Hvala, dodjem do kladionice preimer, kaze gotovo, odem do druge, kaze gotovo jedva stignem do wiliamsa kaze jos 10 min, jedva sam stigao, valjda ce bit sta vecerasnime_tm87 je napisao/la:Nisam siguran al mislim da radi do 8 oko 8 tako nestodefender je napisao/la:Do kad radi premier kladionica ?Ako planiras leti onda brzo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- samir_tm87
- Kontakt:
zato odes kao ja u Bet-Live koji radi do 23 h.
xD
cekam jos 2 para da dobijem 20 maraka da uzmem ovaj novi sal
ko zna jesu li stigli??
xD
ko zna jesu li stigli??
- TheManiacs
- Kontakt:
Nisusamir_tm87 je napisao/la:zato odes kao ja u Bet-Live koji radi do 23 h.
xD
ko zna jesu li stigli??
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Jel dos'o taj pelak ili nije 
došo je došo.moraš mi dati muštulukManijakk je napisao/la:Jel dos'o taj pelak ili nije
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- TheManiacs
- Kontakt:
TMovac je napisao/la:došo je došo.moraš mi dati muštulukManijakk je napisao/la:Jel dos'o taj pelak ili nije![]()
![]()
Daj mi sliku dok su ga slikali kad je isao u klub hebo blogere ba
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
kakvi ba blogeri tu su sve šejtanska posla,ja samo vjerujem u 1 istinsku stranicu a to je OrgTheManiacs je napisao/la:TMovac je napisao/la:došo je došo.moraš mi dati muštulukManijakk je napisao/la:Jel dos'o taj pelak ili nije![]()
![]()
Daj mi sliku dok su ga slikali kad je isao u klub hebo blogere ba
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
95% Pelak u Zelji.
Izvor je 90% pouzdan..
- bistrikboy
- Kontakt:
Albin se davno dogovorio s nasima,prepreka je bio Gracic...nime_tm87 je napisao/la:95% Pelak u Zelji.Izvor je 90% pouzdan..
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Dobro je,po meni je to dobra vijest,vezni red je dobio jaku konkurenciju,nece se pogotovo Bekric vise zezati...bitno je da do priprema imamo jasan igracki kadar,pa da svi udju u pripreme maksimalno...ima mjesec dana do pocetka priprema,sada se i treba raditi na pojacanjima i eventualnim odlascima,a ne kada sve krene pa panika,ovaj skida kile,onaj nesto pregovara s nekim,za onoga nije sigurno itd...krenulo se na vrijeme i sa ozbiljnoscu,to mi je najbitnije.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- alan ford 26
- Kontakt:
Lijepo lijepo
Koje su jos opcije, al realne, ko bi nas jos trebao pojacati?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
-
antipolitika2
- Kontakt:
Nemojte se sad kofrcit,al zar nije taj Pelak propo ko zeton?!nime_tm87 je napisao/la:95% Pelak u Zelji.Izvor je 90% pouzdan..
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
- bistrikboy
- Kontakt:
NIje,ja sam ga dva puta gledao u Olimpiku kontra Leotara i Želje,oba puta je bio najbolji na terenu i nosio igru,kazu da je i protiv ŠB-a bio najbolji ali ga nisam gledao,elem za nase lige je momak jos uvijek dovoljno dobar,a ovim ce se i pojacati konkurencija u veznom redu,kada bi jos Zeba ostao bilo bi to odlicno...antipolitika2 je napisao/la:Nemojte se sad kofrcit,al zar nije taj Pelak propo ko zeton?!nime_tm87 je napisao/la:95% Pelak u Zelji.Izvor je 90% pouzdan..
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
nemoj da te je sad strahantipolitika2 je napisao/la:Nemojte se sad kofrcit,al zar nije taj Pelak propo ko zeton?!nime_tm87 je napisao/la:95% Pelak u Zelji.Izvor je 90% pouzdan..
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
antipolitika2
- Kontakt:
ok,znam da je Pelak bio prije velik talentat ,Zeba bi bio pun pogodak!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
- TheManiacs
- Kontakt:
hehehenime_tm87 je napisao/la:95% Pelak u Zelji.Izvor je 90% pouzdan..
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Nek samo dovedu nekoga ko će dobro igrat... nije bitno odakle je i ko je.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Treba nam jedan dobar NAPADAC!!TheManiacs je napisao/la:hehehenime_tm87 je napisao/la:95% Pelak u Zelji.Izvor je 90% pouzdan..
Prvo to sredit, pa onda da nam Pelaka i Zeba da ostanu i masala a bilo bi fino i odbranu pojacat i jer nam je malo po lijevoj ...
btw:Beslija igra jos samo ovu sljedecu polusezobu i zavrsava karijeru..svakako mislim da bi se i tu trebalo osigurat ,, dodatno!

- TheManiacs
- Kontakt:
Jbg beslija se kod amara nije naigrao . 
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987