matijash je napisao/la:Mehanovic se oporavio i uz Omica i Efendica bio najbolji igrac protiv gradine
I to zemlja odigro svoje drugo poluvrijeme, a još ima neku laganu povredicu pa zato nije išao d početka. Dečko je vjetar, tam-vam.
Nismo još svjesni kolko smo odbili Efendićem, koliki prostor pokriva momak, za nepovjerovat.
Omič standardno, kapitenski.
Mene je dojmio Hasanović kada je ušao u drugom poluvremenu, vidi se da zna s loptom, prima, okreće se, sasvim solidno.
Golman dva puta dobre reakcije imao, a onda primio neshvatljiv drugi gol.
Ljubas mi se učinio manjim na slikama, a u stvari ima i njega. Plus što ima kapacitete da stigne blokirati skoro svaki šut, minus što mi se učinilo da prelako dopušta protivnicima da prime loptu na krilima, a kad su u pitanju dubinske.
Nezić standardan na beku;i kod njega prisutan kapacitet trke.
Fejzić je igrao juče prvo poluvrijeme u vezi; jak u duelima i vidi se da se ne boji je jer prošao i lige 3 ranga ispod ovog.
Mujkić u par navrata digao prašinu za sobom, dugo nisma vidio nekog sa onakvim startom. Ipak, nije imao upotrebljivih lopti.
Galin po meni sasvim solidan, posebno će vrijediti u domačim tekmama gdje mu po vratu ne mogu rukama visiti odbrambeni igrači. U par navrat je tako mekano odigrao dupli pas. Po meni neshvatljivo zamjenjen na poluvremenu.
Međutim, još veče iznenađenje je kada je Mujku izveo lupam u 55min odmah poslije 2-0, a na mjesto napadača u formaciji 4-5-1 stavio Mirzu Čejvana...WTF :ugeek: :ugeek: :ugeek: Jel to Mirza Čejvan treća opcija za napadača pa proba i tu kombinaciju :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Brčkalić nije igrao, a ostali tankosava.
Korner prije kornera kada je Gradina povela lagan čut glavm u Hadžića,ali Deda grmi da ne smije protivnik šutirati iz kornera pa pod cijenu penala. Kroz dvije minute korner koji lijepim golom domačini dolaze do vodstva...ALI, igrač Gradine je loptu diretno iz kornera dočekao na nekih 12-13m i poluvolejom poslao u suprotni ugao. Deda poludio...ne smije lopta pasti iz kornera, to ne smije se desiti
Hvala bogu pa je Smajil povukao ručnu i poslao ih na odmor.
Imamo dobru ekipu, ali jučer sataraš taktika i rasporedi da čovjek počupa kose sebi