NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la staragarda » 03 avg 2013, 02:15

7aprildomemoj je napisao/la:Snovi su jedno a realnost je nešto drugo. Činjenice kažu da smo prošlu sezonu završili na tabeli ispred vas, u kupu smo vas otresli tako da niste u rangu sa nama, za klasu ste ispod nas, tačno sa Čapljinom. Može ti biti krivo koliko hoćeš i znam da je bolno al je realnost j....a :mrgreen:
dragi omladinac..opasno si dehidriro..valjda ova vrucina...zali se malo vodom i secerom :lol: :lol: :lol: ...opet ste se primili na ekremovu pricu o PL...opustite se i uzivajte :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 avg 2013, 04:39

<3 BRATSTVO <3

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 03 avg 2013, 07:14

Upravo realnost kaže da u ovom momentu Bratstvo je klasa za Slobodu. što se tiče PL ja u to nevjerujem i mislim da nismo spremni za PL. Po vašoj logici Nottingham Forest i dalje nešto znači u engleskom i evropskom fudbalskom miljeu a obična su r..a uvrnuta, kao i Sloboda. Pa kad vam neki klub uzrokuje oluju i čak natjera da se održi skupština zbog toga(a znamo kako imate često skupštine) i izazove promjene, onda ako ništa makar zaslužuje recpect. Prvo vam je bila priča prošle sezone kao da vi nepoštujete klubove koji vas nisu pobjedili nikada. OK poštujem to, tako i mi prema Malešićima osjećamo. Sad ste naša redovna mušterija, ispred vas smo bili na tabeli, uzeli smo Kup. Tako da sami smo izgradili ugled i strahopoštovanje vas prema nama. Mislim da kad budemo gostovali na Tušnju vaši igrači će sami skinuti gaće i nag..... se :mrgreen: A vi i dalje živite na stazama stare "slave" Dugove, tužbe itd. nećemo ni sppominjati. Posjeta stadionu je čak i zadovoljavajuća :mrgreen: a i prodaja sezonskih karti ide odlično, čak 4 u 7 dana. Bravo :lol:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 03 avg 2013, 07:59

SaltCityAttack je napisao/la:.mi ako budemo zeljeli da uzmemo uzet cemo, ali uzeli smo vam eto dvojicu po najboljih i malo je falilo da dodju jos i Susa i Pantic..
Uzecete q.a.ri.nu ..do sad si bio umjeren momak al sad si bas poceo ke..njat, de kad ste tako jaki izmirite ljudima obaveze, dugove to kod Bratstva nema cist racun ... a to da bi neko doso samo zbog imena u slobodu :lol: :lol: :lol: to je vec ispricana prica ... ljudi zive od sredstava a ne od neke davne slave koja polako blijedi jos samo ime slobode postoji a i njega bi volili zamijeniti da se dugovi brisu al sta ces :lol: :lol:
Niko ne ponizava Slobodu al trenutno smo sigurno spremniji i imamo jacu i uigraniju ekipu
a i samim ulaskom u PL licencu tesko da bi dobili ipak su to milionska dugovanja :o :shock:
Hajdi sad na temu Slobode vidite ko vas handri iznutra , ko vas minira , ko vam uceruje
a vi branite slobodu preko neta a samo 4 sezonske ulaznice prodali :lol: :lol: :lol: ;)
Hvala pravim navijacima na cestitkama na fer i zasluzenoj pobjedi a ovim ostalim “facebook-navijačima" :D ......

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 avg 2013, 10:47

hahahahahah oj boze dragi skim ja vodim konverzaciju u pm :).. brate ti se treses imam takav dojam?... cuj uzet cete qarinu :roll: :mrgreen: :mrgreen: ..de uozbilji se mali pusti mi se te price... cuj on eni kaze ja bio umjeren momak a sad ko nisam?..citam vas sta pisete i grehotom se smijem..ovaj pise vi nas haman cete pa ugsit, ovaj drugi neke druge nebuloze a ja ti kazem da vam mozemo uzeti pola ekipe ako budemo to htijeli sa Azmirom upamti to ..i nemj brate naljutit cu te ako ti kazem da ako mi pukne film da cu izvojit pola dnevnice svoje za Pantu da se vrati u maticni klub, pa ces mi i majku ebat ovdje .. brate drhtis eto te treses se ne znas kud ces

Ali pazi brate dosao sam do saznanja da Azmir ima nesto preko 4m godisnje budzeta od svoje kompanije u USA :). brate ovo su mi provjereni ljudi rekli koji rade i koji mu vode firmu :)... covjek nije vamo a legne mu toliko love. sta je za njega idvojiti dati donaciju za Slobodu nist..i onako ce sve vamo dobiti na povrat na taxi... samo eto da ti kazem ako bude zelio i kad se okani ovih lopova oko kluba uradit ce sta bude pozelio upamti sta ti kazem zadnji put..Njemu Sloboda dodje neko preko koje cisti taxu, jer vjerovatno sve sto radi i kupuje stavlja to kao donacije i to ce sve dobiti na povrat taxe na kraju godine u USA... ustvari manje ce je platiti drzavi, ali isto ti ga to dodje :).... hajde sad zdravo sretno vam ove godine u prvenstvu...ocekujem vs da se borite za prvu poziciju sa Slobodom,Jedinstvom,Lukavcem i td i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NKB
Kontakt:

Post Postao/la NKB » 03 avg 2013, 15:03

Post Postao/la SaltCityAttack dana 03 aug 2013, 10:47

hahahahahah oj boze dragi skim ja vodim konverzaciju u pm :).. brate ti se treses imam takav dojam?... cuj uzet cete qarinu :roll: :mrgreen: :mrgreen: ..de uozbilji se mali pusti mi se te price... cuj on eni kaze ja bio umjeren momak a sad ko nisam?..citam vas sta pisete i grehotom se smijem..ovaj pise vi nas haman cete pa ugsit, ovaj drugi neke druge nebuloze a ja ti kazem da vam mozemo uzeti pola ekipe ako budemo to htijeli sa Azmirom upamti to ..i nemj brate naljutit cu te ako ti kazem da ako mi pukne film da cu izvojit pola dnevnice svoje za Pantu da se vrati u maticni klub, pa ces mi i majku ebat ovdje .. brate drhtis eto te treses se ne znas kud ces

Ali pazi brate dosao sam do saznanja da Azmir ima nesto preko 4m godisnje budzeta od svoje kompanije u USA :). brate ovo su mi provjereni ljudi rekli koji rade i koji mu vode firmu :)... covjek nije vamo a legne mu toliko love. sta je za njega idvojiti dati donaciju za Slobodu nist..i onako ce sve vamo dobiti na povrat na taxi... samo eto da ti kazem ako bude zelio i kad se okani ovih lopova oko kluba uradit ce sta bude pozelio upamti sta ti kazem zadnji put..Njemu Sloboda dodje neko preko koje cisti taxu, jer vjerovatno sve sto radi i kupuje stavlja to kao donacije i to ce sve dobiti na povrat taxe na kraju godine u USA... ustvari manje ce je platiti drzavi, ali isto ti ga to dodje :).... hajde sad zdravo sretno vam ove godine u prvenstvu...ocekujem vs da se borite za prvu poziciju sa Slobodom,Jedinstvom,Lukavcem i td i td

Moras znati da je Azmir ili kako vec mala maca za Dasu jos kad tu racunamo i Muju i ako oni kazu da idu na premijer ligu ne moze vam pomoc ni elektroprivreda :-) , Mujo je gigant koji u sred Gracanice ima veci godisnji budzet od vaseg Azmira a Daso je prica za sebe koliko on ima samo on i zna :D
Gojko Velicanstveni

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 03 avg 2013, 15:14

SaltCityAttack je napisao/la: ..i nemj brate naljutit cu te ako ti kazem da ako mi pukne film da cu izvojit pola dnevnice svoje za Pantu da se vrati u maticni klub, pa ces mi i majku ebat ovdje .. brate drhtis eto te treses se ne znas kud ces
HAHAAA ma majku ti necu spomenuti nikad nisam ja taj tip ;)
a sto se tice drhtanja osjeti se da ti zivci rade :D uzmi persen uzmi sta vidis da ti nije dobro :D
a nemoj ba da i ja odvojim malo sice pa da vam raz..jeb.em ekipu :D :D :D
jer sva vasa pojacanja kupujemo za sicu :mrgreen:
a da imate 5 azmira nemoze vam pomoci, jadna majko imaju azmira
i 4 mil. a gostuju kod Gabele i Gracanica ih rasipa ko rizu :lol: :lol: :lol:
idi zaradi koru hljeba naruci sebi kartu sezonsku kad si mocan ili vrati jogetu
barem malo od onoga duga sto imate da covjek prehrani porodicu :o
a Azmir je mala maca dok mu tuzlaci opusu dzepove ode azmir mozda zajedno sa tobom
u smjenu idi mjenjajte trenera , trazite pojacanja ,prodajite ulaznice po gradu :lol: :lol: :lol: .. :lol: ziv ti meni bio 8-)
Zadnja izmjena: ALBOX, dana/u 03 avg 2013, 16:13, ukupno mijenjano 2 puta.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 avg 2013, 15:17

jesu se digli :D

znas sta je nasmjesnije, kad bude sranja na tekmama iscudjavat ce se svi :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 avg 2013, 15:51

Koji cirkus, sad će još malo i nadmetanje ko ima veći, i duži : :mrgreen:

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 03 avg 2013, 21:22

Poz za sve ljubitelje Bratstva...evo mene ponovo....

Citavo vrijeme citam kako se prepirete medjusobno...pa evo da kazem par stvari uz nadu da me niko nece shvatiti na pogresan nacin....

1. Razumijem pojedince koji nevjeruju u obecanja uprave Bratstva koja ni ranije nisu bila ispunjena...
2. Razumijem pojedince koji imaju pravo da se nadaju (kao i ja) da ce doc i to vrijeme da Braststvo zaigra PL...
3. Nadam se da ce ljudi u Gracanici jednog dana da shvate da PL nije nesto sto je prevelik korak za nas...ako to mogu Gosk, Gradina, Velika Obarska, i svi ostali gradovi ( uz postovanje) iste velicine kao i Gracanica ili cak manje sredine, zasto onda nebi mogli i mi.
4. ZA NAVIJACE SLOBODE....bilo je i to vrijeme kada su sve generacije nogometasa u Bratstvu gledale Slobodu kao VRH...al to je bilo u vrijeme kada je Sloboda imala jaku ekipu i igrala u PL, i dok se moglo zaradit i u Slobodi. Shvatite me bez uvrede da to vise nije isto kao danas, jer je danas na TK najjaci tim Zvijezda iz Gradacca. Sloboda je u drugoj ligi i po kvaliteti je jacine kao Bratstvo i Lukavac....za Gradinu nemogu nista reci jer neznam njihovo trenutno stanje a tako isto ni za Banovice.
Slobodu spasava to sto joj je sjediste u velikom gradu i jos uvjek prikupljaju talente na osnovu slave iz starih dana, na osnovu imena, i na osnovu toga sto predstavljas Tuzlu. Finansijski, Sloboda je u jako losem stanju, sto joj onemogucava da napravi korak naprijed, i razlog sto cijeli grad Tuzla nezeli da pomogne Slobodi je to sto nezeli placati tudje troskove.
5. Bratstvo na svu srecu nije u dugovima i svoj budzet moze da rasporedjuje na pravi nacin.
6. Bratstvo ima redovnije i bolje plate od Slobode, tako da prica o tome kako "Sloboda moze uzet bilo kojeg igraca Bratstva kad god hoce" je pomalo smjesna i zalosna. U poslijeratnom periodu je Bratstvo bilo slabo finansijski tako da su mnogi igraci poput Musica, Muslimovica i slicnih, prelazili u Slobodu dok je igrala PL. Da igraci koji predju u Slobodu iz Bratstva naprave finansijsku gresku, dokaz je i sam Joguncic. Joguncic recimo nepotrazuje pare od Bratstva dok mu je Sloboda duzna nekih 40tak hiljada ako se ne varam. Znaci ako neko ima para i zeli da igra dzabe...igrat ce za Slobodu, u obratnom, finansijski ce bolje proci u Bratstvu.
7. I Bratstvu i Slobodi trebaju puni stadioni. Svi navijaci "srcem navijaju" a marke nedaju. Navijaci slobode bi trebali organizovat neku radnu akciju u dogovoru sa opstinom Tuzla i da recimo ociste korito rijeke ili urade nesto za opstinu a da pare odu direktno u isplatu duga...znaci ne u Slobodu gdje ce neki podjelit pare medjusobno. Prestanite sjedit po komjuterima i pricat sta bi trebalo i kako. Pogledajte vremena naseg dragog Josipa Broza Tita i radnih akcija, i gdje je svako pomago svakom, i ugledajte se na ta vremena i ljude koji su pomagali svojim slobodnim vremenom, a ne sjedili za kompjuterima.

8. NADAM SE DA CE JEDNOG DANA SLOBODA IZACI IZ KRIZE I BITI STABILA PREMIER LIGAS I DA CE ZA KOJU GODINU DERBI SLOBODA I BRATSTVO ODLUCIVATI KO CE BIT BOLJE PLASIRAN U TOP 5 TIMOVA PL

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 03 avg 2013, 22:07

SaltCityAttack je napisao/la: Ali pazi brate dosao sam do saznanja da Azmir ima nesto preko 4m godisnje budzeta od svoje kompanije u USA :). brate ovo su mi provjereni ljudi rekli koji rade i koji mu vode firmu :)... covjek nije vamo a legne mu toliko love. sta je za njega idvojiti dati donaciju za Slobodu nist..i onako ce sve vamo dobiti na povrat na taxi... samo eto da ti kazem ako bude zelio i kad se okani ovih lopova oko kluba uradit ce sta bude pozelio upamti sta ti kazem zadnji put..Njemu Sloboda dodje neko preko koje cisti taxu, jer vjerovatno sve sto radi i kupuje stavlja to kao donacije i to ce sve dobiti na povrat taxe na kraju godine u USA... ustvari manje ce je platiti drzavi, ali isto ti ga to dodje :).... hajde sad zdravo sretno vam ove godine u prvenstvu...ocekujem vs da se borite za prvu poziciju sa Slobodom,Jedinstvom,Lukavcem i td i td
http://start.cortera.com/company/resear ... press-inc/" onclick="window.open(this.href);return false;

Azmirova kompanija spada u kategoriju "small business", sto ti i sam znas da je mali biznis....i napravi godisnju prodaju servisa ili cega vec u prosjeku izmedju 1 milion i 5 miliona....sto znaci da moze bit da uradi prodaju od mozda 1.5 milion..mozda 2.5 miliona...mozda 4.5 miliona...nezna se...ali to ne znaci 4.5 miliona zaradjena....to annual revenue...tu nisu odbijene taxe, radnici, osiguranja radnika, osiguranje kompanije, struja voda i slicno....necu ti reci kako znam...ali 99% kompanija u Americi ima prosjecan "overhead" od oko 20-25%...sto znaci nakon sto platis radnike(vozace), materijal, gorivo (budzet tog jednog recimo posla) onda se na to doda 20-25% od ukupnog estimate-a za taj poso i to ti je overhead....znaci zarada kojom ces pokrit struju vodu kiriju, telefone, office radnike i onda ti ostane profit ...
da ti to objasnim slikovito...
recimo sracunas da ti za projekt treba 100 000 (radnici, materijal, dostava, i slicno) uzmes 25% i dobijes 125 000 + taxe...
sto znaci da ako mu je godisnji revenue 1,250,000 on ima 250 000 na raspolaganju da plati radnike u office kiriju i sve i onda njemu sta ostane...
ili eto ako ima 4 puta toliko....sto znaci 5,000,000....u najboljem slucaju ima 1 milion i dok plati radnike u office recimo 2 radnika po 40 000 godisnja salary i kiriju za office i struju i sve 20 000...znaci on ima 900 000 godisnje...sto je jos uvjek puno manje od 4 miliona o kojima ti pricas....i dok plati djeci fakultet i kucu i ovo i ono...nevjerujem da je u stanju potrosit vise od 200 000 na Slobodu....

Ne zelim sa ovim da mislis da govorim nesto protiv Slobode...nego nezelim da punis svoje sugradjane sa nadom da je Azmir neki seik...Azmiru svaka cast...skidam mu kapu...i da je bogdom takvih jos, ali Azmir nije u mogucnosti da Slobodu dovede do slave....barem nije sam...i barem ne ovu Slobodu sa milionima dugovanja...da je on kupio Slobodu...prico bi drugacije...jer bi sigurno onda ulozio u svoje...ali Bez podrske Grada i drugih privrednika...Azmir sam nece moci puno....

Davud ima vise para od Azmira...i nije mogo sam...

znas i sam kako to u Americi kazu...there is no "I" in TEAM...znaci mora se organizovat vise ljudi koji ce od Slobode napravit JAK klub...
Sloboda je trenutno samo stara legenda koju svi zapostavljaju...svi pricaju i spuju igrace i sta ja znam,...a na stadion dodju i pokusavaju da udju a da neplate...i nazivaju se navijacima i td....pogledajte malo englesku ligu gdje svako plati punu cjenu a navija srcem...i star i mlad....i zensko i musko...I KAD IDE I KAD NE IDE...I KAD SE POBJEDJUJE I KAD NE...nekazu eh ja cu navijat daj nam dzabe autobus i dzabe karte...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 avg 2013, 22:24

ma ja sam uglavnom pisao zbog ove dvojice koji su napisali neke stvari koje nisu realne..sad ja ne znam da li Devud ima vise od njega love i ako cisto sumnjam..ovaj je opet ambicijozni, ovaj ce sve na taxama u USA vratiti to i zato vjerovtno i rdi te stvari...ali eto ja sam neki dan doznao da ima preko 4m godisnje zarade nakon sto isplati radnike i sve ostale troskove.. to je care odlicno..pa ovdje je on sigurno 15tak godina razunaj koliko je o klepio tog cesha do sad...meni je vazno da je taj lik posten da ga ovi hvale sto su nekad radili za njega..kaze mi ovja lik da mu je uravo Azmir najzasluzni sto je i on polahko kreno njegovim stopama..uglavnom jos nisam cuo da je nekorekao lose sto mene jako jako raduje , a inace ovdje se laje puno o vecini nasih koji su hajmo reci izdigli se od ostalih
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 03 avg 2013, 22:59

gradina-sloboda 2:1 ... igrale zvijezde 9 veeeeeeelikih pojacanja :D
SaltCityAttack je napisao/la:a ja ti kazem da vam mozemo uzeti pola ekipe ako budemo to htijeli sa Azmirom upamti to ..d
Uzimaj odmah ,brojhi kes, zovi azmira ode ovo u P.M. :lol: :lol: :lol:
@plavozuti
Hvala njljepsa na ovim informacijama , pozdravljam tvoje pisanje svaka cast, ali tesko
je tuzlacima prihvatiti neke realnosti ali neka navikavaju se polako ;)
Zadnja izmjena: ALBOX, dana/u 03 avg 2013, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 03 avg 2013, 23:04

SaltCityAttack je napisao/la:ma ja sam uglavnom pisao zbog ove dvojice koji su napisali neke stvari koje nisu realne..sad ja ne znam da li Devud ima vise od njega love i ako cisto sumnjam..ovaj je opet ambicijozni, ovaj ce sve na taxama u USA vratiti to i zato vjerovtno i rdi te stvari...ali eto ja sam neki dan doznao da ima preko 4m godisnje zarade nakon sto isplati radnike i sve ostale troskove.. to je care odlicno..pa ovdje je on sigurno 15tak godina razunaj koliko je o klepio tog cesha do sad...meni je vazno da je taj lik posten da ga ovi hvale sto su nekad radili za njega..kaze mi ovja lik da mu je uravo Azmir najzasluzni sto je i on polahko kreno njegovim stopama..uglavnom jos nisam cuo da je nekorekao lose sto mene jako jako raduje , a inace ovdje se laje puno o vecini nasih koji su hajmo reci izdigli se od ostalih
"cuo...Pricalo se po kafani...pricalo se po brijacnici" je jedno...ja sam da link i tebi i drugima da pogledate sta pise na stranici koja ima informacije od IRS...a ti znas sta je IRS tako da ako oni neznaju koliko Azmir zaradi...onda nezna niko...nekazem da nema para..ali ako je tu da pomogne Slobodi da bi platio manje TAXE...onda je i on ograniceno ambiciozan jer ti samo do nekle USA vraca na taxi ako ulozis u nesto...a posebno nevracaju puno ako ulozis u nesto izvan Amerike...i opet povrat nije veliki...radi se o malim procentima..sto znaci ako ima milion cistu zaradu..bit ce spreman ulozit do mozda 60 000 hiljada...sto bi recimo nekom ko zaradjuje oko 100 000 bilo ok da ulozi oko 6000
ako mislis da je drugacije...ulozi i ti pare pa mi javi kakvu si povrat imo...jer ja znam finansije i znam o cemu pricam...

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 03 avg 2013, 23:13

PlavoZuti je napisao/la:Znaci prvo kolo smo odigrali 0:0 u Lukavcu...ja mislim da ako pobjedimo Slobodu, mogli bi napravit jednu finu seriju rezultata...mislim da smo dovoljno jaki da neizgubimo bod kod kuce osim eto mozda protiv Slobode...i mislim da smo dovoljno jaki da nas neporaze u gostima timovi poput Krajsnika, Gorazda, novajlija Podgrmeca i Troglava. Iskra je dobra ali mislim da se moze dobit bod na 0:0...NK Jedinstvo je izgledalo dobro protiv ekipe Troglava koja nije pokazala puno u pripremnom periodu. Ako bi moro izdvojit ekipe od kojih mozemo izgubit u gostima u prvoj polusezoni...to su Iskra, Jedinstvo i Rudar...

poslije Slobode izgleda ovako:
NK Iskra - NK Bratstvo X
NK Bratstvo - FK Krajina 1
FK Krajsnik - NK Bratstvo x 2
NK Bratstvo - FK Buducnost 1
FK Gorazde - NK Bratstvo x
NK Jedinstvo - NK Bratstvo bi mogo bit prvi poraz...al mozda i x
NK Bratstvo - NK Bosna 1
NK Podgrmec - NK Bratstvo x 2
NK Bratstvo - NK Capljina 1
NK Troglav - NK Bratstvo x 2
NK Bratstvo - HNK Branitelj 1
FK Rudar - NK Bratstvo sigurno poraz za nas... osim ako do tad Kakanjci neodustanu od PL
NK Bratstvo - NK Vitez 1
ovako sam to uradio prosle sezone...pa se nadam da vam nece smetat moj optimizam u narednom postu

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 03 avg 2013, 23:41

Evo posto su mi tek danas odobrili povratak na forum...da i ja sa malim zakasnjenjem dam svoju prognozu s'obzirom da sam prosle godine isto to uradio i pogodio jedno 85% rezultata...
znaci taj post mozete naci ovdje...
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=440" onclick="window.open(this.href);return false;

a sad za ovu sezonu...

Bratstvo-Iskra 1 mislim da bi ovo trebalo da bude sigurna pobjeda i vjerovatno 4 gola u mrezi iskre...

Gradina-Bratstvo x sretan sa bodom, mada uz pametnu igru mozemo i do pobjede...samo se nadam da nebudu zagrijani poslije iskre i da nas Gradina otrese

Bratstvo-Igman 1 mislim da je ovo sigurna pobjeda osim ako se stvari nezakomplikuju nakon Gradine

Troglav-Bratstvo x2 Troglav je jaka ekipa, ali uz sigurnu igru mozemo minimalno do boda, mada vjerujem u pobjedu vise nego u nerjesen rezultat

Bratstvo-Mladost D.K. 1 pobjeda nebi trebala doci u pitanje, mada treba bit jako oprezan protiv novajlija...mozda se do ovog kola malo uvjere u sebe i budu spremni na jedan bod...

Sloboda-Bratstvo 1x2 ovo bi mogo bit prvi poraz..ali ostavljam sve opcije otvorene...ovo je za sigurno derbi LIGE a ne samo derbi kola...

Bratstvo-Radnicki 1x 2 derbi za redom...sanse sa pobjedu su 70% nerjeseno 25% i jako jako male sanse za poraz 5%

Jedinstvo-Bratstvo x2 Mislim da ove godine odnosimo sva 3 boda iz Bihaca....

Bratstvo-Rudar 1x2 Mrzim nase utakmice sa Rudarom jer su uvjek bili top 5 ekipa u ligi i uvjek nam zadaju probleme...

Bratstvo-Gosk 1x Gosk je ipak sacuvao veliki dio ekipe zbog cega im dajem sansu da nam uzmu bod, mada se nisu bas toliko proslavili u PL . Trebali bi da budu u vrhu ali nemogu reci da su favoriti..nesto kao i Sloboda kada su tek ispali...

Buducnost-Bratstvo x2 Mislim da u Banovicima mozemo uzet 3 boda...sve ce zavisit od toga dali stvarno zelimo PL ili je to samo prica da donese ljudima malo nade u zivotu...

Bratstvo-Podgrmec 1 ovo je sigurna pobjeda Bratstva

Capljina-Bratstvo x Nadam se pobjedi, ali mislim da mozemo do boda

Bratstvo-Orasje 1 Ovo je mozda i najsigurnija pobjeda kao i ona protiv Iskre

Branitelj-Bratstvo 1x Zavisno od pozicije u kojoj je Branitelj, mozemo do boda ako nebudu ambiciozni..

sve u svemu moja prognoza je da imamo izmedju 28 i 33 boda na polusezoni
prosle smo godine imali 8 pobjeda 3 nerjesene i 4 poraza u 15 utakmica(7 domacih i 8 gostujucih) i 27 poena.
Mislim da mozemo ove godine izbjeci kiksove kao prosle godine protiv Krajine (0:0) i Vitez (0:3) kod kuce a s'obzirom da igramo jednu utakmicu vise kod kuce nego prosle godine...mogli bi imati tih extra nekoliko poena...

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 04 avg 2013, 01:26

Daj ba vas dvojica više ste naporni sa Azmirom i američkom ekonomijom. Otvorite poseban post o Azmiru i tamo razglabajte i dan i noć što se mene tiče a ostavite temu o Bratstvu na miru ;)
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 04 avg 2013, 01:53

7aprildomemoj je napisao/la:Daj ba vas dvojica više ste naporni sa Azmirom i američkom ekonomijom. Otvorite poseban post o Azmiru i tamo razglabajte i dan i noć što se mene tiče a ostavite temu o Bratstvu na miru ;)
Rasprava je vezana za Bratstvo...a ti si prvi poceo pricat o Slobodi...i ti prvi samo omalovazavas svaki uspjeh Bratstva...ovo je dio one rasprave dal bi Sloboda mogla dovest bilo kojeg igraca Bratstva...i razgovaramo o finansijskim razlikama ova dva kluba...sto je jos uvjek vezano za temu Bratstva...ako ti se nesvidja...procitaj slijedeci post...preko mojih postova slobodno mozes preskocit...i problem rijesen...
Mozda bi se ti radije ubacio na temu kako Dasi netreba vjerovat i kako Daso nevalja, kako Bratstvo nema sanse da osvoji vise bodova od 15 u polusezoni... i sta ja znam...mozda bi onda bio sretniji...

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 04 avg 2013, 02:14

Čovječe vi raspravljate o Azmiru, kamionima, limuzinama, taxama itd. kakve to veze ima sa Bratstvom :?:
Kad već hoćeš da citiraš nađi gdje sam naveo 15 bodova u polusezoni ? To je bilo govora za prvih 10 kola. Što se tiče uvaženog Predsjednika kluba on me ne zanima ni pod razno, tako da to možeš slobodno preskočit. Ko si ti da sudiš ko šta misli Bratstvu, ko ga kolko voli itd. Kad si zadnji puta platio ulaz na Bratstvu :?: Sve se švercaš i ko lafo ti ultras i džaba ulaziš :lol: Gdje je ta ljubav prema klubu, da makar pomogneš sa te 3 marke. Obučeš plavožuti dres i vuvuzela u rukama i džabica ulaz :lol: :lol: :lol:

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 04 avg 2013, 02:27

7aprildomemoj je napisao/la:Čovječe vi raspravljate o Azmiru, kamionima, limuzinama, taxama itd. kakve to veze ima sa Bratstvom :?:
Kad već hoćeš da citiraš nađi gdje sam naveo 15 bodova u polusezoni ? To je bilo govora za prvih 10 kola. Što se tiče uvaženog Predsjednika kluba on me ne zanima ni pod razno, tako da to možeš slobodno preskočit. Ko si ti da sudiš ko šta misli Bratstvu, ko ga kolko voli itd. Kad si zadnji puta platio ulaz na Bratstvu :?: Sve se švercaš i ko lafo ti ultras i džaba ulaziš :lol: Gdje je ta ljubav prema klubu, da makar pomogneš sa te 3 marke. Obučeš plavožuti dres i vuvuzela u rukama i džabica ulaz :lol: :lol: :lol:
Ja trenutno nisam tu da platim 3 marke ulaz...dok sam bio tu i dok su se mnogi koji nisu vidjeli treninga bratstva pravili da su pioniri juniori i slicno da bi usli dzabe...moj otac je izvadio svaki put pare i za mene i za brata da platimo ulaz...iako sam kao clan pionira, kadeta, juniora, uvjek mogo uci dzabe...
kao drugo...neznas ko sam i dzabe se provaljujes do bola...da znas...nebi prico o tome ko zeli pomoci Bratstvu...
trece...na onu tribinu sa tzv maro"C"ancima nebi nikad sjeo jer mi se nemezi i neslusa primitivna prica pojedinaca
psovanje majke sudiji nije navijanje niti pomaze moralu navijaca....
ja sam predlago jos prije jedno 7-8 godina da se zovete skorpioni sto je na neki nac simbol grada...Japo, Takso i ostali...ali to je za vas bolje...Maro"C"anci...nigdje veze...da se barem mahala zove Maroco pa da gurate to c....al stvarno je primitivno...staro...treba ga promjenit pod hitno...a tako i stil navijanja...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: NeRi_K i 3 gosta.