A sta mislis da nije mozda sto je bio jedini napadac i sto je nas najbolji strijelac ujedno i lige, sto dobro natopi dres i bori se za svaku loptu ?folderS je napisao/la:Taman da je i toliko pogledao, dovoljno da zakljuci da je ovakav Svraka visak na terenu, sad za sad..nime_tm87 je napisao/la:Toliko si utakmica odgledaoTMmanija2012 je napisao/la:I ja se slazem da treba Svraka malo na klupu ..gledo sam tri tekme (2x Plzen i Zvijezda) od njega nikakve koristi..dal je doslo do pada zbog lose forme ili nesto drugo nek sam skonta..i respekt za Papeta sto ga nije pozvao,jednostavno nezasluzuje poziv.Ja i dalje tvrdim da Jamak igra bolje kada Svrake nema.da sebi dajes za pravo da pricas kakav je Svraka igrac. Mogao bi ti Amara zamijeniti..
Sadikovic mnogo bolji i razigraniji na njegovom mjestu, a klupa ce mu dobro doci da se malo preispita
Kakve to veze ima molim te to me zanima zivo? Adilovic se ne zna sastaviti s loptom od kad mu je otisao Zeba pa opet igra. Sut s sesneterca ode u aut, pa ...........
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NO PYRO NO PARTY
Pa onda svi vi dobro zaobravljate prijasnje odlice utakmice Svrake, a neke golove odlucujuce u tekmama. Sve to brzo pada u vodu kod vas.
Moze Adilovic trcat i trudit se do sljedeceg Bajrama ali frajer ne zna, uostalom on ne treba da se lomi jer to nije njegov posao, ima ko bi trebao da se lomi i trci a to je Svraka jer njegova pozicija to trazi, a ne od naseg spica.
Tako kad moze igrati Adilovic nesretni kojeg tito ne moze prodati nigdje ni u grcku 3. ligu, moze igrati i Svraka.
Moze Adilovic trcat i trudit se do sljedeceg Bajrama ali frajer ne zna, uostalom on ne treba da se lomi jer to nije njegov posao, ima ko bi trebao da se lomi i trci a to je Svraka jer njegova pozicija to trazi, a ne od naseg spica.
Tako kad moze igrati Adilovic nesretni kojeg tito ne moze prodati nigdje ni u grcku 3. ligu, moze igrati i Svraka.
Ovdje sva rasprava s tobom o Svraki zavrsavafolderS je napisao/la:Pa onda svi vi dobro zaobravljate prijasnje odlice utakmice Svrake, a neke golove odlucujuce u tekmama. Sve to brzo pada u vodu kod vas.
NO PYRO NO PARTY
- storm_raider
- Kontakt:
Eto buu ti je odgovorio. Amar preferira napadače sidraše, a imamo samo jednog takvog- Adila, a prodace se i on ako Bog dafolderS je napisao/la:Kakve to veze ima molim te to me zanima zivo? Adilovic se ne zna sastaviti s loptom od kad mu je otisao Zeba pa opet igra. Sut s sesneterca ode u aut, pa ...........folderS je napisao/la:Toliko si utakmica odgledaoTMmanija2012 je napisao/la:I ja se slazem da treba Svraka malo na klupu ..gledo sam tri tekme (2x Plzen i Zvijezda) od njega nikakve koristi..dal je doslo do pada zbog lose forme ili nesto drugo nek sam skonta..i respekt za Papeta sto ga nije pozvao,jednostavno nezasluzuje poziv.Ja i dalje tvrdim da Jamak igra bolje kada Svrake nema.da sebi dajes za pravo da pricas kakav je Svraka igrac. Mogao bi ti Amara zamijeniti..
Nemas ti sta zavrsavati sa mnom raspravu jer je nisi ni poceo. Ja nisam nigdje napisao da Svraka igra i da se trudi, ja sam rekao da je IGRAO. I Adilovic je NEKAD DAVNO bio najbolji strijelac lige dok je Zeba tu bio i pogadao ga u glavu u pet metara.
Ako ovaj zasluzuju da igra, zasluzuje onda i ovaj. Arsini nek budu za sve isti, ali tako ocigledno nije.
Kako se mogao otjerati Bekric jer nije bio u formi, mogu i ova dvojica, ali ocigledno arsini nisu isti pa ih mi moramo trpititi.
Ako ovaj zasluzuju da igra, zasluzuje onda i ovaj. Arsini nek budu za sve isti, ali tako ocigledno nije.
Kako se mogao otjerati Bekric jer nije bio u formi, mogu i ova dvojica, ali ocigledno arsini nisu isti pa ih mi moramo trpititi.
Ne zaboravljamo svaka njemu cast, ali je trenutno u losoj formi treba mu malo klupa da se dozove... ovako bi samo visak bio na terenu da ga Amar nastavi guratifolderS je napisao/la:Pa onda svi vi dobro zaobravljate prijasnje odlice utakmice Svrake, a neke golove odlucujuce u tekmama. Sve to brzo pada u vodu kod vas.
- corleone87
- Kontakt:
Ma treba i Adilovica i Svraku ostaviti malo na klupi a dati ovim omladincima da igraju.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Nekako ne zelim ulaziti previse u rasprave,ali volim razmisljati o tome da je ovo konacni napad za preuzimanje kontrole nad FK Zeljeznicar od porodice Osim,gdje bi uz pravu podrsku otjerali sve nebitne ljude i pijavice naseg kluba,gdje bi Amar imao jacu kontrolu nad klubom i gdje bi imao vise vremena posvetiti se kompletnom klubu financijama,transferima i omladinskom pogonu...Trenera nine problem nadoknaditi ako se mogu dovesti dobri igraci...
Mozda iz svega ovoga ispadne nesto najbolje za Zelju o cemu mi jos malo toga znamo...
Mozda iz svega ovoga ispadne nesto najbolje za Zelju o cemu mi jos malo toga znamo...
- SarajlijaTM
Veoma interesantno,prati čovjek igrača,pogleda 3 tekme donese zaključak o igraču na osnovu te 3 tekme. Dok je isti igrač igrao samo jednu od te 3 tekme,ako nisi primjetio
A da ti kazem nešto,ja koji to sve mnogo duze pratim
Svraka odavno nije na nivou na kojem bi trebao biti,hlađenje bi mu fkt dobro došlo,malo kapitenske trake jamaku i hvala papetu što ga nije zovnuo
Mozda se opet dozove...
Svraka odavno nije na nivou na kojem bi trebao biti,hlađenje bi mu fkt dobro došlo,malo kapitenske trake jamaku i hvala papetu što ga nije zovnuo
Mozda se opet dozove...
- bistrikboy
- Kontakt:
Samo volimo mahalat' bas!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ne kontas ti.folderS je napisao/la:Nemas ti sta zavrsavati sa mnom raspravu jer je nisi ni poceo. Ja nisam nigdje napisao da Svraka igra i da se trudi, ja sam rekao da je IGRAO. I Adilovic je NEKAD DAVNO bio najbolji strijelac lige dok je Zeba tu bio i pogadao ga u glavu u pet metara.
Adilovic radi ono sto mu je zadatak i ako ne zna(prosle sezone je opet nas prvi strijelac sa 24 ili 26 gola sto ocito ti to nisi znao, a isto tako mu nema Zebe da ga pogadja u vugla) znaci nastavio je gdje je stao, a Svraka je BIO dobar(predprosla sezona dok mu je bio Nyema tu) a sad je pi.cka obicna koja se krije od lopte, ne trci, u duel vise ne ulazi(ili ti ga ono sto si ti rekao da treba Svraka da radi za Adilovica vise ne radi).
Svraka ima vremena da se promjeni tek je 1. kolo proslo, sve je do njega.
NO PYRO NO PARTY
Tako je to nažalost...bistrikboy je napisao/la:Samo volimo mahalat' bas!
DRUG NEBI TI PUNCA
Onda vrlo lako mozemo doci da zakljucka da je dobar tim ono sto mi trenutno nemamo. Znaci Svraka i Adilovic su valjali kad su tu bili Zeba i Nyema a sad KAO ne valjaju. Znaci nije do njih dvojice nego do jako loseg tima.Buu je napisao/la:Ne kontas ti.folderS je napisao/la:Nemas ti sta zavrsavati sa mnom raspravu jer je nisi ni poceo. Ja nisam nigdje napisao da Svraka igra i da se trudi, ja sam rekao da je IGRAO. I Adilovic je NEKAD DAVNO bio najbolji strijelac lige dok je Zeba tu bio i pogadao ga u glavu u pet metara.
Adilovic radi ono sto mu je zadatak i ako ne zna(prosle sezone je opet nas prvi strijelac sa 24 ili 26 gola sto ocito ti to nisi znao, a isto tako mu nema Zebe da ga pogadja u vugla) znaci nastavio je gdje je stao, a Svraka je BIO dobar(predprosla sezona dok mu je bio Nyema tu) a sad je pi.cka obicna koja se krije od lopte, ne trci, u duel vise ne ulazi(ili ti ga ono sto si ti rekao da treba Svraka da radi za Adilovica vise ne radi).
Svraka ima vremena da se promjeni tek je 1. kolo proslo, sve je do njega.
Prije je bilo igraca da su valjali Zeba, Nyema, Visca, Bekric a sad nemamo nikog da valja osim ove nase djece od koje se sada ne moze odmah ocekivati bum.
Opet ponavljam nisu krici Svraka i Adilovic vec oni koji kroje tim, odnosno dovode igrace i tjeraju ih.
-
- Kontakt:
Da apsolviramo, Amar Osim predsjednik kluba. Slazete li se?
- TMmanija2012
- Kontakt:
Pratio sam ja Svraku kada je letio ko lud po terenu,davao golove,znao je i koju loptu dodati kolegi na terenu..prosla sezona i OVA JEDNA tekma protiv Plzena uzas,ravno nuli..radije volim gledati Sadikovica,a da ne govorim Tomica..Tomic je trenutno za njega visa klasa igraca.SarajlijaTM je napisao/la:Veoma interesantno,prati čovjek igrača,pogleda 3 tekme donese zaključak o igraču na osnovu te 3 tekme. Dok je isti igrač igrao samo jednu od te 3 tekme,ako nisi primjetio
Mozda se opet dozove...

"Imaj sabura i ti ko i mi jer u ovoj sredini najteže je saburly biti, imaš ideju još si realan do srži, ljubav prema Želji nek odanim te drži. Protiv ubleha i šibicara zajedno ćemo stati, šta to znači "Željo" i "Manijaci" čitava Evropa će znati (za 10-20 godina nebitno, ali će se desiti 100% ako se ovaj najozbiljniji i najbolji kontinuitet ne prekine)"
Preuzeto sa fb od jednog momka, nemam autorska prava na ovo

Il club piu titolato al mondo!
cekamo 11:00CARSON je napisao/la:sta ste se svi utisu

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.