RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- savatihotece
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ebem ga, al imam osjećaj da bi Velež mogao makar do boda.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Lose je ovo pravo. Nisu pasa sastavili kako treba ,a da ne pricam o greskama koje su napravili.
Nadam se boljem drugom poluvremenu.
Nadam se boljem drugom poluvremenu.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
e je.bajiga sad...miki651 je napisao/la:Pa u vas bi onda pola utakmica trebalo prekinuti i registrirati za goste kakvo je sve vrijeđanje na svakoj osnovi. I ti si se našao uvrijeđenAlemC85 je napisao/la:prekid utakmice zbog pogrdnog navijanja škripara....fujjjjjjj
yebo politiku bilo s koje strane da dolazi, zar ne?
Kodro Majkic Kazazic najlosiji I to od koji se najvise ocekuje Kodro kapiten nije on ni za klupe sramota svugdije kasni nejak spor , Majkic ls danas , Kazazic grijesi treba Zolja uvesti pod hitno fali nam jedan jak napadac koji zna zadrzati loptu , stopera pod hitno dovesti onog mladog reprezentativca Kovacevica iz Travnika sa ovom ekipom mozemo samo izboriti opstanak I to jos jedna grcevita borba
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
na kakvoj osnovi molim te, navijaci psuju mater u pi.cku, i evo sad govorili na ovoj tekmi pi.cke skriparske, koja je to osnova?miki651 je napisao/la:Pa u vas bi onda pola utakmica trebalo prekinuti i registrirati za goste kakvo je sve vrijeđanje na svakoj osnovi. I ti si se našao uvrijeđenAlemC85 je napisao/la:prekid utakmice zbog pogrdnog navijanja škripara....fujjjjjjj
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- samo_lijevo
- Kontakt:
Hrane li se ovi igraci?
Ko je ono pogrijesio kod gola?
Ko je ono pogrijesio kod gola?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
a hrpe debila zivota mi sta je ovo ko da se nikad u putu sreli nisu.... Ne mogu da vjerujem cccccc
- pravnik1981
- Kontakt:
Ginite za dres majku vam .........

Kad god igraju u Lištici, k'o da im se noge odsjeku. Ne mogu da vjerujem.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ja imam više kondicije od njih, bože dragi, ne mogu meda ni jedni ni drugi.......i da se nadamo nečemu u evropi...
odbrana je QURAC....
odbrana je QURAC....
- 7aprildomemoj
Ovi se igraju lace sa vašim igračima 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sve ovo treba poslati na normu u fabriku,kakvi oni i njihov fudbal. 
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Kako odvratno igraju, kao da je potpuno drugi tim..
Ibro ko im nabija kondiciju? pa bolan ovog Širokog svaki mahalski klub bi razbucao trkački, isto i Veleža...
Možda dogodine u Širokom bude više sreće, zajebana Lišticazizu1991 je napisao/la:Kad god igraju u Lištici, k'o da im se noge odsjeku. Ne mogu da vjerujem.
Sjecas li se prosle godine na Pecari i onih Mrvinih slobodnjaka? Svake godine uzasnoAlemC85 je napisao/la:Ibro ko im nabija kondiciju? pa bolan ovog Širokog svaki mahalski klub bi razbucao trkački, isto i Veleža...
Ajd odyebi.miki651 je napisao/la: Možda dogodine u Širokom bude više sreće, zajebana Lištica
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
sjećam se naravno...Avdo, Baka i Vaha su mogli odigrati komotno 2 utakmice, a ovi ne mogu ni 20 minuta....ovo nema smisla sve dok ne nabiju kondiciju, jer ovo je AMATERIZAM.vm22 je napisao/la:Sjecas li se prosle godine na Pecari i onih Mrvinih slobodnjaka? Svake godine uzasnoAlemC85 je napisao/la:Ibro ko im nabija kondiciju? pa bolan ovog Širokog svaki mahalski klub bi razbucao trkački, isto i Veleža...
ja imam osjećaj da oni samo žele odigrati utakmicu reda radi, boli njih briga za igru i rezultat....
Tuzno je ovako izgubit.Treba ovo sve rasformirat da se ne sramote više.Mrš u tri pizde matererine, isto balerine igraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.