Ostali neka se isto jave na PP ko ima.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Imaš PP.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Hebo ga i Peluso i De Ceglie više
Jel u 4:30 tekma ili u 3:30??
Ja te volim, volim Željo..
4.30gio10 je napisao/la:Hebo ga i Peluso i De Ceglie više![]()
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
gio10 je napisao/la:Hebo ga i Peluso i De Ceglie više![]()
Fakat Conte ebe stvar sa forsiranjem Pelusa i PDC
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ma to im je sve što će igrati u sezoni,pustite ih malo

- Sarajevo1946
- Kontakt:
To nam je najdeficitrarnija pozicija u ekipi. Dobro bi bilo kad bi lijevog bočnog uzeli do kraja prelaznog roka. Inače ne pljujem po igračima u Juventusu, ali Paolina više nemam snage gledati, zgadi mi utakmicu majke mi kad ga vidim u sastavu. 
Dajte Zunigu ili Kolarova, pa da mercato bude čista desetka.
Dajte Zunigu ili Kolarova, pa da mercato bude čista desetka.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
The Sun - Nuova offerta della Juve per Kolarov
http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... rov-150601
Ma Kolarov dolazi...
Eventualni njegovim dolaskom bilo bi sada previše veznih igrača od kojih je samo jedan kreativac...
Ma Kolarov dolazi...
Eventualni njegovim dolaskom bilo bi sada previše veznih igrača od kojih je samo jedan kreativac...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Ma Kolarov nam treba kao ozeblo sunce.... Bolje i on nego Asa da se vucara i seljaka na toj poziciji.... On je bar tu navikao da igra.... A da Asa uleti na tu poziciju kad zatreba, a i da krpi pozicije u veznom redu ako bude eventualnih povreda...Marchisio je napisao/la:The Sun - Nuova offerta della Juve per Kolarov
Ma Kolarov dolazi...![]()
Uglavnom treba nam on ili barem Zuniga...... Da ne gledamo Ciglu ili Pelusa na toj poziciji...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Apsolutno Kolarova dovesti a ASA vratiti u vezni red mada ce tu biti guzva posebno jos ako dovedemo Kondogbiu
Vidal,Pirlo,Marchisio,ASA,Pogba,Marone,i jos Kondogbiu ako uspijemo dovesti znaci guzva
Vidal,Pirlo,Marchisio,ASA,Pogba,Marone,i jos Kondogbiu ako uspijemo dovesti znaci guzva
Dolazi Aguero kad mu istekne ugovor poslije 30-te kao Anelka. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Ostajemo li da gledamo, ja teško, ali vidjet ću još?!
Peluso i Licht na stoperima, kakvo gubljenje vremena, bekovi na stoperima, a finale superkupa kuca na vrata, po hitnom postupku ubacivati 4 stopera koji su imali duži odmor, nemamo vrijeme za gubiti.
Isto tako bespotrebno "treniranje" PDC-a i Isle od kojih hajra nema i neće biti.
Kloca Pelusa još večeras gledati i nikada više, nevjerovatno kako smiješno izgleda, ispada u svakoj situaciji tu na lijevom stoperu, koliko smo samo golova primili tu kada Chiella nije bilo!
Nadam se golu Llorentea kako bi stekao samopouzdanje, ali i bez gola, ali sa kretnjama koje se očekuju sam zadovoljan.
Naravno, obavezno ubacivanje reprezentativaca na poluvremenu kako bi uhvatili ritam i igrali cijeli sljedeći meč.
Nadam se da ćemo prestati igrati onu glupost koju ja uvijek primjetim, ne znam za druge, nikako da iskorijenimo to, pas ka jednom napadaču i igra na prvu istog bez gledanja, to radimo 2 godine i nije 2x uspjelo za te 2 godine, stop.
Peluso i Licht na stoperima, kakvo gubljenje vremena, bekovi na stoperima, a finale superkupa kuca na vrata, po hitnom postupku ubacivati 4 stopera koji su imali duži odmor, nemamo vrijeme za gubiti.
Isto tako bespotrebno "treniranje" PDC-a i Isle od kojih hajra nema i neće biti.
Kloca Pelusa još večeras gledati i nikada više, nevjerovatno kako smiješno izgleda, ispada u svakoj situaciji tu na lijevom stoperu, koliko smo samo golova primili tu kada Chiella nije bilo!
Nadam se golu Llorentea kako bi stekao samopouzdanje, ali i bez gola, ali sa kretnjama koje se očekuju sam zadovoljan.
Naravno, obavezno ubacivanje reprezentativaca na poluvremenu kako bi uhvatili ritam i igrali cijeli sljedeći meč.
Nadam se da ćemo prestati igrati onu glupost koju ja uvijek primjetim, ne znam za druge, nikako da iskorijenimo to, pas ka jednom napadaču i igra na prvu istog bez gledanja, to radimo 2 godine i nije 2x uspjelo za te 2 godine, stop.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Naravno da gledamo nadam se golu Llorentea da ga malo pritisak popusti da podigne samopouzdanje

metnite neki linkYucca je napisao/la:Naravno da gledamo nadam se golu Llorentea da ga malo pritisak popusti da podigne samopouzdanje![]()
evo i ja čekam
- Sarajevo1946
- Kontakt:
U pola 5 se igra?
Kasno brate, ali eto, možda i pogledam... poželio sam Juve, jbo ga američka turneja. Bar da je do 3 negdje...
Kasno brate, ali eto, možda i pogledam... poželio sam Juve, jbo ga američka turneja. Bar da je do 3 negdje...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- IlCapitano
- Kontakt:
valja ostat 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.