EDIT
Haj sad kontam.Većina glasova za Urdinova je stigla sa prostora Makedonije, gdje su neki portali čak i objavili članak o glasanju za Yania.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Haj sad kontam.Većina glasova za Urdinova je stigla sa prostora Makedonije, gdje su neki portali čak i objavili članak o glasanju za Yania.
Jesi gadan. Ti da mi nesto kazesUrbinato je napisao/la:A da se malo svrati na neki kurs bosanskog ? Ozbiljno ti kažem. Negdje gore naći kurs hrvatskog/bosasnkog i upisati.BosniaHerzegovina je napisao/la: Prema officijalnu stranicu je u kombinacijima za utakmicu.
Upravo tako ! Navijači trebaju da budu među glavnim sponzorima kluba.Treba puniti stadion na svakoj utakmici, a nije teško izračunati kakav bi bio finansijski efekat. Udruženje navijača da se pobrine da ne bude kazni. Pun stadion na neki način garantuje i privlačenje firmi koje žele da se reklamiraju. Smatram da navijači ne čine dovoljno, pogotovo oni koji žive u Sarajevu, jer niko me ne može ubijediti da u gradu nema osam hiljada duša koje su u mogućnosti platiti kartu dva puta mjesečno.likusa je napisao/la:Danas cemo da se pokazemo kolko zapravo volimo Želju,kolko nam je stalo do toga kakvo je stanje u klubu
isto glasanja za igrača kola bundeslige dok je džekson igr'o...exbabilon je napisao/la:Kad vidim koga nekad izaberemo za igraca mjeseca ili sezone tacno se pitam gledamo li mi iste utakmice.
EDITHaj sad kontam.Većina glasova za Urdinova je stigla sa prostora Makedonije, gdje su neki portali čak i objavili članak o glasanju za Yania.
domorocki je napisao/la:
Naš jedan igrač je uveliko na meti tog kluba što ga spominješ
Upravo sam ovo htio također reci, i za mene je ovo jedan veliki plus.bangara je napisao/la:Svaka čast za ažurnost službene stranice i ko se bavi time, svidja mi se pravo ovo najava sada pred svaku utakmicu kada pocinje prodaja karata cijene i to... pomak po tom pitanju je očigledan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.