Man UTD se u duelima sa Bayernom i nije baš proslavio osim obilate Božije pomoći u finalu 99-te kad ste do 90 minute trebali gubiti 3-4 razlike.Ono što je sigurno da Man ove godine najlošiji u posljednji 2-3 godine i da se njihova dominacij polahko osula.Bayern je u uzlaznoj putanji i bojim se da bi se Manchesterov san o trećem uzastopnom finalu rasuo u pepeo.Trasimaco je napisao/la:I prije tebe su mnogi tako pricali. Ishod je uvijek bio isti, ali nikad nisu prestali da galame. Sjeti se pocetka sezone i te price. Ako ti to nije bilo dovoljno, onda sacekaj kraj sezone, pa mozda ces onda imati malo bistrije misli. Bar se nadam da hoces.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 13 dec 2009, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Da budemo malo precizniji. Kao prvo najviše , ama baš najviše sam pljuvao po Oliću. Pisao sam, govorio, derao da je on bez veze, te da je ostario a oni ga doveli džabera ali smetalo mi ono preko 4 milione po sezone. Čovjek me demantovao.
Kasnije Gomez. Pljuvao sam po njemu jer sam rekao da ne vrijedi 30 miliona, nego 20 , možda malo više, ali vidiš dosta je sjedio i na klupi, sada se adaptirao, mislim 5 utakmica zaredom da zabija.
Ja se ne krijem , tu sam, i nisam jedini pljuvao, ali očigledno je Mario pokazao da ipak vrijedi uloženog novca. Ko bi rekao da će se izboriti na mjestu u početnih 11 kraj Miroslava te Lucu.
Kasnije Gomez. Pljuvao sam po njemu jer sam rekao da ne vrijedi 30 miliona, nego 20 , možda malo više, ali vidiš dosta je sjedio i na klupi, sada se adaptirao, mislim 5 utakmica zaredom da zabija.
Ja se ne krijem , tu sam, i nisam jedini pljuvao, ali očigledno je Mario pokazao da ipak vrijedi uloženog novca. Ko bi rekao da će se izboriti na mjestu u početnih 11 kraj Miroslava te Lucu.
- TheManiacs
- Kontakt:
pa daj sad ce te reci da vrijedi 30 miliona taj gomez bolji(po cjeni) od Dzeka,luis fabiana itd.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- bistrikboy
- Kontakt:
Nisam ni rekao da si jedini ali ne znam sto mnogi nakon 1/10 sezone vec donose neku ocjenu o igracu,to je posebno fatalno na nivou na kojem se krece Bayern gdje sitnica moze promjeniti formu,elem jedini kiks na transfer marktu ove godine je Braafheid,doduse 1.8 miliona i nisu u danasnjem fudbalskom svijetu neki novac pa ce se i to preboliti,a za sve ostalo tu je smetljiste lige Hannover 96...Neutral je napisao/la:Da budemo malo precizniji. Kao prvo najviše , ama baš najviše sam pljuvao po Oliću. Pisao sam, govorio, derao da je on bez veze, te da je ostario a oni ga doveli džabera ali smetalo mi ono preko 4 milione po sezone. Čovjek me demantovao.
Kasnije GOmez. Pljuvao sam po njemu jer sam rekao da ne vrijedi 30 miliona, nego 20 , možda malo više, ali vidiš dosta je sjedio i na klupi, sada se adaptirao, mislim 5 utakmica zaredom da zabija.
@dzoka
Vrijedi on i vise(placen je 37 miliona - 35 odmah i 2 nakon eventualnih titula)
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 13 dec 2009, 01:15, ukupno mijenjano 2 puta.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pa svakako da je bolji od Dzeke.Mislim da je Dzeko do sad u Bundesligi uputio najviše šuteva na gola.I čovjek vjerujem nikad više neće imati sezonu kao prošle godine.On je precjenjen i njegova cjena je proizvod medijske pompe oko tog momka.Možda će se neko uvrijediti , ali Gomez je već treću godinu u samom vrhu strelac.On je konstanta za razliku od Dzeke koji je bljesak samo za jednu sezonu i ništa više.TheManiacs je napisao/la:pa daj sad ce te reci da vrijedi 30 miliona taj gomez bolji(po cjeni) od Dzeka,luis fabiana itd.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
svasta covjek moze procitati na ovom forumuFRANK RIBERY je napisao/la:Pa svakako da je bolji od Dzeke.Mislim da je Dzeko do sad u Bundesligi uputio najviše šuteva na gola.I čovjek vjerujem nikad više neće imati sezonu kao prošle godine.On je precjenjen i njegova cjena je proizvod medijske pompe oko tog momka.Možda će se neko uvrijediti , ali Gomez je već treću godinu u samom vrhu strelac.On je konstanta za razliku od Dzeke koji je bljesak samo za jednu sezonu i ništa više.TheManiacs je napisao/la:pa daj sad ce te reci da vrijedi 30 miliona taj gomez bolji(po cjeni) od Dzeka,luis fabiana itd.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Golovi govore. Prvi je strijelac u Bayernu u Bundesligi sa 6 golova. Muller ima 4. Dobro, tek je počeo, šteta št će sada pauza.
- TheManiacs
- Kontakt:
Ne,Dzeko je kompletan igrac pokazuje skoro na svakoj utakmici,nije precjenjen
Edin Dzeko
Igra glavom
Odlicni udarci lijevom i desnom nogom
Tehniku popravlja
Edin Dzeko
Igra glavom
Tehniku popravlja
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- bistrikboy
- Kontakt:
DzekoFRANK RIBERY je napisao/la:Pa svakako da je bolji od Dzeke.Mislim da je Dzeko do sad u Bundesligi uputio najviše šuteva na gola.I čovjek vjerujem nikad više neće imati sezonu kao prošle godine.On je precjenjen i njegova cjena je proizvod medijske pompe oko tog momka.Možda će se neko uvrijediti , ali Gomez je već treću godinu u samom vrhu strelac.On je konstanta za razliku od Dzeke koji je bljesak samo za jednu sezonu i ništa više.TheManiacs je napisao/la:pa daj sad ce te reci da vrijedi 30 miliona taj gomez bolji(po cjeni) od Dzeka,luis fabiana itd.
Sezona
07/08 13.golova u svim takmicenjima
08/09 43.golova u svim takmicenjima
09/10 15.golova u svim takmicenjima
To nije vise bljesak vec dokazani kvalitet,a ne kucaju ni Milan,Man Utd.,Arsenal,Juve...svaki dan
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 13 dec 2009, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
eh čuj džeko bljesak
u teplicama žario i palio, došao u njemačku nastavio tamo gdje je stao i da bi na kraju došao neko i rekao da je on bljesak....fakat vas ne razumijem tj. ove pojedince koji misle o džeki kao nekom propalom igraču
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
I uz sve to najveći fulator u Bundesligi.Za svaki gol koji da ,profula bar 2-3 stopostotne šanse.TheManiacs je napisao/la:Ne,Dzeko je kompletan igrac pokazuje skoro na svakoj utakmici,nije precjenjen
Edin Dzeko
Igra glavom
Tehniku popravlja
to je tacno.FRANK RIBERY je napisao/la:I uz sve to najveći fulator u Bundesligi.Za svaki gol koji da ,profula bar 2-3 stopostotne šanse.TheManiacs je napisao/la:Ne,Dzeko je kompletan igrac pokazuje skoro na svakoj utakmici,nije precjenjen
Edin Dzeko
Igra glavom
Tehniku popravlja
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Možda je to tebi teško shvariti , ali to je realnost.Dzeko ove godine igra puno lošije i sam rezultat kluba govori sve.Jednostavno ako te trenira najbolji trener svijeta što je Magath i paraplegičar bi se preporodio.Mirza_Hordas je napisao/la:eh čuj džeko bljesak![]()
![]()
u teplicama žario i palio, došao u njemačku nastavio tamo gdje je stao i da bi na kraju došao neko i rekao da je on bljesak....fakat vas ne razumijem tj. ove pojedince koji misle o džeki kao nekom propalom igraču
Ja bih samo volio da vidim šta bi se desilo da gomez na tekmi ima 5-6 stopostotnih šansi koliko ih dobije Dzeko.
Pa i Gekas je žario i palio u Grčkoj.Onda je došao u Bochum i imao sezonu iz snova.Nakon toga postao je samo obični Gekas.Mintal je žario i palio i postigao u sezoni 24 gola.I šta je sad sa Mintalom?
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 13 dec 2009, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pa i Gekas je žario i palio u Grčkoj.Onda je došao u Bochum i imao sezonu iz snova.Nakon toga postao je samo obični Gekas.Mintal je žario i palio i postigao u sezoni 24 gola.I šta je sad sa Mintalom?Mirza_Hordas je napisao/la:eh čuj džeko bljesak![]()
![]()
Bavarci malo se spustite na noge...hanite pobijedite Bochum nisu oni
nesssssstooooo 
Dzeku poredis sa Minatalom i Gekasom,puko si brateFRANK RIBERY je napisao/la:Pa i Gekas je žario i palio u Grčkoj.Onda je došao u Bochum i imao sezonu iz snova.Nakon toga postao je samo obični Gekas.Mintal je žario i palio i postigao u sezoni 24 gola.I šta je sad sa Mintalom?Mirza_Hordas je napisao/la:eh čuj džeko bljesak![]()
![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
- TheManiacs
- Kontakt:
Ma vi koji kritikujete Edina vi nemate pojma o fudbalu 
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
jest da lošije igra, manje golova daje, fula puno šansi,sve to stoji, svi mi to znamo ali sjetite se prošle sezone...u jesenjoj polusezoni nije zabio puno golova tj. bio je u sjeni vedada ibiševića koji je bio bolji i efikasniji a u proljetnoj polusezoni dolazi sasvim novi džeko i zabija 21 plus golovi u kupu, za repku.....sada je počeo zabija i u ligi prvaka, što je za svaku pohvaluFRANK RIBERY je napisao/la: Možda je to tebi teško shvariti , ali to je realnost.Dzeko ove godine igra puno lošije i sam rezultat kluba govori sve.Jednostavno ako te trenira najbolji trener svijeta što je Magath i paraplegičar bi se preporodio.
Ja bih samo volio da vidim šta bi se desilo da gomez na tekmi ima 5-6 stopostotnih šansi koliko ih dobije Dzeko.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Šta je tu čudno.Dzeko iz sebe ima jednu jedinu uspješnu sezonu.Šta treba da ga poredim sa Drogbom možda?JameS je napisao/la:Dzeku poredis sa Minatalom i Gekasom,puko si brateFRANK RIBERY je napisao/la:Pa i Gekas je žario i palio u Grčkoj.Onda je došao u Bochum i imao sezonu iz snova.Nakon toga postao je samo obični Gekas.Mintal je žario i palio i postigao u sezoni 24 gola.I šta je sad sa Mintalom?Mirza_Hordas je napisao/la:eh čuj džeko bljesak![]()
![]()
Da, Mintal, Gekas, Olaf Maršal hehe, svi su bili dobri u 1-2 sezone i onda nestali, Vittek, itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.