Neutral je napisao/la:88`, GOOOL za Dinamo!!! Soudani je donio prednost Dinamu! Dugu loptu preko polovice terena dao mu je Fernandes, a Soudani utrčao s loptom u prostor i zabio za 1:0.
Sa Index-a. Je li Fernandes asistirao ili Said ?
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Pogledao sam gol, majstor
Jaka mu je i izjava u vezi uzvrata protiv Sheriff-a
Jaka mu je i izjava u vezi uzvrata protiv Sheriff-a
Mene je vise zadivila majstorska asistenacija.
. Dat onakvu loptu, da ide preko obrane koja je na svega 20 metara od gola, a opet taman da je prekratka da ju golman pokupi i pogodi napadaca koji ostaje oci u oci s golmanom i naravno zabija. Savrseno.
Inace, pohvalio bi golmana Splita i zamolio gledatelje na Maksimiru da sto cesce zvizde Halilovicu. Imao je jedan dobar sut, a ostatak utakmice sebicnost na razini.
Inace, pohvalio bi golmana Splita i zamolio gledatelje na Maksimiru da sto cesce zvizde Halilovicu. Imao je jedan dobar sut, a ostatak utakmice sebicnost na razini.
De video ako ima?Signore je napisao/la:Mene je vise zadivila majstorska asistenacija.. Dat onakvu loptu, da ide preko obrane koja je na svega 20 metara od gola, a opet taman da je prekratka da ju golman pokupi i pogodi napadaca koji ostaje oci u oci s golmanom i naravno zabija. Savrseno.
Sta si ti zapeo za Halila?Signore je napisao/la:Mene je vise zadivila majstorska asistenacija.. Dat onakvu loptu, da ide preko obrane koja je na svega 20 metara od gola, a opet taman da je prekratka da ju golman pokupi i pogodi napadaca koji ostaje oci u oci s golmanom i naravno zabija. Savrseno.
Jucer je odigrao solidno. Nije bilo driblanja. Samo ga treba stavit u sredinu, nikakvo krilo. Jos je klinac, sta drugo mozemo ocekivati...
RIP CITY!
http://max.tportal.hr/Dinamo--Split-10- ... _0__0.aspxarelinho je napisao/la: De video ako ima?
Zato sto me zivciraDamian je napisao/la: Sta si ti zapeo za Halila?![]()
![]()
Jucer je odigrao solidno. Nije bilo driblanja. Samo ga treba stavit u sredinu, nikakvo krilo. Jos je klinac, sta drugo mozemo ocekivati...
Ma cijela je ekipa odigrala odlicno, samo sto smo dosli opet u situaciju da Dinamo igra dobar nogomet i ne zabija golove, cak ni u HNL-u. Nekada se barem u HNL-u trpalo, a sad ni to.
Gol razlika zadnji 8 sezona:
2005./06. - 78:21 (32 kola) - 2,43
2006./07. - 84:22 (33 kola) - 2,54
2007./08. - 91:34 (33 kola) - 2,75
2008./09. - 71:26 (33 kola) - 2,15
2009./10. - 70:20 (30 kola) - 2,33
2010./11. - 52:12 (30 kola) - 1,73
2011./12. - 73:11 (30 kola) - 2,43
2012./13. - 68:20 (33 kola) - 2,06
Gol razlika zadnji 8 sezona:
2005./06. - 78:21 (32 kola) - 2,43
2006./07. - 84:22 (33 kola) - 2,54
2007./08. - 91:34 (33 kola) - 2,75
2008./09. - 71:26 (33 kola) - 2,15
2009./10. - 70:20 (30 kola) - 2,33
2010./11. - 52:12 (30 kola) - 1,73
2011./12. - 73:11 (30 kola) - 2,43
2012./13. - 68:20 (33 kola) - 2,06
Dinamo 2 iduce sezone nastupa u 3.HNL sjever 
RIP CITY!
Drzi se Maribor. I dalje je nula na Ljudskom vrtu, a po statistici malo je opasniji APOEL, slijedi drugo poluvrijeme i rasplet situacije. Ako ovako ostane do kraja Dinamo je nositelj u play offu. Koji peh bi bio u play offu dobiti Maribor i ispast od njih, a toliko ce nas obradovat njihov prolaz

EDIT: Gotovo 0-0, Dinamo nositelj
EDIT: Gotovo 0-0, Dinamo nositelj
Vjerojatno onda ademi ide
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Re: F.C. Internazionale Milano
Vidim frančžo bareži je novi klaun ovdje.Sere mi se kad sam vidio kaj pise i da to ozbiljno misli.
Nego,da li netko zna zasto se Kantrida,Gradski vrt i Drosina nisu praznili zbog "rasistickih povika" njihovih navijača:mamicu cigane.Kao i zbog povika:hns ****?!Zanimljivo kako se nitko nije na to osvrnuo kad se vec osvrtalo na iste povike s Maksimira.
Nego,da li netko zna zasto se Kantrida,Gradski vrt i Drosina nisu praznili zbog "rasistickih povika" njihovih navijača:mamicu cigane.Kao i zbog povika:hns ****?!Zanimljivo kako se nitko nije na to osvrnuo kad se vec osvrtalo na iste povike s Maksimira.
Re: F.C. Internazionale Milano
Dinamo ima suce, a ostali navijače, zar to nije pravi put?SiamoNoi je napisao/la:Vidim frančžo bareži je novi klaun ovdje.Sere mi se kad sam vidio kaj pise i da to ozbiljno misli.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Consigliere
- Kontakt:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Bravo,Bravo strasni ste
neko skoro rece najgori Dinamo u zadnjih 5 godine,ovo je najjaci Dinamo u zadnjih 10 godina...
Kako momci igraju rasterećeno kada nema pritiska sa tribina. U pola sata već 2 gola a na Maksimiru su se patili do predkraj i zabili su kada su izbačeni određeni "navijači"
Baš me zanima ko će im sada zapasti.
Baš me zanima ko će im sada zapasti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rastavljaju ih.
Igra bas lijepa za oko, sa puno tacnih dodavanja + 2 gola koja su garancija da Dinamo ima dosta kvalitete i da ce imati dobru priliku da se nadje u grupnoj fazi LP-a.
Igra bas lijepa za oko, sa puno tacnih dodavanja + 2 gola koja su garancija da Dinamo ima dosta kvalitete i da ce imati dobru priliku da se nadje u grupnoj fazi LP-a.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Miljama ispred Partizana,Zelje....
- Consigliere
- Kontakt:
Dinamo- Shakther u play-offu 100%
..........Vukojevic.....Ademi........
Husejionovic......Samir.......Soudani
................Fernandes..............

..........Vukojevic.....Ademi........
Husejionovic......Samir.......Soudani
................Fernandes..............
Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.