FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 02 avg 2013, 23:47

folderS je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:I ja se slazem da treba Svraka malo na klupu ..gledo sam tri tekme (2x Plzen i Zvijezda) od njega nikakve koristi..dal je doslo do pada zbog lose forme ili nesto drugo nek sam skonta..i respekt za Papeta sto ga nije pozvao,jednostavno nezasluzuje poziv.Ja i dalje tvrdim da Jamak igra bolje kada Svrake nema.
Toliko si utakmica odgledao :o da sebi dajes za pravo da pricas kakav je Svraka igrac. Mogao bi ti Amara zamijeniti..
Taman da je i toliko pogledao, dovoljno da zakljuci da je ovakav Svraka visak na terenu, sad za sad.. ;) Sadikovic mnogo bolji i razigraniji na njegovom mjestu, a klupa ce mu dobro doci da se malo preispita

Kakve to veze ima molim te to me zanima zivo? Adilovic se ne zna sastaviti s loptom od kad mu je otisao Zeba pa opet igra. Sut s sesneterca ode u aut, pa ........... :?:
A sta mislis da nije mozda sto je bio jedini napadac i sto je nas najbolji strijelac ujedno i lige, sto dobro natopi dres i bori se za svaku loptu ?
NO PYRO NO PARTY

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 02 avg 2013, 23:51

Pa onda svi vi dobro zaobravljate prijasnje odlice utakmice Svrake, a neke golove odlucujuce u tekmama. Sve to brzo pada u vodu kod vas.
Moze Adilovic trcat i trudit se do sljedeceg Bajrama ali frajer ne zna, uostalom on ne treba da se lomi jer to nije njegov posao, ima ko bi trebao da se lomi i trci a to je Svraka jer njegova pozicija to trazi, a ne od naseg spica.

Tako kad moze igrati Adilovic nesretni kojeg tito ne moze prodati nigdje ni u grcku 3. ligu, moze igrati i Svraka.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 avg 2013, 23:55

folderS je napisao/la:Pa onda svi vi dobro zaobravljate prijasnje odlice utakmice Svrake, a neke golove odlucujuce u tekmama. Sve to brzo pada u vodu kod vas.
Moze Adilovic trcat i trudit se do sljedeceg Bajrama ali frajer ne zna, uostalom on ne treba da se lomi jer to nije njegov posao, ima ko bi trebao da se lomi i trci a to je Svraka jer njegova pozicija to trazi, a ne od naseg spica.

Tako kad moze igrati Adilovic nesretni kojeg tito ne moze prodati nigdje ni u grcku 3. ligu, moze igrati i Svraka.
Ovdje sva rasprava s tobom o Svraki zavrsava
NO PYRO NO PARTY

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 avg 2013, 23:56

Aldin strikes again. :lol: :lol:
Sport je lijek za tijelo i duh.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 avg 2013, 23:57

folderS je napisao/la:
folderS je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:I ja se slazem da treba Svraka malo na klupu ..gledo sam tri tekme (2x Plzen i Zvijezda) od njega nikakve koristi..dal je doslo do pada zbog lose forme ili nesto drugo nek sam skonta..i respekt za Papeta sto ga nije pozvao,jednostavno nezasluzuje poziv.Ja i dalje tvrdim da Jamak igra bolje kada Svrake nema.
Toliko si utakmica odgledao :o da sebi dajes za pravo da pricas kakav je Svraka igrac. Mogao bi ti Amara zamijeniti..
Kakve to veze ima molim te to me zanima zivo? Adilovic se ne zna sastaviti s loptom od kad mu je otisao Zeba pa opet igra. Sut s sesneterca ode u aut, pa ........... :?:
Eto buu ti je odgovorio. Amar preferira napadače sidraše, a imamo samo jednog takvog- Adila, a prodace se i on ako Bog da

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 02 avg 2013, 23:59

Nemas ti sta zavrsavati sa mnom raspravu jer je nisi ni poceo. Ja nisam nigdje napisao da Svraka igra i da se trudi, ja sam rekao da je IGRAO. I Adilovic je NEKAD DAVNO bio najbolji strijelac lige dok je Zeba tu bio i pogadao ga u glavu u pet metara.
Ako ovaj zasluzuju da igra, zasluzuje onda i ovaj. Arsini nek budu za sve isti, ali tako ocigledno nije.
Kako se mogao otjerati Bekric jer nije bio u formi, mogu i ova dvojica, ali ocigledno arsini nisu isti pa ih mi moramo trpititi.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 avg 2013, 00:00

folderS je napisao/la:Pa onda svi vi dobro zaobravljate prijasnje odlice utakmice Svrake, a neke golove odlucujuce u tekmama. Sve to brzo pada u vodu kod vas.

Ne zaboravljamo svaka njemu cast, ali je trenutno u losoj formi treba mu malo klupa da se dozove... ovako bi samo visak bio na terenu da ga Amar nastavi gurati

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 03 avg 2013, 00:01

Ma treba i Adilovica i Svraku ostaviti malo na klupi a dati ovim omladincima da igraju.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Beg1921
Kontakt:

Post Postao/la Beg1921 » 03 avg 2013, 00:09

Nekako ne zelim ulaziti previse u rasprave,ali volim razmisljati o tome da je ovo konacni napad za preuzimanje kontrole nad FK Zeljeznicar od porodice Osim,gdje bi uz pravu podrsku otjerali sve nebitne ljude i pijavice naseg kluba,gdje bi Amar imao jacu kontrolu nad klubom i gdje bi imao vise vremena posvetiti se kompletnom klubu financijama,transferima i omladinskom pogonu...Trenera nine problem nadoknaditi ako se mogu dovesti dobri igraci...
Mozda iz svega ovoga ispadne nesto najbolje za Zelju o cemu mi jos malo toga znamo...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 03 avg 2013, 00:12

Veoma interesantno,prati čovjek igrača,pogleda 3 tekme donese zaključak o igraču na osnovu te 3 tekme. Dok je isti igrač igrao samo jednu od te 3 tekme,ako nisi primjetio
A da ti kazem nešto,ja koji to sve mnogo duze pratim
Svraka odavno nije na nivou na kojem bi trebao biti,hlađenje bi mu fkt dobro došlo,malo kapitenske trake jamaku i hvala papetu što ga nije zovnuo
Mozda se opet dozove...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 avg 2013, 00:15

Samo volimo mahalat' bas!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 avg 2013, 00:17

folderS je napisao/la:Nemas ti sta zavrsavati sa mnom raspravu jer je nisi ni poceo. Ja nisam nigdje napisao da Svraka igra i da se trudi, ja sam rekao da je IGRAO. I Adilovic je NEKAD DAVNO bio najbolji strijelac lige dok je Zeba tu bio i pogadao ga u glavu u pet metara.
Ako ovaj zasluzuju da igra, zasluzuje onda i ovaj. Arsini nek budu za sve isti, ali tako ocigledno nije.
Kako se mogao otjerati Bekric jer nije bio u formi, mogu i ova dvojica, ali ocigledno arsini nisu isti pa ih mi moramo trpititi.
Ne kontas ti.

Adilovic radi ono sto mu je zadatak i ako ne zna(prosle sezone je opet nas prvi strijelac sa 24 ili 26 gola sto ocito ti to nisi znao, a isto tako mu nema Zebe da ga pogadja u vugla) znaci nastavio je gdje je stao, a Svraka je BIO dobar(predprosla sezona dok mu je bio Nyema tu) a sad je pi.cka obicna koja se krije od lopte, ne trci, u duel vise ne ulazi(ili ti ga ono sto si ti rekao da treba Svraka da radi za Adilovica vise ne radi).
Svraka ima vremena da se promjeni tek je 1. kolo proslo, sve je do njega.
NO PYRO NO PARTY

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 03 avg 2013, 00:19

Nadam se lijepim vijestima sutra u 11 :D
Željeznicar za život cijeli !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 avg 2013, 00:19

bistrikboy je napisao/la:Samo volimo mahalat' bas!
Tako je to nažalost...
DRUG NEBI TI PUNCA

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 03 avg 2013, 00:32

Buu je napisao/la:
folderS je napisao/la:Nemas ti sta zavrsavati sa mnom raspravu jer je nisi ni poceo. Ja nisam nigdje napisao da Svraka igra i da se trudi, ja sam rekao da je IGRAO. I Adilovic je NEKAD DAVNO bio najbolji strijelac lige dok je Zeba tu bio i pogadao ga u glavu u pet metara.
Ne kontas ti.

Adilovic radi ono sto mu je zadatak i ako ne zna(prosle sezone je opet nas prvi strijelac sa 24 ili 26 gola sto ocito ti to nisi znao, a isto tako mu nema Zebe da ga pogadja u vugla) znaci nastavio je gdje je stao, a Svraka je BIO dobar(predprosla sezona dok mu je bio Nyema tu) a sad je pi.cka obicna koja se krije od lopte, ne trci, u duel vise ne ulazi(ili ti ga ono sto si ti rekao da treba Svraka da radi za Adilovica vise ne radi).
Svraka ima vremena da se promjeni tek je 1. kolo proslo, sve je do njega.
Onda vrlo lako mozemo doci da zakljucka da je dobar tim ono sto mi trenutno nemamo. Znaci Svraka i Adilovic su valjali kad su tu bili Zeba i Nyema a sad KAO ne valjaju. Znaci nije do njih dvojice nego do jako loseg tima.
Prije je bilo igraca da su valjali Zeba, Nyema, Visca, Bekric a sad nemamo nikog da valja osim ove nase djece od koje se sada ne moze odmah ocekivati bum.
Opet ponavljam nisu krici Svraka i Adilovic vec oni koji kroje tim, odnosno dovode igrace i tjeraju ih.

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 03 avg 2013, 00:54

Da apsolviramo, Amar Osim predsjednik kluba. Slazete li se?

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 03 avg 2013, 01:21

SarajlijaTM je napisao/la:Veoma interesantno,prati čovjek igrača,pogleda 3 tekme donese zaključak o igraču na osnovu te 3 tekme. Dok je isti igrač igrao samo jednu od te 3 tekme,ako nisi primjetio
A da ti kazem nešto,ja koji to sve mnogo duze pratim
Svraka odavno nije na nivou na kojem bi trebao biti,hlađenje bi mu fkt dobro došlo,malo kapitenske trake jamaku i hvala papetu što ga nije zovnuo
Mozda se opet dozove...
Pratio sam ja Svraku kada je letio ko lud po terenu,davao golove,znao je i koju loptu dodati kolegi na terenu..prosla sezona i OVA JEDNA tekma protiv Plzena uzas,ravno nuli..radije volim gledati Sadikovica,a da ne govorim Tomica..Tomic je trenutno za njega visa klasa igraca.

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 03 avg 2013, 04:45

slika
"Imaj sabura i ti ko i mi jer u ovoj sredini najteže je saburly biti, imaš ideju još si realan do srži, ljubav prema Želji nek odanim te drži. Protiv ubleha i šibicara zajedno ćemo stati, šta to znači "Željo" i "Manijaci" čitava Evropa će znati (za 10-20 godina nebitno, ali će se desiti 100% ako se ovaj najozbiljniji i najbolji kontinuitet ne prekine)"

Preuzeto sa fb od jednog momka, nemam autorska prava na ovo :D
Il club piu titolato al mondo!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 03 avg 2013, 10:49

sta ste se svi utisu

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 03 avg 2013, 10:50

CARSON je napisao/la:sta ste se svi utisu
cekamo 11:00 :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.