Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

Gorki
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Gorki » 03 avg 2013, 17:20

Diego Godin: "Real Madrid je iza nas. U posljednje 3 godine mi smo osvojili 5 trofeja, dok su oni 3."

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 04 avg 2013, 22:07

Leo Baptisatao zabio oba gola u pobjedi Atletica protiv Urugvajskog Club Nacionala od 2-0 , netreba ni njega zaboravit, možda je baš on prava Falcaova zamjena, po meni je bolji od Adriana koji mora da se potrudi u narednoj sezoni.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 avg 2013, 17:58

Gledao sam ove tri utakmice u okviru turneje po Juznoj Americi . Nisam previse impresioniran ,znam da su u pitanju samo utakmice u kojima se treba prvenstveno uigravati i dizati fizicku spremu ,ali previse je bilo ocigledno da fali ideja i kreacije u napadu . Sve je to bilo na silu a golovi koji su padali nisu bili plod nekih smisljenih akcija (sto bi trebalo biti prioritet u ovim utakmicama) . Leo pokazuje da ce biti znacajno pojacanje . Jako mi je zao sto nisam imao priliku vidjeti Villu u crvenim prugama ,no bice prilike. 8-) Koliko je Atletico veliki klub najbolje pokazuje cinjenica da su ova tri stadiona bili skoro puni,a ne radi se o malim stadionima. Uz to ,jos su igraci imali svecani prijem kod Predsjednika Uruguvaja 8-) .

Sto se tice transfera ,ocekujem jos jedno do dva pojacanja . Capoue mi je zelja jos od prije dvije sezone kada se dovodio u vezu sa Atleticom . Mislim da bi on bas bio ono champions pojacanje . Navodno je Cardif bio sve dogovorio sa Toulouseom za 10 miliona +2 bonusa ali je Capoue odbio tu ponudu jer ceka ponudu Atletica koja ne bi iznosila vise 7-8 miliona.

Takođe ,Cazorla se spominje opasno ,mada ne znam koliko je ozbiljno da lopovi ponude za njega 20+miliona . Jedino da prvo prodaju Diego Costu,pa da taj novec novac preusmjere na dovodjenje Cazorle . Nesto za sta licno mislim da bi bila velika greska iz razloga sto je lik zvijer od napadaca . Vec sam pisao da je isprovocirao najvise faulova,penala ,kada bi Falcau nestalo gasa on bi uzeo stvari u svoje ruke i pokrenuo citavu ekipu ...zabio Realu na Cuernabeu , a sve to sa 24 godine,sto znaci da je u punoj fazi rasta kao igrac.Za koju godinu bice jos bolji .
Da nema mrtvog Gilesa, obojica bi igrali u Atleticu . Love ima od prodaje Joela,Falca,+ 20 i kusur od igranja u LP.Ne treba nikog prodavati da bi se doveo jedan WC igrac.
Cazorla iza Coste i Ville 8-) bar nije zabranjeno mastati . :D
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 avg 2013, 17:59

Eto vam Pjanića :mrgreen:
Keep walking.

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 05 avg 2013, 21:31

Navodno se Atletico zanima za Osvalda iz Rome.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 05 avg 2013, 21:42

Gluposti su to za Cazorlu,ni slucajno pustati Costu da ide to bi bila velika greska.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 avg 2013, 20:50

Kazu da je Atleti poslao posljednju ponudu za Capouea koja iznosi 9 miliona eura . Nesto mi djeluje sumnjivo s obzirom da nisu imali 5 za Toulalana a za ovog da ponude 9 :? . D Costa povodom interesa Liverpolla izjavio da je sretan u Atleticu 8-) . U Argentini kazu da se Atleti zanima za nekog Correu koji vazi za novog Aguera i uz Vietta je najbolje sto ta liga ima trenutno
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 avg 2013, 11:34

Malo transfer traceva kada je Atleti u pitanju . :D
Navodno Gil otputovao u Italiju da proba dovesti Pjanketa :? . Bilo bi odlicno da ga dovedu,bas nam fali takav ofanzivni vezni,no poznavajuci Gilmu ponudit ce 5 miliona i jos 2 bonusa u zavisnosti koliko ce uspjesno Pjanic igrati na Calderonu . Naravno,tu ce se pojaviti Tottanham ili neki drugi klub koji ce bez problema ponuditi 15 miliona i tako ga odvesti . Tako je bilo sa Belhandom,Toulalanom i sada nedavno Capoue .

Ipak,nadam se da i sa Miretom nece biti isti slucaj,te da ce zavrsiti na Calderonu . Za mene licno Pjanic je kvalitetan igrac, nas najbolji vjerovatno , iako nije toliko medijski eksponiran kao Dzeko , a razlog je i sto Edin igra za atraktivniiji klub a i napadaci su uvijek bili vise zapazeniji nego ostali . Pjanke bi nam legao iz dosta razloga . Sada kada je otisao Falcao nema vise ko da izvodi slobodnjake. Gabi to solidno radi ali rijetko se usudjuje da ih izvede,Koke ima premekan udarac ,bolje izvodi kornere i te prekide kada se lopta treba ubaciti u sesnaesterac . Dok Pjanke ima bas upecatljiv udarac iz svake pozicije je sposoban pogoditi .

Ono sto pogotovo volim kod njega je jednostavan u odnosu na druge veznjaka koji u glavi imaju recimo dribling ...Pjanic ne komplicira previse i to je jedna od stvari koje valjaju kod njega , to njegova inteligencija na terenu, uvijek zna gdje su mu suigraci u svakom trenutku. Jedini hendikep i ono sto se ne uklapa u Choline zamisli je to sto Pjanke nije tip koji ce ostaviti kozu na terenu , trcati s jedne strane na drugu, kao sto zahtijeva Cholo, jedna od glavnih prepreka u Rimu da postane vazniji igrac je upravo to, ali mlad je ,samo moze napredovati kao igrac i covjek ukoliko dodje u Atletico!

Onda Atletica izbacila informaciju da ce Atletico dovesti nekog def veznog iz lige. Navodno je to Mascherano .
Meni licno malo neozbiljna vijest s obzirom da na Camp Nou traze stopera a da se pritom rijese igraca koji po potrebi moze odigrati tu ulogu :? . Mada sve je moguce jer Valencia zeli Adriana za kojeg bi mogla ponuditi vise od 10 miliona ,a taj novac bi Atletico iskoristio za dovodjenje Masca ili nekog drugog . Nadam se da je to Kondogbia. Uglavnom,bice jos transfera vjerujem . :) 8-)

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 10 avg 2013, 22:41

Atetico u prijateljskoj utakmici pobjedio Las Palmas sa 2-0, a majstor Villa debitirao s golom, treba samo tako nastaviti i u Primeri i ostalim takmičenjima ove sezone. :)
Zadnja izmjena: freddy25, dana/u 11 avg 2013, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 11 avg 2013, 01:45

Pjanic ne ide nigdje iz Rome.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 avg 2013, 11:14

ElLoco7 je napisao/la:Pjanic ne ide nigdje iz Rome.
Vidjecemo . Mundo Deportivo je prvi bio pogodio da ce Villa u Atletico ,takodje su prvi objavili ovo u vezi Pjanketa .

Inace,kakvi likovi su glavni u upravi Atletica najbolje pokazuje intervju jucer u Njemackoj na tekmi Hannover-Wolsfburg kada je Diego rekao: Ja sam vrlo zahvalan Coli i navijacima, jer oni jos uvijek ocekuju od mene da dodjem u Atleti, ali sam ja sam vec bio pristao pristao na platu od milion eura kada sam igrao u Atleticu ,ovaj put spreman sam i na manja primanja , no celnici Atletica ne zeli isto sto i cholo, oni zele da idem u Madrid a da ne plate odredjeno svotu bez koje ne mogu napustiti Njemacku . :evil: Koje drkadzije nece da plate oko 10 miliona za igraca koji je jedina peticija trenera koji im je donio plasman u LP i trofej ,a s njim Atletico bi i u LP mogao daleko dogurati ,te na taj nacin zaraditi mnogo vise novca . Oni zele da Diego dođe besplatno. Pa nisu ni u Wolsfburgu toliki levati :roll: Prema novinaru Antonito Ruiz s ovom taktikom ce cekati do 31. avgusta.

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 12 avg 2013, 13:14

Koja goičina Davida Ville protiv Las Palmasa :D
[youtube][/youtube]

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 12 avg 2013, 14:34

Gledam ovaj gol Ville i sve kontam Darko Pancev trpa :kava: Oprema poput Zvezdine :kava:

Kad je Superkup protiv lobotomaca?
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 avg 2013, 18:15

Freddy ,komplikovano tako . Zato je bolje ovako 8-) :D
slika
RickBlaine je napisao/la:Gledam ovaj gol Ville i sve kontam Darko Pancev trpa :kava: Oprema poput Zvezdine :kava:

Kad je Superkup protiv lobotomaca?
21 y 28 de agosto a las 23:00 : < :roll:

Inace,ne svidjaju mi se crveni sorcevi . Nije to Atletico .

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 12 avg 2013, 19:19

Jao kakav okret Filipea gore na klipu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 13 avg 2013, 01:15

Aranzubia.

Ajde dobro...
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 avg 2013, 11:23

Ima 33 godine a u roku od mjesec dana napunit ce 34, sto znaci da je golman koji nema nista protiv da bude samo backup Curti i uz to ce igrati za jedan prestizan klub poput Atletia. Pogledas Pinta koji je isto uradio kada je dolazio iz Celte ,znao je da ce braniti samo u Cupu i tekmama u Ligi i LP gdje Valdez ne bude mogao braniti . Sasvim korektno obavlja taj posao .

Mislim da ima puno iskustva i također dolazi besplatno sto je normalno i logicno kada su u pitanju ovakvi transferi . Ali, licno ocekivao i prizeljkivao sam Moyu koji ima 29 godina i pred sobom mnogo godina fudbala no sigurno da on nije htio da bude samo backup Curtoisu .

Inace,jedan ugledni novinar u Spaniji koji se bavi Atleticom izjavio je da ce sigurno doci jos jedan igrac koji ce pojacati sredinu terena ,sada se spominje neki William Kvist iz Stutgarta :?. Od Suareza i Negreda pa do Toulalana i Capuea dodjosmo do Kvista :lol: .
Ako vec planiraju da dovedu neko pojacanje radi konkurencije, onda neka to bude V-I-C-E-N-T-E I-B-O-R-R-A ;)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 avg 2013, 12:02

juznjak> je napisao/la:Ima 33 godine a u roku od mjesec dana napunit ce 34, sto znaci da je golman koji nema nista protiv da bude samo backup Curti i uz to ce igrati za jedan prestizan klub poput Atletia. Pogledas Pinta koji je isto uradio kada je dolazio iz Celte ,znao je da ce braniti samo u Cupu i tekmama u Ligi i LP gdje Valdez ne bude mogao braniti . Sasvim korektno obavlja taj posao .

Mislim da ima puno iskustva i također dolazi besplatno sto je normalno i logicno kada su u pitanju ovakvi transferi . Ali, licno ocekivao i prizeljkivao sam Moyu koji ima 29 godina i pred sobom mnogo godina fudbala no sigurno da on nije htio da bude samo backup Curtoisu .

Inace,jedan ugledni novinar u Spaniji koji se bavi Atleticom izjavio je da ce sigurno doci jos jedan igrac koji ce pojacati sredinu terena ,sada se spominje neki William Kvist iz Stutgarta :?. Od Suareza i Negreda pa do Toulalana i Capuea dodjosmo do Kvista :lol: .
Ako vec planiraju da dovedu neko pojacanje radi konkurencije, onda neka to bude V-I-C-E-N-T-E I-B-O-R-R-A ;)
Njega ostavi,on nece iz svog rodnog grada nigdje,ali ce promijeniti klub :mrgreen: :mrgreen:
Citao sam nedavno da ce nekoliko timova,ukljucujuci Valenciu i Atletico nagodinu boriti se za njegov potpis.Istice mu ugovor i bit ce tada slobodan,ovako Levante ga nema namjeru pustiti ispod 6 miliona eura :roll:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 avg 2013, 11:48

Adi,vama Iborra ,nama Gustavo . I svi sretni . Yawn slika U ovim trenucima se pregovara oko Ljajica. Cak je Puto Pelota objavila da ga je Atleti doveo,no dok ga ne vidim u Madridu ili dok ne bude sluzbeno nista ne vjerujem . Ove sezone u Seriji A ima ucinak od 12 golova i 13 asistencija ,21 godinu i vec jak karakter .
Plus za Ljajica bi moglo da bude i to sto pored pozicije napadaca moze da igra kao poluspic 8-) .
Brz je ,ima dobar udarac i tehnicki je odlican . Njegov dolazak bi vjerovatno znacio odlazak Adriana .

Takođe,Demichelis dobio poziv Pelegrinija da predje u City. Navodno bi City ponudio 5 miliona za taj transfer ,a igrac je zatrazio da ga puste posto ce tamo dobiti dvogodisnji ugovor ,dok je s Atleticom potpisao na samo jednu sezonu . Iskreno ,nesto sumnjam da ima istine u ovome,ali ako dodje ta ponuda pustio bih ga bez razmisljanja jer tih 5 miliona bi pomoglo da se dovede Diego ,a nakon sto sam pogledao par utakmica Uruguvaya na SP za igrace do 20 god,mislim da bi Gimenez bio sasvim adekvatna zamjena za Mirandu i Godina.

Spominje se i Luis Gustavo iz Bayerna. Wolsfburg je ponudio cini mi se oko 17 miliona,Arsenal ga zeli ali ponudli su premalo ,a igraceva zelja je da predje u neki bolji klub od Wolsfburga. Atleti bi mogoa zatraziti njegovu posudbu s opcijom da ga otkupe na kraju sezone.

I ,na kraju ,najljepsa vijest . Diego Costa je produzio ugovor do 2018 ,bice mu poboljsana plata i povecana otkupna klauzula sa 25 na ,suska se, 40 miliona. Joj sta ce da radi Pantera ove sezone . Vidjecete 8-)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 avg 2013, 11:55

Toulalan no fichó por culpa del Málaga . Toulalan izjavio da Malaga niposto nije htjela da ga pusti u Atletico .
A poznavajuci Gilmu ,ponudio im je 5 miliona koje bi im isplatio kroz tri godine :mrgreen: tako da nije ni cudo . Uglavnom,veselit cu se njihovom ispadanju u segundu ove sezone.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: BelajBoy, Petardaa i 10 gostiju.