ŠTA REĆI
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

ja znam koliko je heheheheEuroSport je napisao/la:Pa zato sto nisu dobili marke, logicno.skile je napisao/la:Dobro se krije cifra koju je dobio klub od Sesarovog transfera
isto kao sto ih i vi "niste" dobiliEuroSport je napisao/la:Pa zato sto nisu dobili marke, logicno.skile je napisao/la:Dobro se krije cifra koju je dobio klub od Sesarovog transfera
storm_raider je napisao/la:Ne primajte se na price ovog EuroSporta. To vam je poznati forumaski stakor Aldin, Dona, i jos mnogo ostalih nickova. Danas je dobio ban s jednog, pa usao opet na ovaj.![]()
![]()
Evo nam PL-BH, jos se nisi sam banovaostorm_raider je napisao/la:Ne primajte se na price ovog EuroSporta. To vam je poznati forumaski stakor Aldin, Dona, i jos mnogo ostalih nickova. Danas je dobio ban s jednog, pa usao opet na ovaj.![]()
![]()
EuroSport je napisao/la:Evo nam PL-BH, jos se nisi sam banovaostorm_raider je napisao/la:Ne primajte se na price ovog EuroSporta. To vam je poznati forumaski stakor Aldin, Dona, i jos mnogo ostalih nickova. Danas je dobio ban s jednog, pa usao opet na ovaj.![]()
![]()
![]()
Pacijent.storm_raider je napisao/la:EuroSport je napisao/la:Evo nam PL-BH, jos se nisi sam banovaostorm_raider je napisao/la:Ne primajte se na price ovog EuroSporta. To vam je poznati forumaski stakor Aldin, Dona, i jos mnogo ostalih nickova. Danas je dobio ban s jednog, pa usao opet na ovaj.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj PL-BH.
![]()
![]()
Znam ja da ti ne moze shvatiti ni osnovne matematicke operacije, ali za razliku od tog s kojim me poredis, ja s komsijama sam uvijek imao dobre odnose. E moj Aldine, koliko imas samo nickova.. hajde u pijesak i igraj se, pusti odrasle da pricaju.
Dodje i provocira komsije, a na nasoj temi jos gori.
Isti lik baGriFFoNi je napisao/la:@EuroSport @folderS @Anamarija
Ociti primjeri zlostavljanja u porodici.Pjenite zohari, pjenite ja vas fkt razumijem i imate razloga da pjenite peksini.
Ako može samo odgovor koji je to razlog da neko pjeni nisam najbolje upoznatGriFFoNi je napisao/la:@EuroSport @folderS @Anamarija
Ociti primjeri zlostavljanja u porodici.Pjenite zohari, pjenite ja vas fkt razumijem i imate razloga da pjenite peksini.
htcxone je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/saraje ... ankic/1113
Rukovodstvo Fudbalskog Kluba Sarajevo, ponukano tragičnim događajem u Bihaću kada je u potpunosti izgorjela kantonalna bolnica "Dr. Irfan Ljubijankić", pokrenulo je inicijativu o odigravanju humanitarne utakmice na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", a s ciljem prikupljanja sredstava za njenu obnovu.
- "Kontaktirao sam šefa stručnog štaba NK Jedinstvo iz Bihaća g. Mehmeda Janjoša, sa kojim sam razgovarao o ideji da FK Sarajevo i NK Jedinstvo iz Bihaća odigraju humanitarnu utakmicu. Poslije sam razgovarao i sa predsjednikom Jedinstva koji je bio pozitivno iznenađen ovom idejom i sa zadovoljstvom su je prihvatili." - kazao je direktor FK Sarajevo Dino Selimović.
- "Kasnije sam zaključio da bi veći efekat imala utakmica koju bi podržali navijači svih klubova iz Sarajeva, tako da sam kontaktirao čelnike Željezničara, Olimpica i Slavije, te su svi načelno pristali uzeti učešće u ovom humanitarnom projektu. Informisao sam i čelnike Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine, te Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo, koji su također podržali inicijativu, dok će se o detaljima razgovarati u narednim danima." - zaključio je Selimović, istakavši da je misija Fudbalskog Kluba Sarajevo, između ostalog, biti i društveno odgovorna sportska organizacija koja će svojim djelovanjem aktivno doprinositi boljitku bh.društva.
Pored planirane utakmice na Koševu između reprezentacije Sarajeva i NK Jedinstvo iz Bihaća, načelno je dogovren i prijateljski susret Fudbalskog Kluba Sarajevo i Jedinstva u Bihaću.
Iskazana je i nada i želja da će svi koji budu učestvovali u organizaciji same utakmice dati svoj doprinos kada su u pitanju troškovi, kako bi što više novca od ulaznica završilo kao donacija bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću.
nemoj tako molim te nisu svi ima fine raje da se ne ponavljam a vala ima i naših koji smaraju bez uvrede, mada ima dosta ovih što se ljute a pojma nemaju ni zašto,ne znam ni ja ako mi iko vjerujekoalem je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jao manijaka što smoriše temu ovih dana.
Pojedoše se od jada.
Neka, neka, dođe cica na kolica.![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], ubipara, umrobihzbogtebe1946 i 35 gostiju.