FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ma ljudi dobro zahebancija, ali imajte postovanja za neke stvari kao ovo gore.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Rossell: Svak igrač može otići iz Barce, samo jedan NE .. ..Lionel Messi, naravno!".
Pobjeda je bolja od orgazma!
Bespotrebna izjava.Gorki je napisao/la:Rossell: Svak igrač može otići iz Barce, samo jedan NE .. ..Lionel Messi, naravno!".
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kako bi ga se gov.o rijesilo samo da smije. Sjaju dolari krmku u ocima ne brini.M4kaveli je napisao/la:Bespotrebna izjava.Gorki je napisao/la:Rossell: Svak igrač može otići iz Barce, samo jedan NE .. ..Lionel Messi, naravno!".
On je svoje znanje i sposobnost dobro pokazao.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
krmku hahahaha

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Peace Tour, uključite malo 'benu logiku. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Messila evo ti sredjen baner - taj sto imas je velik i sporo se ucitaje.messilla je napisao/la:Peace Tour, uključite malo 'benu logiku.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sjaju sjaju dolari, rerno naša sjajna.bparena je napisao/la:
Kako bi ga se gov.o rijesilo samo da smije. Sjaju dolari krmku u ocima ne brini.
On je svoje znanje i sposobnost dobro pokazao.
naprijed rejal
Zahvaljujem druže.bparena je napisao/la:Messila evo ti sredjen baner - taj sto imas je velik i sporo se ucitaje.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma nista kome sta bude trebalo tu sam da pomognem kolko mogu. 
Narine poslao sam ti na PP nekoliko verzija avatara pa ti uzmi koji ti najbolje odgovara.
Post mi je jos na Odlazno - provjeri jel stiglo ili ocisti da mozes preuzet poruku.
Post mi je jos na Odlazno - provjeri jel stiglo ili ocisti da mozes preuzet poruku.
Luiz, Agger, Kompany.
M4kaveli je napisao/la:Luiz, Agger, Kompany.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Na kraju ce se okrenuti Koscielnom .M4kaveli je napisao/la:Luiz, Agger, Kompany.
Luiz 46 mil, Agger 15, Kompany bi sigurno kostao preko 30.
@nerkolfc sto da ne, odlican stoper, ali cisto sumnjam da bi ga Wenger prodao + Barca izgleda vise nije zainteresovana za njega.
@nerkolfc sto da ne, odlican stoper, ali cisto sumnjam da bi ga Wenger prodao + Barca izgleda vise nije zainteresovana za njega.
Ako uzmes da od tih navedenih gore nijedan nije na prodaju i da nisu toliko zainteresovani za odlazak , znaci da se mora platiti i vise nego se cijene da bi se doveli . Kompany je bolji od Luiza i stvarno mi je cudno zasto ga cijenis 15 miliona manje .M4kaveli je napisao/la:Luiz 46 mil, Agger 15, Kompany bi sigurno kostao preko 30.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.