Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
gledaj kulesa al se prosipaju i pokusavaju tjesiti na temi real madrida, eto bale me vrijedi, nije dobar, nece se uklopiti, nije isplativ, neymar jeste sve to, kulesi kulesi, kante, rerne i felgice lupaju i buncaju konstantno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Kopači, berači pamuka...
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
usra.i se al' od titula. Ko sto Mudridista kaze beraci (titula)LenBias je napisao/la:gledaj kulesa al se prosipaju i pokusavaju tjesiti na temi real madrida, eto bale me vrijedi, nije dobar, nece se uklopiti, nije isplativ, neymar jeste sve to, kulesi kulesi, kante, rerne i felgice lupaju i buncaju konstantno
ljudi pisu jer je ovo forum, dosadno a ubi vrucina napolju.+ 40
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- francobaresi
- Kontakt:
Vidim da su neki počeli sumnjati u fudbalskog doktora na klupi Reala , tužno i neozbiljno ... 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Što Bale još uvijek nije oficijelno?Šta čekaju?
Biću razočaran ako ga platimo manje od 0.1 milijarde.
Biću razočaran ako ga platimo manje od 0.1 milijarde.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa eto bio je tvoj dragi Mourinho pa sta je bilo ? Osvojio sve s Realom?RealMoudrid je napisao/la:Sad bez zajebancije, je li se neko pitao kako ćemo mi izaći na kraj sa ovim "trenerom"... Nekako mi više liči na bosanskog političara nego li na trenera, gurajući nekakvu svoju rodbinu i sinove u klub.
Lik je, koliko, nekih 15-16 godina trenirao u Ligama petice i osvojio 3 **** domaća prvenstva, prokockao je 3:0 u finalu Lige prvaka, jednim Juventusom kao aktuelnim prvakom Italije i viceprvakom Evrope (iako je klub preuzeo na polusezoni) nije uspio uvući među prvih 5 ekipa u Serie A pa se mučio Barijem i sličnim ekipama...
Daleko od toga da ga omalovažavam, dobar je trener, ali ne mislim da je dobar za Reala. Kako će on ovo uklopiti, to je jedno veliko pitanje, pogotovo ako dođe Bejl.
Ali, hajmo vjerovati šta kaže Arrigo Sacchi, Ancelotti se može nositi sa svakim problemom i svakim izazovom, što bogme nije pokazivao u domaćim prvenstvima, jer ne mogu vjerovati da se tim bazirao samo na osvajanje **** decime. Na male stvari se izgleda puca.
- tyler durden
- Kontakt:
RealMoudrid je napisao/la:Sad bez zajebancije, je li se neko pitao kako ćemo mi izaći na kraj sa ovim "trenerom"... Nekako mi više liči na bosanskog političara nego li na trenera, gurajući nekakvu svoju rodbinu i sinove u klub.
Lik je, koliko, nekih 15-16 godina trenirao u Ligama petice i osvojio 3 **** domaća prvenstva, prokockao je 3:0 u finalu Lige prvaka, jednim Juventusom kao aktuelnim prvakom Italije i viceprvakom Evrope (iako je klub preuzeo na polusezoni) nije uspio uvući među prvih 5 ekipa u Serie A pa se mučio Barijem i sličnim ekipama...
Daleko od toga da ga omalovažavam, dobar je trener, ali ne mislim da je dobar za Reala. Kako će on ovo uklopiti, to je jedno veliko pitanje, pogotovo ako dođe Bejl.
Ali, hajmo vjerovati šta kaže Arrigo Sacchi, Ancelotti se može nositi sa svakim problemom i svakim izazovom, što bogme nije pokazivao u domaćim prvenstvima, jer ne mogu vjerovati da se tim bazirao samo na osvajanje **** decime. Na male stvari se izgleda puca.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Teško je napraviti ekipu u kojoj je jedan kikser kapiten, čovjek koji dijeli svlačionicu, iznosi informacije koje ne bi trebao i koji podržava neke divljake a la Pepe kojeg je Varane svojom vrhunskom i svjetskom igrom izbacio iz prve postave.MElloo je napisao/la: Pa eto bio je tvoj dragi Mourinho pa sta je bilo ? Osvojio sve s Realom?
Mediji, kapiteni, navijači protiv trenera. Okruženje u kojem ni pet Mourinha ne bi ostvarilo bolji uspjeh od ovog.
2012/2013
U istoj ekipi je i Carlo.RealMoudrid je napisao/la:Teško je napraviti ekipu u kojoj je jedan kikser kapiten, čovjek koji dijeli svlačionicu, iznosi informacije koje ne bi trebao i koji podržava neke divljake a la Pepe kojeg je Varane svojom vrhunskom i svjetskom igrom izbacio iz prve postave.MElloo je napisao/la: Pa eto bio je tvoj dragi Mourinho pa sta je bilo ? Osvojio sve s Realom?
Mediji, kapiteni, navijači protiv trenera. Okruženje u kojem ni pet Mourinha ne bi ostvarilo bolji uspjeh od ovog.
Ja ću biti zadovoljan ako ne bude special 5.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Neka pazi samo da ne ubacuje igrače po zaslugama.
Ko zna, možda polutrener pokupi zasluge Mourinha kao nekad Hiddinka.
2012/2013
Ovaj as sumnja u kvalitete Carla Velikog...
Misliš ka što je prevoditelj pokupio zasluge Pellea.RealMoudrid je napisao/la:Neka pazi samo da ne ubacuje igrače po zaslugama.
- Cautinho
- Kontakt:
Vise postovanja imaju Culesi prema pojedinim vasim igracima i treneru,nego vi.Ne zasluzujete vi nista.Sramota.
Jedan Iker-kikser.
...
Odoh u wc,nije mi dobro
Poslano sa moj Digitron FCB
Jedan Iker-kikser.
...
Odoh u wc,nije mi dobro
Keep walking.
Jel s kamionom ideš i do wca?Cautinho je napisao/la:Vise postovanja imaju Culesi prema pojedinim vasim igracima i treneru,nego vi.Ne zasluzujete vi nista.Sramota.
Jedan Iker-kikser.
...
Odoh u wc,nije mi dobro
nemoj zaboravit' digitronCautinho je napisao/la:Vise postovanja imaju Culesi prema pojedinim vasim igracima i treneru,nego vi.Ne zasluzujete vi nista.Sramota.
Jedan Iker-kikser.
...
Odoh u wc,nije mi dobro
Oni ne znaju da vrednuju svoje legende. Kad im se ovo napise onda misle da im se bacaju koske za svadju. Ma ne...Cautinho je napisao/la:Vise postovanja imaju Culesi prema pojedinim vasim igracima i treneru,nego vi.Ne zasluzujete vi nista.Sramota.
Jedan Iker-kikser.
...
Odoh u wc,nije mi dobro
Iker i Raul su legende pred kojima svi moraju da kapu skidaju. Moudridisti su svakako kompas u more bacili i nikako ne mogu da shvate sta su ti igraci ucinili za svoj klub. Ostali su bili i prosli a ova dvojica su uvijek REAL.
p.s. sta vam sad znaci firaun Portugalski ? Iker je legenda a vi kako hocete .
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 03 avg 2013, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- RealMoudrid
- Kontakt:
Onog Pellea kojeg je iz kupa ekspresno sa visokih 4:1 izbacio Alcorcon? Ne bih rekao.LBJ MVP je napisao/la:Misliš ka što je prevoditelj pokupio zasluge Pellea.RealMoudrid je napisao/la:Neka pazi samo da ne ubacuje igrače po zaslugama.
2012/2013
- Cautinho
- Kontakt:
Ma nek sam ja i kamiondzija i digitron i sta god vi kazete za mene,neka sam govvno,idiot i budala.
Da sam najvece dzubre istocno od Mississipija...
Ovo je istina.
Cinjenica.
Ne znam kako opet mene u fokus price stavite a ja govorim o Realu.
Ovo je istina.
Cinjenica.
Keep walking.
- RealMoudrid
- Kontakt:
:lCautinho je napisao/la:Ma nek sam ja i kamiondzija i digitron i sta god vi kazete za mene,neka sam govvno,idiot i budala.
Ovo je istina.
Cinjenica.
Oj digitrona, svaki put prekuca.
2012/2013
@Moudrid i ti ser*s sa Kikser 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.