FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

majestic24
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la majestic24 » 13 dec 2009, 01:48

Dzeku previse uzdizu novinari. Ja kad bih birao izmedju njega i Gomeza,uzeo bih ovog drugog. Cojk je klasicni napadac,njegovo je da stoji pred golom i da zabija,sjajan u skoku,smiruje loptu,razigrava svoje bokove,a na sve to ima i odlican sut.Iako mi je onih 30 mill previse para,siguran sam da ce on u nastavku ove i dr sezona opravdati taj novac.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 13 dec 2009, 01:52

Ova tema je nekad imala jako kvalitetne postove. :|

Sad se razmislja i pise onako kako vjetar puse. Pranjic i Gomez su sad igracine! Bayern je sila! Isto kao da gledam jednu jako dobru komediju. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 13 dec 2009, 01:53

majestic24 je napisao/la:Dzeku previse uzdizu novinari. Ja kad bih birao izmedju njega i Gomeza,uzeo bih ovog drugog. Cojk je klasicni napadac,njegovo je da stoji pred golom i da zabija,sjajan u skoku,smiruje loptu,razigrava svoje bokove,a na sve to ima i odlican sut.Iako mi je onih 30 mill previse para,siguran sam da ce on u nastavku ove i dr sezona opravdati taj novac.
Eh vala vidjeli smo ko je vise medijski eksponiraniji i ko je vise pokazao ove i prosle sezone...

@ Trasimaco - stvarno... na pocetku sezone su govorili kako su robben i ribery najbolji igraci na svijetu, sad ce reci kako je olic medju tri najbolja napadaca u evropi... a poslije toga ce van bommel biti najbolji igrac svijeta
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 dec 2009, 01:54

Trasimaco je napisao/la:Ova tema je nekad imala jako kvalitetne postove. :|

Sad se razmislja i pise onako kako vjetar puse. Pranjic i Gomez su sad igracine! Bayern je sila! Isto kao da gledam jednu jako dobru komediju. :lol:
Bayern je oduvjek sila samo što si ti očigledno bio slijep svo to vrijeme.Samo zato što neko ne piše u ovoj temi da je Mna UTD najbolji odmah su postovi ne kvalitetni.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 dec 2009, 01:56

saće početi rasprava da li su postovi kvalitetni ili nekvalitetni ili nešto u tom fazonu :D :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 dec 2009, 01:58

Pipita je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Dzeku previse uzdizu novinari. Ja kad bih birao izmedju njega i Gomeza,uzeo bih ovog drugog. Cojk je klasicni napadac,njegovo je da stoji pred golom i da zabija,sjajan u skoku,smiruje loptu,razigrava svoje bokove,a na sve to ima i odlican sut.Iako mi je onih 30 mill previse para,siguran sam da ce on u nastavku ove i dr sezona opravdati taj novac.
Eh vala vidjeli smo ko je vise medijski eksponiraniji i ko je vise pokazao ove i prosle sezone...

@ Trasimaco - stvarno... na pocetku sezone su govorili kako su robben i ribery najbolji igraci na svijetu, sad ce reci kako je olic medju tri najbolja napadaca u evropi... a poslije toga ce van bommel biti najbolji igrac svijeta
Ja koliko znam da je Gomez prethodne 3 sezone postizao oko 20 golova. Dzeko je tek prosle godine proradio. Al vidite ga ove sezone,pa to nije moguce sta on zna promasiti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 dec 2009, 02:01

Pipita je napisao/la:

Olić je u odličnoj formi i najbolji trkač među svim igračima.On nije igrač kojem je tehnika jača strana.On je "hrabro srce".Nije maneke ko neki u Realu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 13 dec 2009, 02:03

Pipita je napisao/la:@ Trasimaco - stvarno... na pocetku sezone su govorili kako su robben i ribery najbolji igraci na svijetu, sad ce reci kako je olic medju tri najbolja napadaca u evropi... a poslije toga ce van bommel biti najbolji igrac svijeta
Vidjeces ubrzo kakva ce prica biti. Samo prati. I na drugim temama ima zaista smijesnih i nerealnih postova, ali u sta se ovo pretvorilo, prelazi sve granice. Hej, njima je sad Bayern jedan od konkurenata za osvajanje LP! Pa jesmo li mi svi ostali slijepi ili sta? Pobogu juce su skalp skidali Gaalu! :lol:

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 13 dec 2009, 02:03

Pranjic nije neki igrac ,mozda je u dobroj formi i igra dobro trenutno ali za mene ce biti jedan prosjecni igrac ,Olic je jednostavno radilica na terenu i on moze pomoci u svakom trenutku ,a jos trenutno igra nevjerovatno dobro pa zasto ga ne hvaliti ? Ja sam uvijek za Gomeza govorio da je odlican igrac i da vrijedi 30 miliona ,ne zelim ga usporedjivati ni sa Dzekom ni drugim .Robben i Ribery su i dalje najvece zvijezde kluba i kad oni budu 100 % spremni Bayern ce biti pa sigurno za 50 % jaci ,i moci ce se nositi sa svakom ekipom u evropi .Glupo je sada pisati mogu ili ne mogu pobijedit Barcelonu ,Mancestera ili nekog drugog .Treba sacekati taj trenutak i onda vidjet sta i kako ce biti . Klub je u odlicnoj formi i svi navijaci su zadovoljni ,pa zasto nebi onda malo hvalili klub za koji navijamo ?

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 13 dec 2009, 02:05

majestic24 je napisao/la:
Pipita je napisao/la:

Ja koliko znam da je Gomez prethodne 3 sezone postizao oko 20 golova. Dzeko je tek prosle godine proradio. Al vidite ga ove sezone,pa to nije moguce sta on zna promasiti.
Ja kazem za ovu i proslu sezonu. Dzeko zna promasiti to stoji, ali zna i zabiti, sto je isti slucaj kod Gomeza. Dzeko ima 6 golova ove sezone u Bundesligi i 4 u Ligi Prvaka, a Gomez 7 u Bundesligi i koliko u Ligi Prvaka to nisam siguran.. znaci da su obojica tu negdje, Dzeko je mislim ucinkovitiji kad se spoje ta dva natjecanja. Ako je Gomez bolji od njega ja onda ne znam sta bih rekao na to... On je placen oko 30 miliona samo zato sto je par mjeseci prije toga produzio ugovor s Stuttgartom i samim tim mu je i otkupna cijena narasla za 10-ak miliona

Neko je vec napisao, Dzeko je i prosle sezone u prvoj polusezoni bio prosjecno ucinkovit, dok je u drugoj polusezoni eksplodirao... Ode sad spavati, od osam sam ovdje na forumu, popratio sam dvije utakmice i otvorio sam jednu 30 tema po najmanje 10 puta :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 13 dec 2009, 02:08

FRANK RIBERY je napisao/la:Olić je u odličnoj formi i najbolji trkač među svim igračima.On nije igrač kojem je tehnika jača strana.On je "hrabro srce".Nije maneke ko neki u Realu.
Pa nekim je slucajem taj maneken iz Real Madrida dobio titulu najbrzeg nogometnog igraca.. evo i izvor ovdje.. tu ja ne vidim Olica na prvom mjestu

Jos kad sta hoce, ovo je prema njemackim istrazivanjima... http://goal.com/en/news/12/spain/2009/1 ... n-football

Cini se kako su Ronaldu tehnika, brzina i zabijanje jaca strana, dok je Olicu jaca strana samo trcanje... Dobro receno
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 dec 2009, 02:10

Neka kupe i Bolta, jao vam teme hahah. Polahko, znamo koga Real ne bi volio. Zna se koja je ekipa najviše u Europi puta pobjedila madrižane. Zna se kakav im je omjer u Munchenu. Da onda nije Kahn onakav nesretan gol sa 30 metara primio i dalje bi 100% učinak bio. ;)

Morao sam. Lahku noć.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 dec 2009, 02:11

Pipita je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Olić je u odličnoj formi i najbolji trkač među svim igračima.On nije igrač kojem je tehnika jača strana.On je "hrabro srce".Nije maneke ko neki u Realu.
Pa nekim je slucajem taj maneken iz Real Madrida dobio titulu najbrzeg nogometnog igraca.. evo i izvor ovdje.. tu ja ne vidim Olica na prvom mjestu

Jos kad sta hoce, ovo je prema njemackim istrazivanjima... http://goal.com/en/news/12/spain/2009/1 ... n-football

Cini se kako su Ronaldu tehnika, brzina i zabijanje jaca strana, dok je Olicu jaca strana samo trcanje... Dobro receno
Nisam ja rekao da je Olić top klasa što je sigurno Ronaldo već da on nije igrač koji u 90 minuta bar 5 puta pokuša simulirati prekršaj.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 13 dec 2009, 02:12

Ajde prosvijetli me, pa mi kazi na koga si tacno mislio? Jer ipak, uzdizao si Olica i pritom si spominjao manekene iz Reala.. cini se kako manekenima zasad vrlo dobro ide
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 dec 2009, 02:15

Pipita je napisao/la:Ajde prosvijetli me, pa mi kazi na koga si tacno mislio? Jer ipak, uzdizao si Olica i pritom si spominjao manekene iz Reala.. cini se kako manekenima zasad vrlo dobro ide
Pa sobzirom na novac uložen tim manekenima baš i ne cvjetaju ruže, ako se zna da opet gledate Barsi u leđa.Ja sa 250 mil eura ne bi imao ni jedan jedini poraz.A očigledno si zaboravi na blamažu iz Kup-a.
Moja poenta je da Olić mnogo više pretrči od tvojih manekena u Realu.Nisam ja rekao da je on bolji od Ronalda ili već tomo nekog Kake.Hoću da kažem da daleko se više trudi od pomenute dvojice.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 13 dec 2009, 03:26

Pipita je napisao/la:Ajde prosvijetli me, pa mi kazi na koga si tacno mislio? Jer ipak, uzdizao si Olica i pritom si spominjao manekene iz Reala.. cini se kako manekenima zasad vrlo dobro ide
Pa i neide bas dobro kako ste pricali kada ste doveli manekene pricali ste da ce te se igrati sa Barcom al ipak Barca se igra svama.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 13 dec 2009, 03:37

Trasimaco je napisao/la:
Pipita je napisao/la:@ Trasimaco - stvarno... na pocetku sezone su govorili kako su robben i ribery najbolji igraci na svijetu, sad ce reci kako je olic medju tri najbolja napadaca u evropi... a poslije toga ce van bommel biti najbolji igrac svijeta
Vidjeces ubrzo kakva ce prica biti. Samo prati. I na drugim temama ima zaista smijesnih i nerealnih postova, ali u sta se ovo pretvorilo, prelazi sve granice. Hej, njima je sad Bayern jedan od konkurenata za osvajanje LP! Pa jesmo li mi svi ostali slijepi ili sta? Pobogu juce su skalp skidali Gaalu! :lol:
Sta ti pricas bogati ti si taj koji si se uzdigao ? Svama se Aston Villa igra :oops: A da ne pricam o nekom ? Burnleyu ? Pa pratim ti dugo vremena postove, i uvijek pljujes Bayern, bolje gledaj svoja posla i zali malo sto vam premiership ode u London, a o ligi prvaka je suvisna svaka rijec.Ferguson je napravio ogromnu gresku prodavsi najboljeg igraca C.R(mogu ga svi pljuvati ali on se dokazao mnogo puta) a jos vecu gresku dovodzenje za zamjenu Valenciju koji meni nije ni 1/5 od Ronalda :roll: Pa vi nemate pojma sta ste uradili.

ASTON ASTON VILA VILA

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 13 dec 2009, 05:52

FC BAYERN je napisao/la:Sta ti pricas bogati ti si taj koji si se uzdigao ? Svama se Aston Villa igra :oops: A da ne pricam o nekom ? Burnleyu ? Pa pratim ti dugo vremena postove, i uvijek pljujes Bayern, bolje gledaj svoja posla i zali malo sto vam premiership ode u London, a o ligi prvaka je suvisna svaka rijec.Ferguson je napravio ogromnu gresku prodavsi najboljeg igraca C.R(mogu ga svi pljuvati ali on se dokazao mnogo puta) a jos vecu gresku dovodzenje za zamjenu Valenciju koji meni nije ni 1/5 od Ronalda :roll: Pa vi nemate pojma sta ste uradili.

ASTON ASTON VILA VILA
Pregledaj utakmicu protiv Ville, pa mi onda ponovi to sto si rekao! Prica oko Ronalda je davno zavrsena. Ako si je propustio, zao mi je. Valencia nije njegova zamjena, niti ce ikad biti. To su mu mediji nabacili na leđa, neposteno! Hoce li Bayern napraviti gresku ako proda Riberya? Ako ga proda, sta mislis koji ce biti razlog za to?

Sto se tice Bayerna... Kazem da je nerealno da tim koji je juce bio kanta (po 90% clanova ovog podforuma), danas je jedan od konkurenata za osvajanje LP! Cak i sami fanovi Bayerna su pisali te stvari. Vrati se nazad, pa citaj! Meni smeta to sto neko tako mijenja misljenja i ide iz krajnosti u krajnost.

A sad jedno pitanje! Pogledaj malo kako United stoji u prvenstvu i u LP. Ako su njihove sanse za trofeje minimalne, kakve su onda sanse Bayerna? Reci realno! Zelim tvoje misljenje.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 dec 2009, 10:46

Gomez: Ivica Olić je pozitivno lud!

Teška su vremena iza nogometaša Bayerna. U Münchenu nakon pet pobjeda zaredom vlada euforija, a Bild piše kako Van Gaalovu momčad može zaustaviti samo zimska stanka...

Bayern je došao do trećeg mjesta u Bundesligi sa samo dva boda zaostatka za vodećim Bayerom, a plasirao se i u osminu finala Lige prvaka kad su ga već svi otpisali.

Najzaslužniji je za to napadački dvojac Ivica Olić - Mario Gomez. Hrvatski je napadač pogodio pet puta u posljednjih pet utakmica, dok je Gomez bio učinkovit u posljednja četiri dvoboja. Stoga i ne čudi da ih je Bild prozvao "Golić"!

- Ponovno se zabavljamo. Ljepše je ovako nego sjediti na klupi. Igramo vrlo dobro i puno pucamo po golu - rekao je Gomez i slikovito opisao svoga partnera u napada:

- Olić je pozitivno lud!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bešiktaš XXL
Kontakt:

Post Postao/la Bešiktaš XXL » 13 dec 2009, 10:51

Sta je ovo Bayern podivljo, dvije tekme, skoro deset golova, jos obje u gostima, svaka cast!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.