Bome one liste pokazuju da vec 7 godinu Real ima em najvece prihode , em prihode vece od rashoda.posluju negativno
Da te mine briga o finansijama Reala.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Bome one liste pokazuju da vec 7 godinu Real ima em najvece prihode , em prihode vece od rashoda.posluju negativno
to niko nije reko ,pusti one djecije slike ,blizu 9 miliona se zna da je za sad barca na neymaru zaradila na osnovu medijske eksponiranosti , bez prodaje dresova ,sad zajedno sa prodanim dresovima mozda je do sad na nekih 15ak miliona cifra dosla al neymar je drugi svijet za balea sto se toga tice ,nemoj mjesat babe i zabeLenBias je napisao/la:neymar se vec isplatio, prodali milion dresova, felgo felgasta
Dok je arapa bit ce i para.Raul_64 je napisao/la:Zaista necu imat problema da Neymar vrati pare ala Kaka , a Gareth ala Ronaldo.
Glavu razbijate oko brojeva , kao da ce Real ili Barcelona ikad imat problema sa istim.
Wenger ima novac a ne troši ga nego prosipa šuplju okolo.Mogao je dovesti ove sezone maltene koga je htio i bit legitimni kandidat za titulu ,ali nee,Wenger voli solit pamet i gledat kako mu najbolji igrači odlaze ..111 je napisao/la:Wenger je poznat kao trener koji ne troši mnogo novca na pojačanja, a 105 miliona funti koje Tottenham traži od Kraljeva okarakterisao je kao 'pretvaranje fudbala u cirkus'.
"Nevjerovatno je da je u godini u kojoj finansijski fair-play stupa na snagu, kompletan fudbalski svijet poludio" rekao je Wenger za BBC te je dodao:
"Pitate se kakav ovo uticaj ima na fudbalski svijet. Svi su gori nego ranije. Prave 'cirkus' od fudbala."
Wenger vas popljuva, naziva cirkusantima....i vas i Tottenham
Drži se Barcelone, imaju veći dug od Real Madrida.barca_87 je napisao/la: a sta ti znaci 600 miliona prihoda ako rashodi premase tu isti cifru,a od tih 600 miliona jel tako bale ce jedno 250 miliona zaraditi prodajom dresova jer je to novi beckham sto se tice marketinga![]()
a pero uvijek daje cifre prihoda ,a rashoda ni za lijeka ,bar kako sam ja to upratio ,uvijek je rijec samo o prihodima a rashodi se svjesno ne pominju ,il pero nema rashoda
Slažem se baš sa svim napisanim.madridist je napisao/la:Wenger ima novac a ne troši ga nego prosipa šuplju okolo.Mogao je dovesti ove sezone maltene koga je htio i bit legitimni kandidat za titulu ,ali nee,Wenger voli solit pamet i gledat kako mu najbolji igrači odlaze ..111 je napisao/la:Wenger je poznat kao trener koji ne troši mnogo novca na pojačanja, a 105 miliona funti koje Tottenham traži od Kraljeva okarakterisao je kao 'pretvaranje fudbala u cirkus'.
"Nevjerovatno je da je u godini u kojoj finansijski fair-play stupa na snagu, kompletan fudbalski svijet poludio" rekao je Wenger za BBC te je dodao:
"Pitate se kakav ovo uticaj ima na fudbalski svijet. Svi su gori nego ranije. Prave 'cirkus' od fudbala."
Wenger vas popljuva, naziva cirkusantima....i vas i Tottenham
Strpljenje koje sa njim imaju navijači i uprava Arsenala je nevjerovatno.
RickBlaine je napisao/la:U depresiji sam vec mjesec dana, usljed nje sam cak dobio inspiraciju za pisanje pjesama. Zivot je ****, a meni Madrid opsesija?! Mozda nekada bio, istina.Neutral je napisao/la:Real ti je opsesija, trebao bi smiriti malo strasti.
Pa skoro svakoj ekipi je potreban igrač kao što je Bale. Gdje sam to ja rekao da Realu ne treba Bale ?
Problem je što nedostaju ti trofeji nakon toliko ulaganja. U Realu je uvijek kriv trener, nema šanse da je neko drugi.
Real je prvi počeo sa uništavanjem fudbala. Nije to ni Abramović počeo ni Arapi. Htjeli su galaktikose, dobili su ih, no 10 godina bez najvažnijeg trofeja je šok za Real, upravu a i objektivne navijače koji to priznaju.
Bale među tri najbolja svjetska igrača ?Opet opsesija da je sve ono što je u Realu najbolje na svijetu.
Real poceo sa unistavanjem nogometa? To je tvoje misljenje. Ja nigdje ne vidim naznake da ce se nogomet unistiti. Ja nogomet pratim sa istim emocijama sada i prije petnaest godina. Naznaka unistenja nogometa nema, ti si zamislio da su stvari takve, ukoliko pak pogledas na drugu stranu shvatices da nije tako. Ako ti mislis da je ovo sto Madrid radi unistavanje nogometa, onda taj sport nemoj ni pratiti, s druge strane, ja cu ga pratiti sa istim emocijama.
Real unistio nogomet tako sto je dovodio Galacticose? Ne, naprotiv. Real je unistio sebe tada, tadasnju momcad jer su se stvari pogresno radile, nikakvih posljedica po druge nije bilo nego po Madrid sam. Nisu samo problem bili dovodjenje Beckhama i Luxemburga na klupu, milion stvari je radjeno pogresno.
E ako ti sada ne vidis razliku u politici kada dovodis Beckhama, kada imas 32-godisnjeg Figa, 32-godisnjeg Zidanea, 30-godisnjeg Raula, Carlosa u godinama, Ronalda koji je bio debel ko lopta, u odnosu na onu kada imas Cristiana Ronalda koji ce sa istim zarom raditi i u tridesetpetoj kao i sada, 24-godisnjeg Balea koji je istinski zalog za buducnost, Ozila koji tek treba uci u najbolje godine i mladog Isca... Onda nemoj glumit n... lobotomca budimo realni.
Godine bez trofeja? Hvala, znamo. A da znas kako se tesko nosimo s time ne bi nabijao na nos :kava:
Mislis da prestane bit zanimljivo?Hegemonista je napisao/la:Kad će više taj bijeli dim za Baletov transfer, da prvenstvo bude zanimljivije.
Best all round player...Raul_64 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.