BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Lewandowski ispade šupak samo takav
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Iako ga ne volite mislim da je UH upravu kada kaze da ce spanski klubovi uskoro poceti kao pojacanja dovoditi stecajnike...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Levandovskog treba najuriti u neki klub mimo Bundeslige.
Al meni je zanimljiv ovaj dio sa 'obecanjem da ce ga pustiti'.. Molim lijepo, zasto su mu to morali obecati? Sta ih je prisililo na obecanje? Nevjerovatno.
Al meni je zanimljiv ovaj dio sa 'obecanjem da ce ga pustiti'.. Molim lijepo, zasto su mu to morali obecati? Sta ih je prisililo na obecanje? Nevjerovatno.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Naravno da ne volimo kriminalce i celne funkcionere vjestackih klubova.
Reus je izmislio fudbal za precijenjenog otockog kerempuha.
Divi Lewatine i svrboguza, triba ga na klubu posaditi do kraja sezone ak' jos je'nu lane. Vakat je da neumoljivi Schibi zasija u punom sjaju.
Ducksch je imao brutalan golgeterski ucinak u mladjim kategorijama i da ne bi lanjske povrede vec bi ravnopravno konkurisao za seniorski tim. Zabo je neke kljucne golove za proslosezonski ostanak amatera u dritti, a vjerujem d ce mu Jurgo pruziti sansu nakon odlicno odradjenih priprema. Hofmann je dragulj i mogao bi eksplodirati vec ove sezone.
Miki se vratio treninzima i postoji velika sansa da zaigra u prvom kolu.
Reus je izmislio fudbal za precijenjenog otockog kerempuha.
Divi Lewatine i svrboguza, triba ga na klubu posaditi do kraja sezone ak' jos je'nu lane. Vakat je da neumoljivi Schibi zasija u punom sjaju.
Ducksch je imao brutalan golgeterski ucinak u mladjim kategorijama i da ne bi lanjske povrede vec bi ravnopravno konkurisao za seniorski tim. Zabo je neke kljucne golove za proslosezonski ostanak amatera u dritti, a vjerujem d ce mu Jurgo pruziti sansu nakon odlicno odradjenih priprema. Hofmann je dragulj i mogao bi eksplodirati vec ove sezone.
Miki se vratio treninzima i postoji velika sansa da zaigra u prvom kolu.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Da dodam..
Obecali su mu da nece praviti probleme prilikom transfera. Tu su problem uvijek pare. Dakle, Dortmund je obecao da ce ga pustiti za neku simbolicnu cijenu. Sta ih je prisililo da mu obecaju prodaju ispod njegove vrijednosti? Zasto mu nisu obecali da ce ga prodati ako neko ponudi 40 miliona, koliko realno vrijedi ako se pravi komparacija sa drugim transferima. Eto to bi bilo realno i posteno za obe strane. Zasto su obecali varijantu u kojoj ce biti donji, to mi stvarno nije jasno.
Ista ce stvar biti sa Gundoganom i mnogim drugim igracima ako ne promjene pristup.
Levandovski sa ovakvim ponasanjem remeti atmosferu u klubu. Upravu optuzuje za laz i prevaru. Sasvim ozbiljne optuzbe, koje moraju poremetiti atmosferu u klubu.
Obecali su mu da nece praviti probleme prilikom transfera. Tu su problem uvijek pare. Dakle, Dortmund je obecao da ce ga pustiti za neku simbolicnu cijenu. Sta ih je prisililo da mu obecaju prodaju ispod njegove vrijednosti? Zasto mu nisu obecali da ce ga prodati ako neko ponudi 40 miliona, koliko realno vrijedi ako se pravi komparacija sa drugim transferima. Eto to bi bilo realno i posteno za obe strane. Zasto su obecali varijantu u kojoj ce biti donji, to mi stvarno nije jasno.
Ista ce stvar biti sa Gundoganom i mnogim drugim igracima ako ne promjene pristup.
Levandovski sa ovakvim ponasanjem remeti atmosferu u klubu. Upravu optuzuje za laz i prevaru. Sasvim ozbiljne optuzbe, koje moraju poremetiti atmosferu u klubu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Hare
Kontas li ti ovo sa obecanjem da ce biti prodan u drugi klub. Zasto su mu to morali obecati? Meni fakat nema logike.
Pa jbt, Mitarijan je placen 25 miliona, a Leva od njega ima makar duplo bolji rejting.
Kontas li ti ovo sa obecanjem da ce biti prodan u drugi klub. Zasto su mu to morali obecati? Meni fakat nema logike.
Pa jbt, Mitarijan je placen 25 miliona, a Leva od njega ima makar duplo bolji rejting.
Ma vidis da lupa ko Makso po diviziji + Bayern nikad nije uputio sluzbenu ponudu. Zasvrbilo ga sto gubi 10 milki ako ostane u Dortmundu, pa hadalj i ne zna sta zbori. Popušlić mu je teški, a ako na začepi labrnju, Klopp se neće ni sekunde premišljati da ga napenali u amatersku momčad.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Pitanje je sta je uopste obecano...da li je obecano da moze iz Dortmunda ili da moze ici u Bayern...ja cisto sumnjam da su mu rekli da ce ga pustiti u Minhen a druge opcije su uvijek bile otvorene(pa cak i ova sa Bayernom do odredjene granice).
Zanimljivo je da Lewat za Njemacke medije kaze kako ce dati 100% za BvB u sljedecoj sezoni,bez obzira na sve te trzavice oko transfera a onda za 2 dana za Poljske medije izjavi da nije siguran kako ce se odvijati cijela sezona u ovakvoj situaciji...nesto tu ne stima
Sto se mene tice,ja bi' zabranio svaku pricu u medijima na ovu temu...nek' to rijese privatno.Sto se tice same igre dok god su njegove igre zasluzne za jacu Borusiju on treba da igra...naravno pod vec navedenim uslovom da zavrsi na ovu temu sa medijima.
[
Zanimljivo je da Lewat za Njemacke medije kaze kako ce dati 100% za BvB u sljedecoj sezoni,bez obzira na sve te trzavice oko transfera a onda za 2 dana za Poljske medije izjavi da nije siguran kako ce se odvijati cijela sezona u ovakvoj situaciji...nesto tu ne stima
Sto se mene tice,ja bi' zabranio svaku pricu u medijima na ovu temu...nek' to rijese privatno.Sto se tice same igre dok god su njegove igre zasluzne za jacu Borusiju on treba da igra...naravno pod vec navedenim uslovom da zavrsi na ovu temu sa medijima.
[
Uprava Dortmunda je previse blaga i popustljiva. Igraci to obilato koriste. U tome je stvar.
Mah...
Vjerovatno su ovi nasi na zimu njemu rekli "mali hod deder vamo, za 25 milki moze kufer pod ruke". U medjuvremenu razbojnici s juga klepise gecinja. Tad facke skonta neke stvari i vjerovatno uz lovu postavlja uslov "more al samo preko grane, il nek supci odma (do kraja juna) izkesiraju sto se trazi, da na vrijeme mozemo naci zamjenu dok se nije zahajcalo trziste". Levat napaljen od kriminalca ufatio se pokera i sa ucjenama pokuso skinut cijenu i igrat na vrijeme (dok se kriinalci kutarisu gomeza). Facketu puko film i onako kul, u svom stilu, svima porucio "eh sad odj'ebaus".
Sad nek ga globa. Bas bi volio da se uzkofrci i Klopponji pa da ga ovaj totalno izbaci iz ekipe jos uz to zvekne visoku kaznu zbog napadnja kluba i odkinu mu podobar dio od one male crkavice sto ima.
Rekoh li ja podavno da na nekom treba kola slomit? Rekoh li?

Vjerovatno su ovi nasi na zimu njemu rekli "mali hod deder vamo, za 25 milki moze kufer pod ruke". U medjuvremenu razbojnici s juga klepise gecinja. Tad facke skonta neke stvari i vjerovatno uz lovu postavlja uslov "more al samo preko grane, il nek supci odma (do kraja juna) izkesiraju sto se trazi, da na vrijeme mozemo naci zamjenu dok se nije zahajcalo trziste". Levat napaljen od kriminalca ufatio se pokera i sa ucjenama pokuso skinut cijenu i igrat na vrijeme (dok se kriinalci kutarisu gomeza). Facketu puko film i onako kul, u svom stilu, svima porucio "eh sad odj'ebaus".
Sad nek ga globa. Bas bi volio da se uzkofrci i Klopponji pa da ga ovaj totalno izbaci iz ekipe jos uz to zvekne visoku kaznu zbog napadnja kluba i odkinu mu podobar dio od one male crkavice sto ima.
Rekoh li ja podavno da na nekom treba kola slomit? Rekoh li?
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
-
Bundesliga
- Kontakt:
Cak i da je to istina, a nije i ovakav Dortmund funkcionise mnogo bolje nego li doticni MUTD trenutno. Rooney je mozda i gori u Manchesteru po tom pitanju, pa opet nikome nista. Previse ti forsiras jednu te istu pricu oko DortmundaValencia je napisao/la:Uprava Dortmunda je previse blaga i popustljiva. Igraci to obilato koriste. U tome je stvar.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kakve veze ima sto Junajted kuburi sa Runijem? Da to mozda ne amnestira Dortmund od pogresnog rada?
Nisam ja nikakva propagandna masina Junajteda. Imam i njima stosta prigovoriti, pa i u vezi 'slucaja Runi'.
Nisi me dobro procijenio. Izaberi drugi argument, ovaj je promasen.
Nisam ja nikakva propagandna masina Junajteda. Imam i njima stosta prigovoriti, pa i u vezi 'slucaja Runi'.
Nisi me dobro procijenio. Izaberi drugi argument, ovaj je promasen.
http://i.imgur.com/rp5vNWw.jpg
Koja je ovo klasa moji ljudi covjek je u rangu sa najboljim napadacima SVIJETA . Dakle klasa od napadaca i to vrhunska !
Koja je ovo klasa moji ljudi covjek je u rangu sa najboljim napadacima SVIJETA . Dakle klasa od napadaca i to vrhunska !
BvB Echte Liebe !!!
Ma kakav Lewat on ce se povrijedit ove sezone i onda ce molit da potpise s nama ugovor na jos 4. godine jer ga niko nece htjet povrijedjenog ( povreda tipa : krizni ligamenti , lom stopala ....8mjeseci i vise). Watzke ce mu ponuditi isti ili za nijansu jaci...tako da nikad nece doci do para nekih ogromnih a u medjuvremenu ce izgubiti poziciju i imat cemo u njemu dobrog back-up igraca.
Zivi bili pa vidjeli !!!
Zivi bili pa vidjeli !!!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
ljudi moji sve mi se čini da je naše najveće ovosezonsko pojačanje pep guardiola. 
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Blaszczykowski je napisao/la:ljudi moji sve mi se čini da je naše najveće ovosezonsko pojačanje pep guardiola.
Nema BvB širinu da parira Bayernu. Jedino mogu u ligi biti konkurentni ako ispadnu rano u ligi prvaka
- Blaszczykowski
- Kontakt:
ima veću nego lani. 3 odlična pojačanja, nuri bi trebao biti u top formi, a hofmann puno obećava.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
2 jer je jedan otišao. Gledao sam Hofmanna, dobar je, vidi se da zna igrati. Fali tu još 1-2 sezone da postane odličan igrač. Slab je u završnici.Blaszczykowski je napisao/la:ima veću nego lani. 3 odlična pojačanja, nuri bi trebao biti u top formi, a hofmann puno obećava.
Uzmi u obzir stalne probleme sa povredama zadnje linije kod BvB-a. Eto doveli su Sokratisa, no ako on bude igrao kao stoper Kevin će na beku umjesto Lukasa a to nije baš optimalno za BvB.
Mislim da su bolji tim nego prošle sezone, no fali tu još par igrača u rotaciji da se igra na tri fronta kvalitetno.
Očekujem Svena i Nurija na zadnjem veznom, na ceneru Ilkaya.
DobarBlaszczykowski je napisao/la:ljudi moji sve mi se čini da je naše najveće ovosezonsko pojačanje pep guardiola.
Zavrsit ce on brzo. Poso je stopama Klinsija
Onako dobru ekipu razstima samo tako. Martinez stoper, lahm i sacir vezni, mindzo krilo wtf?
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Moguce je da se Gvardiola pokaze kao najvece pojacanje Dortmunda.
Bajern ne moze igrati kao Barsa, niti Barsa moze kao Bajern. Radi se o dva potpuno razlicita pristupa, mentaliteta, shvacanja igre...
Gvardiola moze uvesti neke novine, ali ako bude posezao korijenitim promjenama, moze vrlo lako upropasiti sve dobro sto je Jup napravio. Vidjet cemo uskoro koliko je Pep zaista dobar i inteligentan trener. Sa Barsom je i Rajkard osvojio sve pa ga sada nece nijedan ozbiljan klub. Pep se tek treba dokazati ili potvrditi ako hocete.
Gdje Dortmund igra prvu, s kim i u koliko h
?
Bajern ne moze igrati kao Barsa, niti Barsa moze kao Bajern. Radi se o dva potpuno razlicita pristupa, mentaliteta, shvacanja igre...
Gvardiola moze uvesti neke novine, ali ako bude posezao korijenitim promjenama, moze vrlo lako upropasiti sve dobro sto je Jup napravio. Vidjet cemo uskoro koliko je Pep zaista dobar i inteligentan trener. Sa Barsom je i Rajkard osvojio sve pa ga sada nece nijedan ozbiljan klub. Pep se tek treba dokazati ili potvrditi ako hocete.
Gdje Dortmund igra prvu, s kim i u koliko h
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.