao/la:(npr. Roma 0-3 Lazio, zezam Genija)
![]()
dobar ti je prijedlog (ko bi rek'o) i imate moju podrsku sto se toga tice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.