Slažem se u potpunosti.DRHAUSE je napisao/la:Tereni, tereni, tereni, tereni, tereni, tereni, tereni, tereni... to je sve što treba za puno bolji fudbal u ovoj zemlji, bolji tereni. Dovoljno je samo pogledati par utakmica na Bilinom polju od rekonstrukcije travnjaka i budali će sve biti jasno. Sa dobrim terenima poput onog u Zenici ovo je potpuno drugi sport.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Na današnji dan prije 11 godina je startovala prva sezona najzanimljivije lige ovog sporta. 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Nemojte da covjeku propadne fol, nek mu neko odgovori, stvarno se potrudio bar da izgleda zanimljiv.Armageddon2012 je napisao/la:promakla su mi malo jucerasnja desavanja,a iz postova na forumu je tesko zakljuciti da li amar osim hoce da nece,ili nece da hoce?![]()
ako moze objasnjenje u jednoj recenici,koju odluku je donio veliki mag,ostaje u zelji kao trener,ili mozda fizioterapeut,portparol,sportski direktor,ili ce prihvatiti jednu od brojnih unosnih ponuda iz regiona i evrope?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@pile87
Cilj njegovog fola je pasivnost.
Cilj njegovog fola je pasivnost.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Armageddon2012
- Kontakt:
odgovorio je Zeman,pa sam shvatio da amar ipak hoce da nece.
sto se ostalih rezultata tice,cini mi se da bi i ovaj branko karacic iz zrinjskog mogao uskoro na odmor...izgleda se to sad tako zove.
sto se ostalih rezultata tice,cini mi se da bi i ovaj branko karacic iz zrinjskog mogao uskoro na odmor...izgleda se to sad tako zove.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Da vidimo kako ce sad sudija reagirat, cini mi se da su ovi kvazi navijaci iz smrdske opet postavili onaj transparent za vojsku rs ? isto kao i prošle godine protiv Želje.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ocigledno ce biti dosljedni!samozeljo1987 je napisao/la:Da vidimo kako ce sad sudija reagirat, cini mi se da su ovi kvazi navijaci iz smrdske opet postavili onaj transparent za vojsku rs ? isto kao i prošle godine protiv Želje.
ne vidim u cemu je problem...i jedni i drugi imaju zastave koje smetaju onima preko puta!?
jedni vrs, drugi ljiljane, zar ne... ili skloni obe,ili nijednu.
- Armageddon2012
- Kontakt:
hz u trecoj minuti skandiraju svojima "igrajte pichke"
stekao sam utisak da je vec u prvoj minuti slavija ostecena za penal i crveni igracu sarajeva.
stekao sam utisak da je vec u prvoj minuti slavija ostecena za penal i crveni igracu sarajeva.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Kako je isto molim te, prošle sezone bio problem oko transparenta Armija R BIH , a oko vojska rs nema problema..ne valjaj gluposti molim tevlakanje je napisao/la:ne vidim u cemu je problem...i jedni i drugi imaju zastave koje smetaju onima preko puta!?
govorim o tome da na ovoj utakmici imaju i jedni i drugi ono sto smeta onima preko puta.
iskreno,meni je postalo smaranje i bezze vise to lozenje na jednu,drugu ili trecu zastavu
al' ajd, bitno je da ima o cemu da se prica,a da to nije teren,fudbal,ekipe,uslovi,regularnost....
iskreno,meni je postalo smaranje i bezze vise to lozenje na jednu,drugu ili trecu zastavu
al' ajd, bitno je da ima o cemu da se prica,a da to nije teren,fudbal,ekipe,uslovi,regularnost....
Nama ne smeta vasa nacionalna zastava a vama smeta nasa nacionalna zastava znaci do vas je. A ovdje je u pitanju zastava armije a ljiljani nisu zastava armije obrazuj se. A ako cemo kome sta smeta pa men smeta ovaj komentator jbg.vlakanje je napisao/la:govorim o tome da na ovoj utakmici imaju i jedni i drugi ono sto smeta onima preko puta.
iskreno,meni je postalo smaranje i bezze vise to lozenje na jednu,drugu ili trecu zastavu![]()
Igraci leotara su trazili da se skine trans vojska na kosevu i nisu htjeli igrati a ove picke sarajevske igraju a trans i dalje stoji.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nisu trazili igraci Leotara,vec je sudija prekinuo tekmu,jer je to bila uputa NS.terabajt je napisao/la:Igraci leotara su trazili da se skine trans vojska na kosevu i nisu htjeli igrati a ove picke sarajevske igraju a trans i dalje stoji.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
sramota od sudaca i delegata, treba prekinuti mec, *ebo im vrs majku
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sjecam se da je neko pisao da su to od sudije trazili igraci na klupi leotra. A ovi igraju fuj kakvi smo ,nek nam se i desava kad smo mi takvi i sve sebi dopustamo.
- Consigliere
- Kontakt:
Sta se desava? Ne mogu gledati, pa da me neko uputi.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma znam,i ja sam to citao,ali nije posao igraca da vode brigu o tome ,vec iskljucivo sudija i delegata...terabajt je napisao/la:Sjecam se da je neko pisao da su to od sudije trazili igraci na klupi leotra. A ovi igraju fuj kakvi smo ,nek nam se i desava kad smo mi takvi i sve sebi dopustamo.
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Bitno je da sydija opomene igrace sto se zagrijavaju ... ne treba Sarajevo izaci na drugo poluvrijeme dok se ne skine transparent
http://bhtelecompremierliga.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
zvjezdice su "blog spot" spojeno..
Evo da se malo smirite.
zvjezdice su "blog spot" spojeno..
Evo da se malo smirite.
Zadnja izmjena: Zeman, dana/u 04 avg 2013, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
NAPRIJED NARODE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.