Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
- el-fighter
- Kontakt:
Fakat. Dzeko je u odlicnoj formi na pripremama, a evo i Vedo nastavlja tamo gdje je stao prosle sezone.grgr je napisao/la:Ne pise se dobro amerima
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
On i ne zna sta je prekid u karijeri. Nakon vise od pola godine neigranja, vratiti se na nacin kako je to uradio Vedad, to mogu samo vrhunski igraci. Oni trajni, poput Scholesa, ili Giggsa.Lud je i dobar nas Vedad. Ima da hara jos najmanje 10 godina i to u vrhunskom izdanju.el-fighter je napisao/la:Fakat. Dzeko je u odlicnoj formi na pripremama, a evo i Vedo nastavlja tamo gdje je stao prosle sezone.grgr je napisao/la:Ne pise se dobro amerima
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Abdellaoue je dobar napadač i mislim da bi za Stuttgart bilo jako dobro da on bude standardan, a vjerovatno bi to i Vedi pomoglo, jer bi ga to rasteretilo i manje bi se trošio
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
Doveli su Konstantin Rauscha iz Hannovera, kao i Abdullauea i Moritza Leitnera iz Dortmunda na posudbu. Sasvim solidna pojacanja, sigurno da ce povecati malo kvalitet kadra, ali ne i previse, ako Stuttgart zeli vece domete, moraju malo iskesirati.
Harnik igra po principu toplo-hladno, kao i Maxim, dok su u formi njih dvojica, znaju rusiti i ove velike, dok kad ih uhvati kriza, to se odrazi i na Vedu.
Jos se nadam da ce Tasci ostati, svake sezone se spominje njegov odlazak, tako i ove, napominje da zeli vece domete, ali ipak ga nekako uspiju zadrzati.
Ma nece oni nikakve domete ganjat njima je EL puna kapa , treba se puno puno para ulozit da se napadne sami vrh BL sada... Neka ih ovako neka budu ponovo 5-7 ja sretan , u europa ligi neka se koprcaju mozda budu imali kakav fin zdrijeb i milina. Vedo neka trpa kako i trpa i ja sam sretan da jos 10 godina igra u ovakvom stuttgartu...Goalgetter je napisao/la:Prodali su napokon onog uhljupa Hajnala, otisao u Ingolstadt.
Doveli su Konstantin Rauscha iz Hannovera, kao i Abdullauea i Moritza Leitnera iz Dortmunda na posudbu. Sasvim solidna pojacanja, sigurno da ce povecati malo kvalitet kadra, ali ne i previse, ako Stuttgart zeli vece domete, moraju malo iskesirati.
Harnik igra po principu toplo-hladno, kao i Maxim, dok su u formi njih dvojica, znaju rusiti i ove velike, dok kad ih uhvati kriza, to se odrazi i na Vedu.
Jos se nadam da ce Tasci ostati, svake sezone se spominje njegov odlazak, tako i ove, napominje da zeli vece domete, ali ipak ga nekako uspiju zadrzati.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cekamo Ameriku i Slovacku.
vratio se CacauuGoalgetter je napisao/la:Prodali su napokon onog uhljupa Hajnala, otisao u Ingolstadt.
Dynamo-Stutgart 0-1 kup njemacki
Samo resetanje steta nisam ni vidio da igraju danas ja gledo GentYucca je napisao/la:VEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Dynamo-Stutgart 0-1 kup njemacki
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dynamo-Stutgrat 0-2 iz penala vedo dao gol
Eto ne zna, 2-0 VedoCartman je napisao/la:Zna li neko drugi u ovom Stuttgartu dat gol?
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AA23, al87, Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Anoniman, aqarius, Bejker, bhfanatic14, Bordeaux433, BosnianDragon2024, BosnianRahatluk, CHR, costacurta08, Cwirek, Daduli, dark44, DjaniTarik, Edincapitano, EdinTz, edvaE2, Fudo, fukare987, galia95, Goalgetter, Gomis99, Google Adsense [Bot], guillermo, Hajdeee, HariTz, HordasFks, Hrasno15, IgmanskiVukovi, invincible1921, inzomni, itatabisine, izdzezveubrazil, Jegres, Kajkutenjoyer, kakarut, KarlMarx, Kaunas, kladionicar30, kolezeljovac, L-Train, lakilone, lol89, LondonBlues, Majstorinho, marlostanf1eld, Maroon1946, maroon46, nerkolfc, Principatus, Proximic, Rauber33, robertkosar, s4mke, safun79, sagitarius, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, Sveti, tale07, TofiTofita, tuzlanskinacin, unavita, Venom, Wisey, xinxee, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 666 gostiju.