Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

LBJ MVP
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la LBJ MVP » 03 avg 2013, 02:39

insider je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Briso sam neke programe sa compa i obrisao sam izgleda drivere i za zvuk posto ih vise racunar ne pokazuje da postoje, uopste nema onog zvucnika u start meniju u desnom donjem uglu. Windows xp mi je program, pa ako neko moze mi pomoci kako da ih instaliram ponovo, bio bih mu jaako zahvalan :)
koliko puta moram napisati da se takvi problemi rješavaju tako što se komp okrene prema mekki...
Uz Keminu pjesmu na jutubetu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 avg 2013, 08:34

a šta znate neki od vas komplikovat i zayebavat se čudo jedno ..
Amar Dzeko je napisao/la:Briso sam neke programe sa compa i obrisao sam izgleda drivere i za zvuk posto ih vise racunar ne pokazuje da postoje, uopste nema onog zvucnika u start meniju u desnom donjem uglu. Windows xp mi je program, pa ako neko moze mi pomoci kako da ih instaliram ponovo, bio bih mu jaako zahvalan :)
jednostavno rješenje , pretraži na google "realtek audio drivers" , skini ih , instaliraj , i sve bi trebalo biti u redu.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 avg 2013, 10:06

LBJ MVP je napisao/la:
insider je napisao/la:
koliko puta moram napisati da se takvi problemi rješavaju tako što se komp okrene prema mekki...
Uz Keminu pjesmu na jutubetu.
oženi me babo moj
Vođa zna.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 03 avg 2013, 12:09

viKK je napisao/la:a šta znate neki od vas komplikovat i zayebavat se čudo jedno ..
jednostavno rješenje , pretraži na google "realtek audio drivers" , skini ih , instaliraj , i sve bi trebalo biti u redu.
To sam i uradio, uredu je sad. :D Hvala

Kako ste cool decki, uvijek spremni pomoci ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 avg 2013, 15:52

Kako ubaciti hardcore subtitle u neki film :?:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 avg 2013, 21:03

Google chrome mi se srusio i kad sam ga opet ukljucio nije radio.Probao sam sa brisanjem pa sam opet instalirao no samo ovako vrti:

slika
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 05 avg 2013, 21:51

Problem:

Jednostavno, s vremena na vrijeme, komp mi strasno uspori, bez ikakvog razloga: sve se slabo ucitava, video stopa, sporo reaguje na komande... Ccleaner ne pomaze.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 06 avg 2013, 04:16

@Zodiac - pokusaj http://www.afterdawn.com/guides/archive ... to_avi.cfm

@Otelo - Je l' ti radi neki drugi browser ili je kod svakog isti slucaj? Ako je samo u Chrome, onda mozda imas neki malware/virus ili je eventualno neki AV program (McAfee), firewall ili slicno koji mu neda da komunicira tj. blokira ga. Ako imas neke extensions/addons instalirane, probaj ih "disable" jedan po jedan i probavaj, vidi da nije problem u njima.

@Consigliere - Je l' ti se dovoljno hladi kompjuter? Je l' se desava nakon duzeg koristenja? Ako mozes, pogledaj sta ti koristi memoriju i CPU kad se to desava, mozda su neki procesi.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 06 avg 2013, 06:19

ima li iko virus ko ja, sve fercera, ali kad otvorim YT, katastrofa, kad mrdam misem ide video, cim stanem, stane i YT :mrgreen: sta da cinim?

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 06 avg 2013, 07:06

Mrdaj misom dok gledas video Haha :lol: Probaj da uradis update Flash Player-a http://get.adobe.com/flashplayer/ Ako to ne uspije, probaj da onesposobis addons ako imas neke pa vidi je l' ima promjena. Radi jedno po jedno da vidis koje ce od toga da napravi razliku, ako napravi. Svaki put kad onesposobis addon, restartuj browser pa vidi opet. Ako ne upali, probaj da uradis update na video driver-u.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 avg 2013, 11:29

Samo je kod Chroma problem ,nema addonsa,nije do firewalla
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 06 avg 2013, 17:03

Murga je napisao/la:Mrdaj misom dok gledas video Haha :lol: Probaj da uradis update Flash Player-a http://get.adobe.com/flashplayer/ Ako to ne uspije, probaj da onesposobis addons ako imas neke pa vidi je l' ima promjena. Radi jedno po jedno da vidis koje ce od toga da napravi razliku, ako napravi. Svaki put kad onesposobis addon, restartuj browser pa vidi opet. Ako ne upali, probaj da uradis update na video driver-u.
hvala pokusat cu ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 avg 2013, 23:09

Help!

Microsoft office home/bussines edition, treba mi serial key. :D

Zahvaljujem unaprijed. :D

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 avg 2013, 23:11

Office 2010 je u pitanju. :D

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 06 avg 2013, 23:15

mandraX je napisao/la:Office 2010 je u pitanju. :D
27Q28-WDCRD-XYQ9X-G6MGX-9BTWF Probaj ovaj...ili ovaj

KCQQJ-B3HPF-9MDDG-MP9YW-R3V97
Zadnja izmjena: RoB_Do_BaGrO, dana/u 06 avg 2013, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 avg 2013, 23:20

Nedime, jes' to pametan?
Prelistao sam serials.ws, al' nisam nasao pravi...ne pegla mi se...

Probat cu ovaj kljuc gore sto je neko stavio, pa ti javim radi li. U svakom slucaju hvala.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 avg 2013, 01:26

Sta da radim?

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2013, 01:31

Stop plugin. Desi se svakome to, tako da te ne treba brinuti.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 avg 2013, 01:40

Predji na Chrome. :D

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.