Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Zbog ovakvih sam ja u JagomiruOtelo je napisao/la:Pravi ludjaci na slobodi dok oni normalni po ludnicama dane provode

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Allen mi je rođak , taraba svjetskamajestic24 je napisao/la:¸Da nije fb,covjek nebi ni znao kakvih sve glupana/glupaca ima

" onclick="window.open(this.href);return false; hahahahhaha pogledajte to
...AgresivnoDjubre je napisao/la:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Slika govori 1000 rijeci no ova slika govori koliko puta.LBJ MVP je napisao/la:...AgresivnoDjubre je napisao/la:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- majestic24
- Kontakt:
sta govori ova slika

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...

E svasta
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Evolution87
- Kontakt:
jel ovo N.Č.asunsao je napisao/la:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Konacno da neko postavi lijepu djevojku
fino ,a ne jeftino obucenu

Željeznicar za život cijeli !
totalna dominacija je neminovnostSoba je napisao/la:secer je napisao/la: namjesti se u onu pozu i sve ce ti se samo kazat.
pogotovo ako ti je prazan stomak (zene su vazda na dijeti, jelte) + ruke zabacene iza glave = stomak zalijepljen za djale.
jesam li probo? naravno. gotovo 2 mjeseca furam neku rigoroznu dijetu (izgubio 9 kg) i bas neki dan lezim na bazenu i gledam upali stomak koji je, usput receno, jos u vecem bedaku nego stomak ove ljepotice.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Meni se čini da jestEvolution87 je napisao/la:jel ovo N.Č.asunsao je napisao/la:

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
fine pozadineAgresivnoDjubre je napisao/la:

uvijek mi zelja bila da imam Plavog Dajca

Jes, jes, vidim poznajete je ovdje vecinomEvolution87 je napisao/la:jel ovo N.Č.asunsao je napisao/la:

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Tigrićugojzerica je napisao/la:

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
A da opet pali pojavomlikusa je napisao/la:Konacno da neko postavi lijepu djevojkufino ,a ne jeftino obucenu

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96 i 5 gostiju.