FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

EuroSport
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la EuroSport » 04 avg 2013, 15:39

Anonimac je napisao/la:
EuroSport je napisao/la:Naime, kako saznaje naš portal, iz uprave tima sa Grbavice, sa Melunovićem su već stupili u kontakt te ga vide kao idealnu zamjenu za Eldina Adilovića koji bi karijeru trebao nastaviti u Turskoj.

Adilović je bio najbolji strijelac Željezničara u protekle dvije sezone i pitanje je koliko bi Melunović mogao biti dobra zamjena za njega, s obzirom da na Koševu i nisu bili najzadovoljniji njegovim izdanjima. No, treba podsjetiti da je upravo i Adilović sa sličnim renomeom u Željezničar stigao iz zeničkog Čelika.

Ako po bilo čemu možemo uporediti ova dva igrača, onda je to po promašenim udarcima sa bijele tačke te fizičkom konstitucijom. Adilović je posljednju utakmicu za Čelik odigrao u finalu kupa prije dvije godine kada je protiv Željezničara promašio jedanaesterac a zatim je stigao na Grbavicu. Ostaje da se vidi, da li će i Melunoviću promašeni penal protiv Kukesija donijeti sretan nastavak karijere u sarajevskom Željezničaru.
Šta smo mi bogu zgriješili? Jedva smo se Lazara riješili pa sad Adilovića i opet nas bog kazni sa ovim "velemajstorom". ccc
Ma sumnjam da ce doci jer Adilovica sigurno necemo moci prodati. Jedino kad mu istekne ugovor da sam ode, ovako ne sikiraj se za sve ostalo tu je Adilovic. :(

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 avg 2013, 15:41

Valjda ste do sad naucili da ne vjerujete ovim novinarima . Sta god su anpisali u vezi naseg kluba u zanjih par mjeseci je 100% netacno.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 04 avg 2013, 15:44

TMovac je napisao/la:
Samo se sjetite Tomica kada smo ga tek doveli.Mnogi su nam se iz Sirokog smijali jer smo ga doveli, govorili da je taraba ovo ono,a pogledajte Tomica sad.Momak razvaljuje.Amar je sigurno nesto vidjeo u momku cim ga zeli dovesti.Mi ne potpisujemo samo eto onako da raja prica da smo nekoga doveli.
Potpisujem.

Nego da mi večeras spucamo mesare, pa u Vitez po tri boda i ode.................. voz.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 avg 2013, 15:48

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 04 avg 2013, 15:51

http://www.transfermarkt.co.uk/en/draze ... 28415.html

[youtube][/youtube]

Dobar za nase uslove, slobodan i jeftin, siguran sam da je bolji od Melunovica.
Za sve ti hvala Amare!

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 04 avg 2013, 15:58

Ovaj je bio povrijeden, jos ima 31 godinu, nama treba bolje od Adilovica, a ne jos jedna bandera.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 04 avg 2013, 16:01

savatihotece je napisao/la:pa u Vitez po tri boda i ode.................. voz.
U Zenicu (Vitez igra na Kamberovića polju) :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

nedim1921
Kontakt:

Post Postao/la nedim1921 » 04 avg 2013, 16:02

Ma kakav crni Melunovic,samo nek se Adil proda,a za sve ostalo tu je Brko ;)

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 04 avg 2013, 16:07

BosniaHerzegovina je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/draze ... 28415.html

[youtube][/youtube]

Dobar za nase uslove, slobodan i jeftin, siguran sam da je bolji od Melunovica.
A i ovaj što je pravio video neki idol očito. Svaki dodir glavom frajer slow motion-a, ko da je Ronaldo.
FK Željezničar
Chelsea FC

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 04 avg 2013, 16:09

Ovo je isto kao da stavis sve golove Adilovica i da neko kupuje igrace po klipovima odmah bi ga kupio, mislim da bi nam dali bar milion.
Ali ljudi prate samo utakmice uzivo, tako da ......... :geek:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 avg 2013, 16:16

Dakle da sumiramo:

Nas navijaci (cast izuzetcima) traze napadaca koji ce biti u rangu Messija i Ronalda, koji ce igrati za 2500 KM, a uz to bi da gledaju utakmice za 2,5 KM i da imaju luksuz kao npr. na Allianz Areni.

Mislim da previse trazite i treba vjerovati SEF-u. Ako on smatra da je igrac X za nas pojacanje onda ga i mi trebamo smatrati pojacanjem i isto treba podrzavati, jer ruku na srce ja ne pamtim kada se AO prevario sto se tice igraca koji su dolazili kod nas.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 04 avg 2013, 16:17

Ne znam zašto traže ikakvog napadača pored živog Selimovića, sa njim u napadu Željo bi bio jači 50%, samo neka vrate onog malog Alibašića (da imamo zamjenu) i riješen problem.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 04 avg 2013, 16:20

amerosm je napisao/la:Dakle da sumiramo:

Nas navijaci (cast izuzetcima) traze napadaca koji ce biti u rangu Messija i Ronalda, koji ce igrati za 2500 KM, a uz to bi da gledaju utakmice za 2,5 KM i da imaju luksuz kao npr. na Allianz Areni.

Mislim da previse trazite i treba vjerovati SEF-u. Ako on smatra da je igrac X za nas pojacanje onda ga i mi trebamo smatrati pojacanjem i isto treba podrzavati, jer ruku na srce ja ne pamtim kada se AO prevario sto se tice igraca koji su dolazili kod nas.
Slabo pratis Zelju od Stanceskog pa na dalje? Zna Amar fulit igraca, ali ono bas fulit.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 04 avg 2013, 16:27

Trpe kod nas napadaci dosta zbog taktike... I ja se svaku utakmicu nerviram zbog adila, ali covjek je dao dosta golova i 2 titule smo uzeli sa njim... Netreba tako lose o njemu pricati, kakav god je bolji je od popovica... Trci, skace bori se, mene najvise nerviraju oni njegovi sutevi sa 10-ak metara kad lopta jedva dodje do gola ako i ide po golu :lol: ali i to se moze popraviti samo sto ovi nasi nisu culi za individualne treninge...

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 04 avg 2013, 16:37

EuroSport je napisao/la: Slabo pratis Zelju od Stanceskog pa na dalje? Zna Amar fulit igraca, ali ono bas fulit.
Kakva logika :roll:

Nije Amar fulio Stančeskog nego se Stančeski kur.čio baš kao onomad Savić i tako te igračine. Amar ne trpi lazaaanje po terenu ;)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 04 avg 2013, 16:40

iVar je napisao/la:
EuroSport je napisao/la: Slabo pratis Zelju od Stanceskog pa na dalje? Zna Amar fulit igraca, ali ono bas fulit.
Kakva logika :roll:

Nije Amar fulio Stančeskog nego se Stančeski kur.čio baš kao onomad Savić i tako te igračine. Amar ne trpi lazaaanje po terenu ;)
:lol: nisi onda ti dobar s logikom. Amar ga je doveo, ako nije valjao, nije se trudio ili sta vec trece znaci da je Amar fulio, sta ce Stanceski fulit Boga ti. :lol:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 avg 2013, 17:08

nažalost sto posto tačno. ja sam stvarno mnogo očekivao od tog lika, i sad sam stava da je za našu ligu riječ o velikom znalcu lopte, ali očito dosta neozbiljnom kad ni u zvijezdi poslije nas nije mogao naći hljeba...

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 04 avg 2013, 18:01

bagrcavi je napisao/la:slika
mozel nek postavit ovu orginal sliku bez ove najave ?
ne brini mama sve je uredu

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 04 avg 2013, 18:04

Mogli bi dovoditi igrače na svaku drugu poziciju, ali za koji cilj? Za Premijer Ligu ima i više nego što treba, mislim da ne prodamo nikoga, titula ne gine svakako. 19 kola se igra do nove godine i može se tu uzeti dovolnjno bodova zalihe za drugu polovinu, pa onda na zimu prodavat ako se mora koga god.

Evo danas 3 boda legnu i već smo na čelu :D

katzenbrummen
Kontakt:

Post Postao/la katzenbrummen » 04 avg 2013, 18:24

Interesuje me hoce li biti kakav prenos/stream nocas?? ;)
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Rule_hz i 52 gosta.