NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Greenfingers
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Greenfingers » 02 avg 2013, 18:13

ja nemogu da vjerujem, da TK ima ovakve timove, Sloboda, Gradina, Bratstvo, Budućnost, Radnicki, koji imaju navijace, koliko toliko brojne, a nijedan tim nije u premijerligi :roll:

koji sam ja lik, zaboravih Spreču...

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 02 avg 2013, 18:22

staragarda je napisao/la:cini li se meni il je taj vas dasa il daso i prosle sezone najavljivao furiozno prosetavanje i premijer ligu...inace,ponasanje i i izgled mu ne bjeze puno od ekrema jevrica..naocale na celo :lol: :lol: ..ono nesto skace sa klupe :lol: :lol: ..saban apsolutni :roll: ..nesto poput ovog kloca karica :roll:
Izgleda da ti se cini ili brzo zaboravljas :D .. jedan drugi tim sa kantona (nisi valjda zaboravio koji) :lol: :lol:
je najavljivo expresan povratak u PL i prosetavanje ligom i nekakvio nabijanje po 4,5,6 :0 :lol: :lol: :lol:
a sto se tice ekrema takav je prosle godine bio i na klupi tog istog kluba (ibro dirka papak no.1) :D
a daso je juce bio u sjeni jedne vece grupe sabana i primitivaca(da ne kazem seljaka mozda ce se poznatii ) :D :D :D :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 avg 2013, 18:29

ALBOX je napisao/la:
staragarda je napisao/la:cini li se meni il je taj vas dasa il daso i prosle sezone najavljivao furiozno prosetavanje i premijer ligu...inace,ponasanje i i izgled mu ne bjeze puno od ekrema jevrica..naocale na celo :lol: :lol: ..ono nesto skace sa klupe :lol: :lol: ..saban apsolutni :roll: ..nesto poput ovog kloca karica :roll:
Izgleda da ti se cini ili brzo zaboravljas :D .. jedan drugi tim sa kantona (nisi valjda zaboravio koji) :lol: :lol:
je najavljivo expresan povratak u PL i prosetavanje ligom i nekakvio nabijanje po 4,5,6 :0 :lol: :lol: :lol:
a sto se tice ekrema takav je prosle godine bio i na klupi tog istog kluba (ibro dirka papak no.1) :D
a daso je juce bio u sjeni jedne vece grupe sabana i primitivaca(da ne kazem seljaka mozda ce se poznatii ) :D :D :D :D
jes,jes..do mene je :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 avg 2013, 18:38

@Staragarda , pitaj komsije iz Mramora sta se desi kad Daso sta naumi ;) :mrgreen:
www.nkbratstvogracanica.com

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 02 avg 2013, 19:08

staragarda je napisao/la: jes,jes..do mene je :D :D
bravo KOLUMBO :D :D :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 avg 2013, 19:12

ALBOX je napisao/la:
jes,jes...kolumbo :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 02 avg 2013, 21:14

staragarda je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:
jes,jes...kolumbo :lol: :lol:
jes,jes 0:2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hajdi ba bice bolje :lol: :lol: :lol:
stize proleter,simin han bice derbija :D :D :D

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 02 avg 2013, 22:12

http://sportsport.ba/bh_fudbal/vanredna ... uba/110506
J....e Bratstvo ko Barca :D prozrokuje smjene i diže prašinu u protivničkim taborima. Počeli smo nabijati komplekse "velikanima" :mrgreen: a pobjede se već podrazumijevaju u međusobnim duelima. To nam dođe ko nazvat "dobar dan"
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 avg 2013, 22:15

7aprildomemoj je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/vanredna ... uba/110506
J....e Bratstvo ko Barca :D prozrokuje smjene i diže prašinu u protivničkim taborima. Počeli smo nabijati komplekse "velikanima" :mrgreen: a pobjede se već podrazumijevaju u međusobnim duelima. To nam dođe ko nazvat "dobar dan"
Ja mislim da si ti lično prouzrokovo sve to, svojim postovima do sada..
075

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 avg 2013, 22:23

HAHAHAHA OPLAKAH CITAJUCI OVU DVOJICU :)... nisam do sad opravdavao navijace Gradine kad su govorili da ste vi prekucali ovu ligu vec neki dan, ali bogami zbog vas dvojice moram reci da su upravu... eto vi cete nas i u gasit u pm hahahaha...sta je vama ba ljudi jedva ste dobili Slobodu bez 5 igraca iz prve postave...polahko ba uzet cemo vam i to igraca sto vam je ostalo ako budemo to zeljeli..nemoj samo mi govoriti kako ne mozemo, jer znas da to mozemo ako budemo htijeli
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 02 avg 2013, 22:24

TzBulevar87 je napisao/la:Ja mislim da si ti lično prouzrokovo sve to, svojim postovima do sada..
Hladnokrvno! :lol: :lol: :lol: :lol:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 02 avg 2013, 22:27

Ko se zadnji :lol: najslađe se smije :lol: Eto vi sve možete kupiti igrače a klocevi igraju. Sila ste nema šta. A ko gubi ima pravo da se ljuti. :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 avg 2013, 22:32

ma ne ljutim se samo si smijesan covjece isto kao sto je tebi sad smjesno sto sam ja tebi rekao da vam mozemo sve uzet ako to budemo zeljeli... ali pazi mi smo ipak ime koje nesto znaci, pa koliko god mi bili u problemima kad zovnes jednog od igraca i kazes zelis li u Slobodu vecina ce reci da ...mi ako budemo zeljeli da uzmemo uzet cemo, ali uzeli smo vam eto dvojicu po najboljih i malo je falilo da dodju jos i Susa i Pantic..
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 avg 2013, 22:42

SaltCityAttack je napisao/la:ma ne ljutim se samo si smijesan covjece isto kao sto je tebi sad smjesno sto sam ja tebi rekao da vam mozemo sve uzet ako to budemo zeljeli... ali pazi mi smo ipak ime koje nesto znaci, pa koliko god mi bili u problemima kad zovnes jednog od igraca i kazes zelis li u Slobodu vecina ce reci da ...mi ako budemo zeljeli da uzmemo uzet cemo, ali uzeli smo vam eto dvojicu po najboljih i malo je falilo da dodju jos i Susa i Pantic..
Uzeli ste dvojicu ponajboljih i to je sve sto dobijate ;) I to Efa vam je otisao sto je vas a Mujka sto se zasitio ;) Ajde reci mi sto niste i Susu i Pantu doveli ako si tako upucen ? ;)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 02 avg 2013, 22:51

SaltCityAttack je napisao/la:ma ne ljutim se samo si smijesan covjece isto kao sto je tebi sad smjesno sto sam ja tebi rekao da vam mozemo sve uzet ako to budemo zeljeli... ali pazi mi smo ipak ime koje nesto znaci, pa koliko god mi bili u problemima kad zovnes jednog od igraca i kazes zelis li u Slobodu vecina ce reci da ...mi ako budemo zeljeli da uzmemo uzet cemo, ali uzeli smo vam eto dvojicu po najboljih i malo je falilo da dodju jos i Susa i Pantic..
Možda ste nekad nešto značili ali sad ste jedan prosječan prvoligaš u rangu Čapljine, Branitelja itd. Od imena i stare slave se ne živi, što prije to skontate biće bolje za vas. Igrači idu tamo gdje im ko više ponudi a što reče kolega prije Mujka je otišo zbog zasićenja i sukoba sa navijačima

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 avg 2013, 22:58

cesc4 je napisao/la:
Uzeli ste dvojicu ponajboljih i to je sve sto dobijate ;) I to Efa vam je otisao sto je vas a Mujka sto se zasitio ;) Ajde reci mi sto niste i Susu i Pantu doveli ako si tako upucen ? ;)
za Susu ne znam za Pantu ti mogu reci ali ne pise mi se po forumu uopste...pa eto uzeli smo dvojicu sad i mislili smo da je to dovoljno, s obzirom da smo doveli jos igraca...zasto bi se pretrpavali Cejvanovic nam se ponudio, a nismo znali da cemo izgubiti Gradu tek tako... uglavnom ako buemo zeljeli bas zeljeli a da se odreknemo nekih drugih mi cemo to uraditi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 avg 2013, 23:02

7aprildomemoj je napisao/la:
Možda ste nekad nešto značili ali sad ste jedan prosječan prvoligaš u rangu Čapljine, Branitelja itd. Od imena i stare slave se ne živi, što prije to skontate biće bolje za vas. Igrači idu tamo gdje im ko više ponudi a što reče kolega prije Mujka je otišo zbog zasićenja i sukoba sa navijačima

jarane mi smo prosjecan prvoligas u rangu capljine ok, a u vasem rangu nimo jel? ahahahaha ojjj boze dragi hahaahaa... pazi zasitic ce se i ti ostali, ako ih mi nazovemo i otjeramo ovu nasu dijecu i dovedemo ta vasa 3-4 provjerena igraca o kome brujite ..de ba polahko brate dobili nas pa sta?.. cestitam na pobjedi, ali gledaj covjece sta pises ..koliko god mi eto spali u taj rang Capljine , mi smo opet ime za svakog igraca.. svakog mami to ime svakog mami to ime zapamti to
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 avg 2013, 23:18

SaltCityAttack je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
za Susu ne znam za Pantu ti mogu reci ali ne pise mi se po forumu uopste...pa eto uzeli smo dvojicu sad i mislili smo da je to dovoljno, s obzirom da smo doveli jos igraca...zasto bi se pretrpavali Cejvanovic nam se ponudio, a nismo znali da cemo izgubiti Gradu tek tako... uglavnom ako buemo zeljeli bas zeljeli a da se odreknemo nekih drugih mi cemo to uraditi
Za susu znam isto ko i za Pantu i zasto nece i sve zato ne nadajte se ni jednom a ni drugom a pogotov Sale se ne bi vise gore vratio ;) zapamti sta ti kazem a susa je mogo otic al nije htio ;) :D

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 02 avg 2013, 23:23

Snovi su jedno a realnost je nešto drugo. Činjenice kažu da smo prošlu sezonu završili na tabeli ispred vas, u kupu smo vas otresli tako da niste u rangu sa nama, za klasu ste ispod nas, tačno sa Čapljinom. Može ti biti krivo koliko hoćeš i znam da je bolno al je realnost j....a :mrgreen:

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 03 avg 2013, 00:22

7aprildomemoj je napisao/la:Snovi su jedno a realnost je nešto drugo. Činjenice kažu da smo prošlu sezonu završili na tabeli ispred vas, u kupu smo vas otresli tako da niste u rangu sa nama, za klasu ste ispod nas, tačno sa Čapljinom. Može ti biti krivo koliko hoćeš i znam da je bolno al je realnost j....a :mrgreen:
Po tvojoj logici izađe da je Sampdoria jači klub od Milana,jer pazi prošle godine su ih pobjedili :s ja ti logike i kur.ca.Svaka čast na pobjedi ali malo realnosti nije na odmet :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.