Nego kad igrate sa Slavijom, pise u najavi ovog sajta da ste poceli u 17:00?
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/13/premijer-liga-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mogu isto kao sto je Zeljo izgradio mercedes arenu.Anamarija je napisao/la:Što se tiće kampa odma da vam kažem od toga nema ništa samo pusti snovi.Ni kamp-kućicu nemožete imati a kamoli sportski kamp !
Crni gavran je napisao/la:@Anamarija, treba mi neko pametan za taj odgovor
Anamarija je napisao/la:Danas ni sutra ne igra sarajevo ,svi su otišli u kamp !
Hvala Gavrane vrijeme če pokazati a ovi što misle da neče biti ništa sa njima no coment.A šta li če pričati ako se taj kamp napravi ???????Da brate sutra igramo ima i prenos na BHT U 17 00Crni gavran je napisao/la:Ja zelim da izgradite najmoderniji kamp u regionu![]()
Nego kad igrate sa Slavijom, pise u najavi ovog sajta da ste poceli u 17:00?
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/13/premijer-liga-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
TAKOĐE BRATE IGRAO SAM NA VASCrni gavran je napisao/la:Ove horde spavaju, boli ih qrac sto se ja sikiram kako su prosli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sutra igrate![]()
Anamarija idi vidi ima li mene u kampu![]()
Hvala Sekac buraz, poderite Lukavcane
Idi na drugi forum ovde nema takvi,a i ti si gavrane neki mudracCrni gavran je napisao/la:@Anamarija, treba mi neko pametan za taj odgovor
Ja cu ici samo gdje si ti, ljubavi, heheheheheheheAnamarija je napisao/la:Idi na drugi forum ovde nema takvi,a i ti si gavrane neki mudracCrni gavran je napisao/la:@Anamarija, treba mi neko pametan za taj odgovor
nemoš iskopati ni lopatomskile je napisao/la:Dobro se krije cifra koju je dobio klub od Sesarovog transfera
Pa zato sto nisu dobili marke, logicno.skile je napisao/la:Dobro se krije cifra koju je dobio klub od Sesarovog transfera
pazi šta pišeš igraš seAnamarija je napisao/la:Idi na drugi forum ovde nema takvi,a i ti si gavrane neki mudracCrni gavran je napisao/la:@Anamarija, treba mi neko pametan za taj odgovor
ja znam koliko je heheheheEuroSport je napisao/la:Pa zato sto nisu dobili marke, logicno.skile je napisao/la:Dobro se krije cifra koju je dobio klub od Sesarovog transfera
isto kao sto ih i vi "niste" dobiliEuroSport je napisao/la:Pa zato sto nisu dobili marke, logicno.skile je napisao/la:Dobro se krije cifra koju je dobio klub od Sesarovog transfera
Trenutno korisnika/ca: dark44, Google Adsense [Bot], Haksss, HordasFks, JavierBosnia, juka55, SamoDaKazeem, Seipronto i 88 gostiju.