Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
1
11%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
3
33%
4) St.Pauli
1
11%
5) Mainz
2
22%
6) Augsburg
2
22%
7) Union Berlin
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 9

bh hrvat
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la bh hrvat » 12 dec 2009, 20:42

ribery je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ja mislim da na ovom formu Herthu niko ne podnosi.
IMA BOLAN, KAKO SI TO ZABORAVIO???? :mrgreen:
Ajd pogadjaj, sjeti se malo ko je prosle sezone, kad smo svi pljuvali po Herti, u svakoj njihovoj utakmici nalazio nesto pozitivno. Tacan odgovor je...

bh_hrvat, naravno :mrgreen:
Ko bi drugi :lol:
u čemu ti nadje da sam ja favorizirao hertu, prije bi se reklo da neki vole taj klub kao ja recimo bayern pa primjecuju samo lose stvari, prosle godine nezasluzeno visoko , ove godine isto tako nisko . tako je to kada ima boga

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 12 dec 2009, 21:24

Werder Schalke 0-2. Čista i zaslužena pobjeda, ništa se tu više ne može reći. Jedino je sudija bio loš jer je morao Boenischu dati crveni katon. E sad, za sve one koji su po ovom forumu pljuvali po Schalkeu da im se ja malo direktnije obratim sa riječima: Ljubomorne duše mogu da nam popuše! :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 dec 2009, 21:40

Neka su Konigsblauen dobili :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 dec 2009, 01:29

@ Zdena 04

cestitam Vam na zasluzenoj pobjedi i ako nisam gledao utakmicu, no svi izvjestaji kazu da je tako. Upravu si kad kazes da je sudija smijesan. Jer ko god igra protiv "onih smijesnih" (mislim na Bremen) ulazi u utakmicu s velikim hendikepom koji se zove sudija. Protiv Wolfsburga ih je spasio sudija, protv Kolena je takodjer bio njima naklonjen, i evo danas opet ista situacija. Sljedce sedimce ce nesto u Hamburgu da smrdi na ribu, i moramo varatiti njima milo za drago.

@ Bayer 04

slazem se s tobom da svaka ekipa u Bundesligi ima porvijedjenih igraca. Pitas se gdje su Hlmes, Rolfes i Renato Augusto. Kako ja znam Rolfes i Renato Augusto su odlirali 11 ili 12 utakmica ove sezone, a Helmes je od Stuttgarta ili cak utakmicu prije na klupi Leverkusena, i naravno da nije bio spreman. Ako ti poredis tri igraca Leverkusena s povredama HSV-a onda stvarno ne znam dalje.
Pa covijece mi tek od proslog kola da ispunimo normu od 18 igraca - ja ne racunam one amatere koji su prebaceni u prvi pogon.
Nama su vec duze vrijeme ozliedjeni Alex Silva, Jose Paolo Guerrero, Mladen Petric (sva sreca pa se oporavio no nije ga bilo sest sedmica), Collin Benjamin, Ze Roberto, Jonathan Pitroipa, dalje su pod inekcijama igrali Elia, Berg, Boateng i Mathijsen. Nadam se da znas sta zelim reci. Moj cilj je bio da kazem da je Leverkusen krizu sto se povreda tice nekih klubova (prvenstveno HSV i Bayern) i prosipanje bodova protiv malih ekipa kao sto to radi Wolfsburg trebao bolje iskorititi i bjezati vise bodova. Protiv onakve Herthe su oni morali uzeti tri boda.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 dec 2009, 01:38

Hamburg u siječnju želi Miroslava Klosea

Miroslav Klose, 31-godišnji njemački nogometni reprezentativac, osjeća se sve nesigurnije i nesretnije u Bayernu. Ivica Olić i Mario Gomez su zabetonirali mjesto u napadu prve momčadi...

Posljednju utakmicu je Klose u dresu Bayerna odigrao protiv Schalkea 7. studenoga, nakon čega je završio na klupi ili na tribinama, a njegovi suigrači su baš otada zaredali pobjedama. Upisali su ih pet u nizu: tri u Bundesligi i dvije u Ligi prvaka.

Luca Toni je bio prvi napadač u nemilosti novog trenera u Bayernu Louisa van Gaala, a drugi je izgleda Miroslav Klose. Ubuduće će zasigurno Klose i dalje biti u drugom planu jer u ovom trenutku Olić i Gomez igraju nepogrešivo.

Bild tako navodi da je Hamburg (momčad u kojoj igra hrvatski reprezentativac Mladen Petrić) bacio udicu prema Bayernu, te želi Klosea dovesti tijekom siječanjskog prijelaznog roka iduće godine. Isti izvor navodi da bavarski klub "želi razgovarati o tome", te da "nije imun na takav posao".
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 dec 2009, 01:41

Mirza_Hordas je napisao/la:Hamburg u siječnju želi Miroslava Klosea

Miroslav Klose, 31-godišnji njemački nogometni reprezentativac, osjeća se sve nesigurnije i nesretnije u Bayernu. Ivica Olić i Mario Gomez su zabetonirali mjesto u napadu prve momčadi...

Posljednju utakmicu je Klose u dresu Bayerna odigrao protiv Schalkea 7. studenoga, nakon čega je završio na klupi ili na tribinama, a njegovi suigrači su baš otada zaredali pobjedama. Upisali su ih pet u nizu: tri u Bundesligi i dvije u Ligi prvaka.

Luca Toni je bio prvi napadač u nemilosti novog trenera u Bayernu Louisa van Gaala, a drugi je izgleda Miroslav Klose. Ubuduće će zasigurno Klose i dalje biti u drugom planu jer u ovom trenutku Olić i Gomez igraju nepogrešivo.

Bild tako navodi da je Hamburg (momčad u kojoj igra hrvatski reprezentativac Mladen Petrić) bacio udicu prema Bayernu, te želi Klosea dovesti tijekom siječanjskog prijelaznog roka iduće godine. Isti izvor navodi da bavarski klub "želi razgovarati o tome", te da "nije imun na takav posao".
To je jedino realno ako mi dovedemo napadača.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 dec 2009, 01:44

Ma to su sve gluposti. S HSV povezuju 10 igraca,a na kraju nece doci ni jedan. Samo da nam je Van der Vaart i Zec, i bili bismo jaki ko beton. Ove nas povrede ubise.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 dec 2009, 01:46

majestic24 je napisao/la:Ma to su sve gluposti. S HSV povezuju 10 igraca,a na kraju nece doci ni jedan. Samo da nam je Van der Vaart i Zec, i bili bismo jaki ko beton. Ove nas povrede ubise.
Od kad ti to navijaš za HSV ili tvoj avatar griješi?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 dec 2009, 01:46

I idemo opet malo u prošlost.

Da li se neko sjeća Dariusza Wozsa :mrgreen:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 dec 2009, 01:52

Neutral je napisao/la:I idemo opet malo u prošlost.

Da li se neko sjeća Dariusza Wozsa :mrgreen:
Sjajna 10-tka Bochuma.Kad je Miske došao u početku mu je bio zamjena.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 dec 2009, 02:04

Da, bio je dobar. Čudo od igrača.

Razočaran sam nastupom degena iz Washingtona pa odo spavati. Lahku noć.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 dec 2009, 06:16

Koji je razlog drasticnog samnjivanja golova u bundesligi, pa ovo nije humano vishe. Prije hejbet golova pada, a sad nidje veze :shock: :shock:

A sjeca li se ko tandema Sforza-Marshal :D
nema potpisa

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 dec 2009, 12:26

Evo jedno pitanje za bundesligase pa da vidim kakvi ste s Premiershipom :D

Ko je engleska "Hertha" :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 dec 2009, 12:35

Phill Jackson je napisao/la:Evo jedno pitanje za bundesligase pa da vidim kakvi ste s Premiershipom :D

Da nije klub koji pocinje sa slovom "E" a zavrsava sa "n" :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 dec 2009, 12:36

rob do bagro je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Evo jedno pitanje za bundesligase pa da vidim kakvi ste s Premiershipom :D

Da nije klub koji pocinje sa slovom "E" a zavrsava sa "n" :lol:
Tacan odgovor,,svaka cast junace :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 dec 2009, 15:19

Admir_Sa je napisao/la:Koji je razlog drasticnog samnjivanja golova u bundesligi, pa ovo nije humano vishe. Prije hejbet golova pada, a sad nidje veze :shock: :shock:

A sjeca li se ko tandema Sforza-Marshal :D
Zlatne godine Kaiserslauterna.West,Djorkaeff,Lokvenc,Kuka,Kuntz......
Tad su pravi klinci bili Klose i Ballack

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 dec 2009, 16:53

Sta mene jos asocira na pomen Keiserslauterna, je sezona '96-te, kada su 'Lautern i Leverkusen igrali "majstoricu" u zadnjem kolu Bundeslige. Domacinu sa Betzenberga trebala pobjeda, dok je gostima bio dovoljan bod za opstanak u ligi.
Lautern vodio do samog kraja, medjutim pozajmica iz Bayerna Munch postize pogodak koji ostavlja apotekare u drustvu najboljih. Lautern pvi put ispada u svojoj historiji...jos mi neke slike nisu izblijedile, kao ona kad na kraju Brehme i Voller zagrljeni zajedno placu. Jedan od tuge, dok drugi od radosti zbog opstanaka u ligi. Sem toga, stari jarani u reprezentaciji.
Jos nesto vezeno za Keiserslautern, to je jedini klub u historiji Bundeslige koji je nakon uspjesnog povratka u drustvo najboljih, u prvoj sezoni osvojio prvenstvo. Dank Otto Rehhagelu.
Vom Jäger zum Gejagten

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 dec 2009, 19:14

Ova utakmica jucer Borusija-Hannover malo reci da je namjestena...3 auto gola igraca Hannovera i to ne slucajna nego bas ofirno data,da ne spominjem reakcije odbrana kod golova to lafo padaju jedan preko drugog,namjestaju onim drugim na sut lopte,boze sacuvaj :|

Nema sanse da je sve cisto bilo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 dec 2009, 19:37

geronimo je napisao/la:Sta mene jos asocira na pomen Keiserslauterna, je sezona '96-te, kada su 'Lautern i Leverkusen igrali "majstoricu" u zadnjem kolu Bundeslige. Domacinu sa Betzenberga trebala pobjeda, dok je gostima bio dovoljan bod za opstanak u ligi.
Lautern vodio do samog kraja, medjutim pozajmica iz Bayerna Munch postize pogodak koji ostavlja apotekare u drustvu najboljih. Lautern pvi put ispada u svojoj historiji...jos mi neke slike nisu izblijedile, kao ona kad na kraju Brehme i Voller zagrljeni zajedno placu. Jedan od tuge, dok drugi od radosti zbog opstanaka u ligi. Sem toga, stari jarani u reprezentaciji.
Jos nesto vezeno za Keiserslautern, to je jedini klub u historiji Bundeslige koji je nakon uspjesnog povratka u drustvo najboljih, u prvoj sezoni osvojio prvenstvo. Dank Otto Rehhagelu.
pavel kukac ih izvukao :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 dec 2009, 20:17

miky_hz je napisao/la:Ova utakmica jucer Borusija-Hannover malo reci da je namjestena...3 auto gola igraca Hannovera i to ne slucajna nego bas ofirno data,da ne spominjem reakcije odbrana kod golova to lafo padaju jedan preko drugog,namjestaju onim drugim na sut lopte,boze sacuvaj :|

Nema sanse da je sve cisto bilo

zato će ljudima iz FIFE sve biti čisto :roll:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.