Bas je super igracima sa ovakvom "podrskom" u Zenici
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Necromacer
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Treba uvijek igrati repka u Zenici ...ukleto je Kosevo...vidis kako F.K.Sarajevo jedva svaki put dogura na Kosevu do Grupne faze Lige Prvaka ili grupne faze Euro Lige...bas je ukleto Kosevo
daj dres ,daj sorc,daj trenerku,daj bokserice...daj para... 
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Jbg,sta ces,skupilo se covjekuStone Island je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
- bistrikboy
- Kontakt:
Nemam robe nisam ja tako ogranicen,ali imam protiv mita da je gore repka nepobjediva...rob do bagro je napisao/la:Jel ti imas nesto protiv Zenice?bistrikboy je napisao/la:Treba vazda u Zenici igrat',vidi atmosfere,vrh!
On je lud,on je jak...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- rob do bagro
- Kontakt:
Ok drug...mrzim i ja to kad kazu da je neosvojiva tvrdjava jbg mora se priznat,al svakakvih seljaka imabistrikboy je napisao/la:Nemam robe nisam ja tako ogranicen,ali imam protiv mita da je gore repka nepobjediva...rob do bagro je napisao/la:Jel ti imas nesto protiv Zenice?bistrikboy je napisao/la:Treba vazda u Zenici igrat',vidi atmosfere,vrh!
On je lud,on je jak...
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
A fuj,Stone Island je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Trebao ih je sviju posamarati tamo, seljaci neodgojeni
100% sportski i krajnje opušten potpis
- TheManiacs
- Kontakt:
Sto ga nije opalio
on da mu psuje mater
tamo sledeci psuje mrtve mu
c.c.c jadno kad mogu prici ovako igracima ovi debili
on da mu psuje mater
tamo sledeci psuje mrtve mu
c.c.c jadno kad mogu prici ovako igracima ovi debili
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
picka im materna seljacka sve seljak do seljaka...kako ih nije stid prvo psuju EDINU DZEKI kojeg moraju gledati kao Boga jer nam je momak dao sto nikad nijedan igrac nece da nije njeg bilo mi baraz bi mogli samo sanjat a drugo kazu spahicu daj dres daj sorc daj pare daj bokserice daj vam **** ciganijo jedna kako vas nije sramota kupite hljeba sebi pa dodjite na utakmicu a ne dat 100 KM za utakmicu i prosit poslije nje.
evo da znate o kome je rijec na tom klipu prepirke sa dzekom :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bitno je da ste vi sarajlije odma pocele podjebavat . Nek se igra na kosevu , nek vise nikad ne dodzu na Bilino Polje .. i da je Dzeko faca neka dao bi mu trenerku kao djetetu iz doma koje nema nista na ovom svjetu osim tog dzeko da se ugleda ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bitno je da ste vi sarajlije odma pocele podjebavat . Nek se igra na kosevu , nek vise nikad ne dodzu na Bilino Polje .. i da je Dzeko faca neka dao bi mu trenerku kao djetetu iz doma koje nema nista na ovom svjetu osim tog dzeko da se ugleda ...
Zadnja izmjena: nexoze, dana/u 13 dec 2009, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse
- rob do bagro
- Kontakt:
Haha pa jel to Kesko nas bio u svadji sa dzekom?
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Dzeko je Bog za sve njih. Mrzim takve navijace koji samo prate reprezentaciju kako bi mogli psovati igracima sve po spisku. U svakom slucaju, to nisu pravi bh. navijaci i netreba im obratiti paznju.
I za kraj, zasto navijac govori Spahicu : "Svaka cast, dobro ste igrali" a prije toga isti taj navijac psuje Edinu sve po spisku?
I za kraj, zasto navijac govori Spahicu : "Svaka cast, dobro ste igrali" a prije toga isti taj navijac psuje Edinu sve po spisku?
Eh eto od danas imate novog clana (tacnije clanicu) ovog foruma 
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
- rob do bagro
- Kontakt:
Welcome to us LaroLara je napisao/la:Eh eto od danas imate novog clana (tacnije clanicu) ovog foruma
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
hvala, hvalarob do bagro je napisao/la:Welcome to us LaroLara je napisao/la:Eh eto od danas imate novog clana (tacnije clanicu) ovog foruma![]()
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Dobrodosla!Lara je napisao/la:Eh eto od danas imate novog clana (tacnije clanicu) ovog foruma
Sve nas je vise i vise
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Da dokazemo da i mi zene volimo sportLily je napisao/la:Dobrodosla!Lara je napisao/la:Eh eto od danas imate novog clana (tacnije clanicu) ovog foruma
Sve nas je vise i vise
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
i da se razumijemo u sportLara je napisao/la:Da dokazemo da i mi zene volimo sportLily je napisao/la:Dobrodosla!Lara je napisao/la:Eh eto od danas imate novog clana (tacnije clanicu) ovog foruma
Sve nas je vise i vise
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- rob do bagro
- Kontakt:
Jest sto?demir44 je napisao/la:Koji je ovo seljacina sto se svadja s dzekom...Jel iz Zenice???
Ovaj sto je se svadjo sa njim je kako da kazem malo retardiran
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], greenwood, napapijri1987, tuzlanskinacin i 45 gostiju.