domorocki je napisao/la:
Naš jedan igrač je uveliko na meti tog kluba što ga spominješ
Pa što ga ne tušnu ?[/quote]
Hoće da ga vide 2-3 dana,Brko neće ni da čuje
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
domorocki je napisao/la:
Hoće da ga vide 2-3 dana,Brko neće ni da čuje[/quote]domorocki je napisao/la:domorocki je napisao/la:
Pa što ga ne tušnu ?
Ma ja ne bih prodavao Svraku ako nije dobra lova. Siguran sam da ce on imati jos dobrih utakmica ove sezone i da ce aBd kad odemo u Brazil naci svoje mjesto u reprezentaciji.[/quote]EuroSport je napisao/la:Hoće da ga vide 2-3 dana,Brko neće ni da čujedomorocki je napisao/la:domorocki je napisao/la:
Pa što ga ne tušnu ?
Napokon neko da se vraća , da dobijemo tu 'širinu' u ekipi , sljedeci je Zola nadam seplavetniloo je napisao/la:Brković u konkurenciji večeras
tacno sad razumijem kako su se osjecali u Njemackoj dok je igrao Dzeko ili sad ovi u City-uChWilla je napisao/la:isto glasanja za igrača kola bundeslige dok je džekson igr'o...exbabilon je napisao/la:Kad vidim koga nekad izaberemo za igraca mjeseca ili sezone tacno se pitam gledamo li mi iste utakmice.
EDITHaj sad kontam.Većina glasova za Urdinova je stigla sa prostora Makedonije, gdje su neki portali čak i objavili članak o glasanju za Yania.
Ode najgori, dode jos gori od najgoreg.samozeljeznicar je napisao/la:Previse glupo -.- Taman kad pomislim da ne moze gore od Adila , sjetim se Laze i Melunovica
Samo se sjetite Tomica kada smo ga tek doveli.Mnogi su nam se iz Sirokog smijali jer smo ga doveli, govorili da je taraba ovo ono,a pogledajte Tomica sad.Momak razvaljuje.Amar je sigurno nesto vidjeo u momku cim ga zeli dovesti.Mi ne potpisujemo samo eto onako da raja prica da smo nekoga doveli.samozeljeznicar je napisao/la:Previse glupo -.- Taman kad pomislim da ne moze gore od Adila , sjetim se Laze i Melunovica
Ma sumnjam da ce doci jer Adilovica sigurno necemo moci prodati. Jedino kad mu istekne ugovor da sam ode, ovako ne sikiraj se za sve ostalo tu je Adilovic.Anonimac je napisao/la:Šta smo mi bogu zgriješili? Jedva smo se Lazara riješili pa sad Adilovića i opet nas bog kazni sa ovim "velemajstorom". cccEuroSport je napisao/la:Naime, kako saznaje naš portal, iz uprave tima sa Grbavice, sa Melunovićem su već stupili u kontakt te ga vide kao idealnu zamjenu za Eldina Adilovića koji bi karijeru trebao nastaviti u Turskoj.
Adilović je bio najbolji strijelac Željezničara u protekle dvije sezone i pitanje je koliko bi Melunović mogao biti dobra zamjena za njega, s obzirom da na Koševu i nisu bili najzadovoljniji njegovim izdanjima. No, treba podsjetiti da je upravo i Adilović sa sličnim renomeom u Željezničar stigao iz zeničkog Čelika.
Ako po bilo čemu možemo uporediti ova dva igrača, onda je to po promašenim udarcima sa bijele tačke te fizičkom konstitucijom. Adilović je posljednju utakmicu za Čelik odigrao u finalu kupa prije dvije godine kada je protiv Željezničara promašio jedanaesterac a zatim je stigao na Grbavicu. Ostaje da se vidi, da li će i Melunoviću promašeni penal protiv Kukesija donijeti sretan nastavak karijere u sarajevskom Željezničaru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.