Vaterpolo

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Damian
Kontakt:

Re: Vaterpolo

Post Postao/la Damian » 29 jul 2013, 15:10

Vas duel (Srbija - C.Gora) ce bit uvjerljivo najzanimljiviji. Srbija je kvalitetnija, a Crnogorci su isto strasno jaki. Nas su dobili u kvalifikacaijama 2 puta.

Slazem se za Grke i Spanjolce. Talijani mi je djeluju dobro.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 jul 2013, 18:23

Al' kako se susjedi provukoše, namuči ih njihov Elvis :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 30 jul 2013, 18:25

rio_Ferdy88 je napisao/la:Al' kako se susjedi provukoše, namuči ih njihov Elvis :mrgreen:
O suti, odavno se nisam ovako nazivcirao s vaterpolom.

Na kraju jedva, Sukno pliva kontru i golman obrani, zadnji 10 sekundi Australci imaju napad i iskljuci nam igraca. Nisam mogao vjerovat. I onda smo se obranili.

Bilo je tesko za gledat, Fatovic je to stvarno dobro poslozio, zna sve o nama. Sada slijede Mađari i dalje sam optimist. Morao se desit "los dan".
RIP CITY!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 jul 2013, 18:45

Damian je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Al' kako se susjedi provukoše, namuči ih njihov Elvis :mrgreen:
O suti, odavno se nisam ovako nazivcirao s vaterpolom.

Na kraju jedva, Sukno pliva kontru i golman obrani, zadnji 10 sekundi Australci imaju napad i iskljuci nam igraca. Nisam mogao vjerovat. I onda smo se obranili.

Bilo je tesko za gledat, Fatovic je to stvarno dobro poslozio, zna sve o nama. Sada slijede Mađari i dalje sam optimist. Morao se desit "los dan".
niste se ni trebali obraniti jer je isteklo vrijeme dok je onaj došao do lopte
nema potpisa

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 30 jul 2013, 18:52

obranili smo se...lik je s centra bacio loptu svom igracu, ovaj je nije uhvatio, isteklo vrijeme.. sta je to?
RIP CITY!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 30 jul 2013, 21:33

srbija - crna gora 8-9

moram rec da me rezultat ne iznenadjuje.

italija - spanjolska 4-3

malo golova, ali talijani se pokazali jako dobri.

znaci:

hrvatska - madjarska
italija - crna gora

prognoziram finale izmedju nas i crnogoraca :D
Zadnja izmjena: Damian, dana/u 31 jul 2013, 08:12, ukupno mijenjano 1 put.
RIP CITY!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 jul 2013, 23:45

gdje su sada oni koji podrzaše imenovanje ovog debelog kretena na mjesto selektora? udovičić nije valjao? pa bar nikad nije bio slabiji od polufinala... e moj milanović tek sada zalim što su te preskocili da bi imenovali čovjeka bez ikakve reference, sem one da je trener Zvezde.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 01 avg 2013, 14:12

DANTES je napisao/la:gdje su sada oni koji podrzaše imenovanje ovog debelog kretena na mjesto selektora? udovičić nije valjao? pa bar nikad nije bio slabiji od polufinala... e moj milanović tek sada zalim što su te preskocili da bi imenovali čovjeka bez ikakve reference, sem one da je trener Zvezde.....
A koja mu je referenca da ga nazivaš debelim kretenom, osim toga što je trener Zvezde?
Čovjek je prvak Evrope, osvajač duple krune u Srbiji te po riječima mnogih vaterpolista najbolji trener sa kojim su ikada radili. Sasvim dovoljno referenci. Isto tako se pokazao i protiv toga Udovičića koji je imao jači tim.
Rezultatski neuspjeh je odraz stanja u savezu.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 avg 2013, 15:01

savić je odraz stanja u Savezu... on nije bio ništa kada su ga imenovali... kreten je jer je kreten što se fino vidjelo po rezultatu.. debel je jer je debeo... ti imaš opravdanje za fijasko, najgori rezultat u zadnjih 15 godina... igrači govore da je najbolji trener koji ih je trenirao... to govori svaki.igrač za aktuelnog trenera.. takođe ne vidim kakva je referenca to što igrači nešto govore... titula zvezde na domaćem terenu jeste uspjeh ali u najslabijem izdanju LS zadnjih 30 godina... ovoga sam se i bojao... čovjek je gori selektor od Udovičića... svi su promijenili sastave došli u slabijim, mi u najjačem, i opet nije uspio... to je loš trener...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 01 avg 2013, 23:42

ispadosmo i mi :(

dobise nas madjari 11-10. ma ne znam, ispali smo naivni previse puta. promasili 2 peterca, igra sa igracem vise ocajna dok su oni tu dominirali.

crna gora razbila italiju.
RIP CITY!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 02 avg 2013, 00:05

DANTES je napisao/la:savić je odraz stanja u Savezu... on nije bio ništa kada su ga imenovali... kreten je jer je kreten što se fino vidjelo po rezultatu.. debel je jer je debeo... ti imaš opravdanje za fijasko, najgori rezultat u zadnjih 15 godina... igrači govore da je najbolji trener koji ih je trenirao... to govori svaki.igrač za aktuelnog trenera.. takođe ne vidim kakva je referenca to što igrači nešto govore... titula zvezde na domaćem terenu jeste uspjeh ali u najslabijem izdanju LS zadnjih 30 godina... ovoga sam se i bojao... čovjek je gori selektor od Udovičića... svi su promijenili sastave došli u slabijim, mi u najjačem, i opet nije uspio... to je loš trener...
Noup, rezultati su odraz stanja u savezu. Ne možeš u košarci recimo reći da je Duda Ivković odraz stanja u savezu, već su to rezultati.
Oke, da li bi onda taj izbor bio dobar da se desio na kraju sezone kada je Zvezda osvojila sve trofeje?
"Kreten je jer je kreten" - Bravo.
Nađi da je to neki igrač rekao za Udovičića? Nije ni jedan, štaviše svi su tražili da ode, pa i taj Igor Milanović kojeg spominješ (za kog sam i ja smatrao da treba naslijediti Dejana, da se razumijemo).
Neka je LŠ bila najslabija, opet je morao pobijediti i neku jaču ekipu da dođe do trofeja,kao i u Srbiji. Da li je bolji selektor i trener pokazaće vrijeme ništa drugo. Suditi na osnovu jednog takmičenja je smiješno a ti ništa od ovoga ne bi pisao da Savić nije trener Zvezde i da nije zauzeo mjesto za koje mnogi smatraju da pripada Milanoviću.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 avg 2013, 00:10

ne ti ništa od ovoga ne bi pisao da Savić nije trener Zvezde... stanje u savezu do sada nije smetalo... ali sada je svaki izgovor dobar... možda je bila mjesecina, možda, menstruacije, ali selektor nije kriv što mu ekipa ne može dobiti 2 puta slabijeg rivala, ekipu koja praktično nema desnjaka u timu... ne kriva je pomrcina... svim srcem sam navijao da Udovičić ode prvo iz Partizana pa kasnije iz Repke, u Partizan je došao bolji, u repku možda i gori....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 avg 2013, 15:29

Znaci @DANTES, Savic nema veze s vezom, a on od 5 takmicenja ove godine osvojio 4 (3 klupska+SL) izgazivsi u tom naletu i Vujasinovica i Udovicica i Djuha i Benedeka. A 1 "kiks", ako se poraz od CG dade tako nazvati, je dovoljan da ga se iznogira iz repke.

Ajde, iznogiracemo ga. A ko ce doci :?:

Udovicic je kod Amera + igraci su trazili da on ode - FAIL

Manojlovic je batalio da se bavi poslom - FAIL

Stamenic je mator - FAIL

Vujasinovic je verovatno losiji i de facto nedokazaniji kadar od Savica - FAIL

Milanovic se jos uvek nije opravio od smrti supruge i zato radi samo sa decom u nizim kategorijama, ali hoce ovaj posao :!: :?:

Ali, da napomenem i samo se citiram:

"Iz iste kuhinje iz koje se godinama pljuvalo po Vidicu, Stankovicu, Gurovicu, Rakocevicu... sada se pljuje i po Teodosicu."

Dodao bih jos: "od sada ce se pljuvati i po Savicu."

Jbga, dok palme njisu grane, nase snage jacaju svakim novim danom....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 avg 2013, 16:10

@magica to sam naravno očekivao od tebe... nema nikave kuhinje, sem one u kojoj kuvaju tebi slični... Partizan, kuhinja pljuvanja po onim koji to zaslužuju, trte-mrte.... šta ćemo sa onim kritičko novinarstvo, ne živjeti od stare slave, napredak društvenih vrijednosti... šta ćemo da kuhinjom onih koji zaboli za repku bitna.je samo zvezda....još nešto svi ste pričali kako je jedan od razloga što Udovičić treba da ode taj što se ne zove Vapenski, Avramovic itd.... njih naravno nema ni sada... čudi me, ma ne ne čudi me, ali kako to ti odjednom opravdavas neuspjeh? kako to uvijek.kuhinja partizan, nikad ketering zvezda.... to se zove biti slijep kod očiju... je li savić bolji ili gori od vujasinovića ne znam, ali vala od Milanovića nije....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 avg 2013, 21:23

DANTES je napisao/la:@magica to sam naravno očekivao od tebe... nema nikave kuhinje, sem one u kojoj kuvaju tebi slični... Partizan, kuhinja pljuvanja po onim koji to zaslužuju, trte-mrte.... šta ćemo sa onim kritičko novinarstvo, ne živjeti od stare slave, napredak društvenih vrijednosti... šta ćemo da kuhinjom onih koji zaboli za repku bitna.je samo zvezda....još nešto svi ste pričali kako je jedan od razloga što Udovičić treba da ode taj što se ne zove Vapenski, Avramovic itd.... njih naravno nema ni sada... čudi me, ma ne ne čudi me, ali kako to ti odjednom opravdavas neuspjeh? kako to uvijek.kuhinja partizan, nikad ketering zvezda.... to se zove biti slijep kod očiju... je li savić bolji ili gori od vujasinovića ne znam, ali vala od Milanovića nije....

Ma ti sve znas. Lepo ti kaze potpis "DANTES je uvijek u pravu".

"Grobarska kuhinja" je jako providna: kada je neki drugi klub jak u tradicionalno "grobarskim" sportovima (npr.vaterpolo) - to su vestacki projekti, urusava se Partizan, selektori iz tih klubova su neznalice i tako to... Kada Partizan ovlada nekim sportovima koji nisu bas njegovi bili kroz istoriju (fudbal, rukomet) - onda je sve to plod rada "institucije" i svako ko se buni to radi samo iz kompleksa prema 1 "instituciji". Izaberi bre vise nacin na koji ces da posmatras problematiku - kuhinjski ili analiticno. Ne mogu oba.

Ovo je neuspeh. Jbga, to je bio i Melbourne 2007, pa nije Udovicicu odletela glava. Ja i dalje mislim da je problem u savezu koji nije rascistio situaciju posle Londona, vec su jagnjece brigade dozvolile igracima da smenjuju selektora. Videcemo ako Savic bude imao ovu ekipu na okupu i pun period da ih pripremi za evropsko.
Pored toga, izgubili smo od CG protiv kojih uvek igramo tesne utakmice. CG je zgazila Italiju, a Italija je ubijala u pojam Udovicicevu Srbiju.

Sta bi Vujasinovic ili Milanovic uradili - necemo znati nikada. Savic je podbacio, ali ga ne treba terati nakon prvog neuspeha i 7 meseci selektorovanja.

BTW, ja "zingare" nisam cuo da kukaju na svakog selektora koji dolazi tu iz JSDPa. Istina je da oni vole da kukaju, ali bas na svakoga - malo mi to teze ide da vizualizujem, ali nije da selektori u ovoj zemlji u poslednjih 20 godina, nisu bili oni koji su se prezivali ovako: Santrac, Djukic, Antic, te Obradovic, Ivkovic i Vujosevic, pa Manojlovic, Udovicic, u rukometu Kurtes i tako to....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 avg 2013, 15:17

svi ti pobrojani treneri su donijeli uspjeh... gotovo svi... ali čim dožive neuspjeh ja sam za kritiku.. zato sam protiv Antića i zato sam protiv Obradović... kada kažem protiv mislim na kritiku..
ma ne uopšte ne kukaju... Tole, masoni, BIA, CIA, Vatikan i srbstvo... u pravu si to nije kukanje.... to je bolest, stanje uma...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 03 avg 2013, 22:38

bronca je tu 8-) 8-)

Lagano rijesili Talijane ;)
RIP CITY!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 avg 2013, 23:15

ajmo ajkule izdržite

e ebiga ajkule, žao mi ih al baš, preloše su otvorili utakmicu i na kraju prime gol sa 2 metra :cry:
nema potpisa

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 03 avg 2013, 23:27

jao zadnji napad ivovic stoji sam cini mi se a oni bacaju loptu na krilo.

bas mi je zao crnogoraca. cestitke madjarima!
RIP CITY!

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 26 jan 2014, 21:59

[youtube][/youtube]

Nek grmi jako, Zvezda sampion! 8-)
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.