Olimpik Sarajevo

Greenfingers
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Greenfingers » 01 avg 2013, 06:17

imamo dresove za lige prvaka :D ne znam da sam bolje gledao, pogotovu zlatni dres, prelijepo... mada ipak smo mi zeleno bijeli tim, trebalo bi malo koristiti tih boja, to je moja jedina kritika na dresove, inace, dizajn je uradjen samo tako, da se nepostidis dresova Bundeslige.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 01 avg 2013, 08:48

Mokroguz je napisao/la:Sta bi od Torlaka??
Volio bi da potpise za Olimpic.
Vjerujem da Torlak dolazi u OLIMPIC,nece pogrešiti.

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 01 avg 2013, 12:47

heh, dobra vijest onda, pojacanje jače...

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 01 avg 2013, 12:58

Utakmica treba da bude u subotu oko 21:00, ali Arena pise da tek prikazuje utakmicu u nedelju oko 11:00. :?
Mozda znaju Robijasi sta vise oko ovoga.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 avg 2013, 13:04

Mokroguz je napisao/la:Utakmica treba da bude u subotu oko 21:00, ali Arena pise da tek prikazuje utakmicu u nedelju oko 11:00. :?
Zato sto ti gledas pregled programa za ovu SRB Arenu ne za ovu nasu

slika ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 01 avg 2013, 13:09

miky_hz je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Utakmica treba da bude u subotu oko 21:00, ali Arena pise da tek prikazuje utakmicu u nedelju oko 11:00. :?
Zato sto ti gledas pregled programa za ovu SRB Arenu ne za ovu nasu

slika ;)
Eeee jesam ja corav :mrgreen:
Hvala ti

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 02 avg 2013, 09:37

hajmo Vukovi prognoze pred tekmu, pogađaj rezultat :mrgreen:

1:2 (Moja prognoza)

Footballscout
Kontakt:

Post Postao/la Footballscout » 02 avg 2013, 15:50

Nazalost vidim da ste spremni da uzmete bodove ali mislim da ce te se malo na cekati . Vjerujem da ce biti 1-1 ili 0-0 jer obe ekipe nisu uigrane I sta bi covjek onda ocekivao CLASICO.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 02 avg 2013, 16:23

Dobra ce ova utakmica biti. I ja mislim da ce biti 1:2.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 02 avg 2013, 18:33

Footballscout je napisao/la:Nazalost vidim da ste spremni da uzmete bodove ali mislim da ce te se malo na cekati . Vjerujem da ce biti 1-1 ili 0-0 jer obe ekipe nisu uigrane I sta bi covjek onda ocekivao CLASICO.
pa neocekujem klasiko, al vjerujem u dominaciju Vukova, furiozan start Olimpica svakako je vjetar u leđa, a i ekipa je za deset, nabrijana na gol vise naravno.

realno
Kontakt:

Post Postao/la realno » 02 avg 2013, 18:37

Greenfingers je napisao/la:
Footballscout je napisao/la:Nazalost vidim da ste spremni da uzmete bodove ali mislim da ce te se malo na cekati . Vjerujem da ce biti 1-1 ili 0-0 jer obe ekipe nisu uigrane I sta bi covjek onda ocekivao CLASICO.
pa neocekujem klasiko, al vjerujem u dominaciju Vukova, furiozan start Olimpica svakako je vjetar u leđa, a i ekipa je za deset, nabrijana na gol vise naravno.
bit cete nabrijani sa 3 gola u vasoj mrezi,pozzz
Celik u srcu

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 02 avg 2013, 19:55

a jesi ti navalio na tu tricu nama, mozda mi zabijemo cetiri ;)

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 02 avg 2013, 20:30

Daj Boze da i Jagodic se umisli da ce pobjediti lahko, pa da Olimpicu bude sto lakse.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 avg 2013, 21:44

@realno Realno si naporan i to veoma.Nema te na temi Čelika ali zato ovdje dolaziš dosađivati ljudima.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 avg 2013, 02:39

Sat prije utakmice u Zenici pocinje utakmica novog kluba Subasica, ko hoce moze da stigne pogledati prvo poluvrijeme pa da vidimo kako mu ide tamo. :)

Stream/Prenos ce biti ovdje, pocinje oko 20:00 sati sutra.

http://www.livestream365.com/en/leuven-krc-genk

Bio je odigrao svih 90 minuta prosle hevte.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 03 avg 2013, 06:37

The game day, sretno VUKOVI

slika

denirob
Kontakt:

Post Postao/la denirob » 03 avg 2013, 07:17

jel to olimpik zaista ima navijace neke tj fanove? mislim bez provokacije. prosle god na otoci kad je robija napravila najmasovnije gostovanje u bih after war 8-) nidje nisam vidio te vukove. al kazem, zanima me, posto vidim da ovde ima vukova (nisam nikad prije bio na ovoj temi olimpica tako da nisam primjetio, nebi reko') imam 2 3 iskrena pitanja za vas vukove. ono zanima me.
dali ste vi ono simpatizeri tipa olimpic rezervni klub, naravno zelji ili sarajevu? nekako mi je tesko vidit da se neko opredjeli za olimpica, jer u sarajevu su 2 od top 5 najacih klubova iz bih svih vremena, standardno u top 5, kojima olimpic i jednim i drugim dodje kao 3 bonus boda u gostima (nesto kao sto ce nama sad vitez bit 8-) ) tako da mi je tesko vidjet da se neko iz sarajeva opredjeli za taj olimpic, koji je realno UVJEK bio i bice iza zelje i sarajeva. i uvjek ce isupustat prednost domaceg derena zelji i sa, kao sto su nama prije par mjeseci. jednostavno nevidim to da se neko moze opredjelit za olimpica pored zelje i sarajeva, pogotovo jos ako uzmemo u obzir da je to klub nasto 95 godine mozda... znaci sad ajmo rec u zenici se pojavi klub "maximum" i za 10 godina nakon nastupa u premier ligi, ono tipa srednja zalost (sad ispadnu sad se vrate, sad su sredina itd) da se pojave navijaci u zenici tog kluba, pored jednog celika. al opet znamo lojalnost sarajlija kad je fudbal upitanju, tako da je velika razlika izmedju sredina upitanju tu. znaci stvarno, dali ste vi rezervni navijaci olimpica, ono gotivite ga, al su vam seljo i sranjajevo na prvom mjesto :lol: :lol: :lol: hajd shala sa nazivima ovo
broj 2, pa eto ajmo rec i da postoje ti vukovi, gledajuci da je klub nasto poslje rata, nema boga da je se neko ko je navijac zelje i sa okreno i poceo navijat za olimpik (mada sve je moguce kod sarajlija jevreja, inace da vam zeljo il sa igraju na nivou veleza, slobode il eto celika zadnjih 10ak godina, na stadionu bi vam bilo 500 ljudi po utakmici), znaci gledajuci da su nastali sredinom 90ih, ocekivat je da su navijaci olimpica balavurdija jedino, oni sto oce da budu malo drugaciji od sviju, kontrashi, il su jednostavno odrasli u tom naselju ziblu STADIJONA :lol: , il su trenirali u omladinskom pogonu olimpik il sta ja znam pa su zagotivili taj klub.
tesko mi je povjerovat da nakon onog skandala sa nijazom dje se olimpik selio u gorazde, zvornik, kljuc, jajce, i na kraju oficijalno u TUZLU gdje trebala bit fuzija sa slobodom, tesko mi vjerovat da je neko i ko je eto bio navijac olimpika, osto, jer ja kad bi pomislio samo da neko se tako sprda sa CELIKOM SVETINJOM, da kaze neki "gazda" e selim se iz zenice u bihac, malo promjene, i usput se spajam sa jedinstvom (ili brcko, jos bolji primjer, a isti naziv, tamo je taj distrikt, te arizona jacapi, te stadion od 20000 zapocet fora) i mjenja ime u jedinstveni celik :lol: itd itd... ajd dosta bubam nego stvarno malo za ove vukove pitanje eto dali imaju preko 18 godina, kako to da navijaju za olimpik itd itd...
i takodje me zanima dali su ti vukovi ikad bili prisutni na onoj sarenilo trbini (uvjek mi je bila simpa ona trbina na otoci... ono drugacija je od ostalih NA DALEKO), dali ima koja slika. dali ima koja slika punog stadiona otoka, naravno, da nisu sve robovi. a jesmo ga i nakrcali prosle godine, sjecam se kad oni "osiguranje smradovi" nemogu da vjeruju koji busovi i robovi ulaze u stadion, face su im bile ko ovce izgubljene, "koliko vas ima jebote", "zar vas jos dolazi", ocel ova kolona buseva ikad stat itd itd... :lol:
pa eto ako se koji vuchko moze da javi (nije im los nadimak uopste, naprotiv jako mastovito i bolji naziv od 90% navijacki skupina), prvo ono "olimpik" naziv sam, olimpijada rajvosa. pa naravno vuk je ta glavna fora grba olimpijade valjda... ono vukovi, nekako i opasno zvuce, ko sto navijaci i trebaju... ima im veze s rodnim gradom, kosto naviajci i trebaju da imaju. a to NIKO u BiH nema u svom imenu osim jedni i jedini robova (kpd om).
ovo ostalo "armija, manijaci, horde, ultrasi, lesinari, i ostale "velikane" tifo ekipe u bih nijedni nemaju ime da je ono masivno opasno, i naravno da ima IKAKVE veze s gradom il eto podnebljem bar odakle dolaze... jedino robijasi zna se naravno... a nema ni sire, osim TORCIDA i ARMADA, u BiH imamo RObijashi i vukovi. dali ima jos ko? veziri :lol:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 03 avg 2013, 07:32

Ja cu ti odgovoriti, nemaju navijaca uopste, to su sve Nijazovi placenici, samo malo mozak treba ukljuciti i skontati ko ce ba navijati za Olimpic pored Zelje i malenih ??

Kakvo najvece gostovanje poslije rata ?? Pa vise je nas bilo u Zenici u finalu kupa nego vas sada na Otoci i vise je Mostaraca doslo na Grbavicu prvi put kada se Velez vratio u elitu..

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 avg 2013, 08:31

denirob je napisao/la:jel to olimpik zaista ima navijace neke tj fanove? mislim bez provokacije. prosle god na otoci kad je robija napravila najmasovnije gostovanje u bih after war 8-) nidje nisam vidio te vukove. al kazem, zanima me, posto vidim da ovde ima vukova (nisam nikad prije bio na ovoj temi olimpica tako da nisam primjetio, nebi reko') imam 2 3 iskrena pitanja za vas vukove. ono zanima me.
dali ste vi ono simpatizeri tipa olimpic rezervni klub, naravno zelji ili sarajevu? nekako mi je tesko vidit da se neko opredjeli za olimpica, jer u sarajevu su 2 od top 5 najacih klubova iz bih svih vremena, standardno u top 5, kojima olimpic i jednim i drugim dodje kao 3 bonus boda u gostima (nesto kao sto ce nama sad vitez bit 8-) ) tako da mi je tesko vidjet da se neko iz sarajeva opredjeli za taj olimpic, koji je realno UVJEK bio i bice iza zelje i sarajeva. i uvjek ce isupustat prednost domaceg derena zelji i sa, kao sto su nama prije par mjeseci. jednostavno nevidim to da se neko moze opredjelit za olimpica pored zelje i sarajeva, pogotovo jos ako uzmemo u obzir da je to klub nasto 95 godine mozda... znaci sad ajmo rec u zenici se pojavi klub "maximum" i za 10 godina nakon nastupa u premier ligi, ono tipa srednja zalost (sad ispadnu sad se vrate, sad su sredina itd) da se pojave navijaci u zenici tog kluba, pored jednog celika. al opet znamo lojalnost sarajlija kad je fudbal upitanju, tako da je velika razlika izmedju sredina upitanju tu. znaci stvarno, dali ste vi rezervni navijaci olimpica, ono gotivite ga, al su vam seljo i sranjajevo na prvom mjesto :lol: :lol: :lol: hajd shala sa nazivima ovo
broj 2, pa eto ajmo rec i da postoje ti vukovi, gledajuci da je klub nasto poslje rata, nema boga da je se neko ko je navijac zelje i sa okreno i poceo navijat za olimpik (mada sve je moguce kod sarajlija jevreja, inace da vam zeljo il sa igraju na nivou veleza, slobode il eto celika zadnjih 10ak godina, na stadionu bi vam bilo 500 ljudi po utakmici), znaci gledajuci da su nastali sredinom 90ih, ocekivat je da su navijaci olimpica balavurdija jedino, oni sto oce da budu malo drugaciji od sviju, kontrashi, il su jednostavno odrasli u tom naselju ziblu STADIJONA :lol: , il su trenirali u omladinskom pogonu olimpik il sta ja znam pa su zagotivili taj klub.
tesko mi je povjerovat da nakon onog skandala sa nijazom dje se olimpik selio u gorazde, zvornik, kljuc, jajce, i na kraju oficijalno u TUZLU gdje trebala bit fuzija sa slobodom, tesko mi vjerovat da je neko i ko je eto bio navijac olimpika, osto, jer ja kad bi pomislio samo da neko se tako sprda sa CELIKOM SVETINJOM, da kaze neki "gazda" e selim se iz zenice u bihac, malo promjene, i usput se spajam sa jedinstvom (ili brcko, jos bolji primjer, a isti naziv, tamo je taj distrikt, te arizona jacapi, te stadion od 20000 zapocet fora) i mjenja ime u jedinstveni celik :lol: itd itd... ajd dosta bubam nego stvarno malo za ove vukove pitanje eto dali imaju preko 18 godina, kako to da navijaju za olimpik itd itd...
i takodje me zanima dali su ti vukovi ikad bili prisutni na onoj sarenilo trbini (uvjek mi je bila simpa ona trbina na otoci... ono drugacija je od ostalih NA DALEKO), dali ima koja slika. dali ima koja slika punog stadiona otoka, naravno, da nisu sve robovi. a jesmo ga i nakrcali prosle godine, sjecam se kad oni "osiguranje smradovi" nemogu da vjeruju koji busovi i robovi ulaze u stadion, face su im bile ko ovce izgubljene, "koliko vas ima jebote", "zar vas jos dolazi", ocel ova kolona buseva ikad stat itd itd... :lol:
pa eto ako se koji vuchko moze da javi (nije im los nadimak uopste, naprotiv jako mastovito i bolji naziv od 90% navijacki skupina), prvo ono "olimpik" naziv sam, olimpijada rajvosa. pa naravno vuk je ta glavna fora grba olimpijade valjda... ono vukovi, nekako i opasno zvuce, ko sto navijaci i trebaju... ima im veze s rodnim gradom, kosto naviajci i trebaju da imaju. a to NIKO u BiH nema u svom imenu osim jedni i jedini robova (kpd om).
ovo ostalo "armija, manijaci, horde, ultrasi, lesinari, i ostale "velikane" tifo ekipe u bih nijedni nemaju ime da je ono masivno opasno, i naravno da ima IKAKVE veze s gradom il eto podnebljem bar odakle dolaze... jedino robijasi zna se naravno... a nema ni sire, osim TORCIDA i ARMADA, u BiH imamo RObijashi i vukovi. dali ima jos ko? veziri :lol:
1. Ja sam navijac Olimpica, ne samo simpatizer, prije sam navijao za Zelju. Nemam nista protiv Zelje danas, samo ne navijam vise za Zelju, ali simpatisem sve nase klubove sto se tice Evropskih takmicenja.
2. Da nisam u inostranstvu, isao bi na svaku utakmicu.
3. Uvijek nije jos ni proslo. Svi su poceli negdje. Ako SASK Sarajevo i Slavija mogu duze od Zeljeznicara i Sarajeva da postoje, a da svakako nisu najbrojniji sto se tice navijaca, nebi bilo cudno da Olimpic svoje navijace ima, bio ja sam ili bili mi legija. Ali nismo preko noci stvoreni svi.
4. Nije lahko viditi da ekipa pokusa seliti u drugi grad, medjutim zbog razloga, nebi im samo oprostio, nego bi ih jos vise podrzao.
5. Stariji sam od 18 godina.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 avg 2013, 09:03

Guarin14 je napisao/la:Ja cu ti odgovoriti, nemaju navijaca uopste, to su sve Nijazovi placenici, samo malo mozak treba ukljuciti i skontati ko ce ba navijati za Olimpic pored Zelje i malenih ??

Kakvo najvece gostovanje poslije rata ?? Pa vise je nas bilo u Zenici u finalu kupa nego vas sada na Otoci i vise je Mostaraca doslo na Grbavicu prvi put kada se Velez vratio u elitu..
slika

Uh uh, kakav klaun, majko mila.

Ma da, ja i ostali na ovoj temi ne postojimo, nego ti je ovo njezan san, i sanjas nas svake noci ovako. Mozda si se zaljubio u nas i Olimpica kao mi? :D
Kolumbo ne vidi drveca jer mu je suma u putu, a naocale mu na glavi.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.