drago mi je da se slažemo...NEZALAGANJE je napisao/la:To sve sto si ti nabrojao je problem klubova,a ne FS,osim da se vise potrude oko pomoci za poboljsanje infrastrukture i postavljanju strozijih uslova za istu!AlemC85 je napisao/la:igrači u cijeloj AMATERSKOJ PL nemaju života i kondiciju za fudbal, ne samo VELEŽ, i to neka više ovi klaunovi iz FSBiH kažu šta je problem, a ne da se brukamo po svijetu...Oni kobajagi ulažu u fudbal, jest al' u qurcu...gospodo prvo sredite uslove za igru, zatim uvedite pravilnu ishranu za igrače, zabraniti noćne izlaske po klubovima i na kraju jači treninzi, i trčanje po 1-2sata nakon svakog treninga, i to po mogućnosti po 10 km...pa da vidiš kako će tek tada igrati...Isto kao da su hendikepirani, tako se stiče utisak.
P.S. Ponavljam igrači nemaju života za fudbalm, i to je žalosno...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Smijesni smo stvarno, svake godine ista prica. 
boli vas qrac imate bar tri bobe 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- el-fighter
- Kontakt:
Toliko o borbi za vrh tabele. Razbucase nas ljudi ko malu djecu.
Ovo sto prije zaboraviti i okrenuti se nastavku sezone. Sve osim pobjede nad Leotarom je katastrofa, pa onda u Zenici nek nam se Bog smiluje.
FORZA VELEZ
Ovo sto prije zaboraviti i okrenuti se nastavku sezone. Sve osim pobjede nad Leotarom je katastrofa, pa onda u Zenici nek nam se Bog smiluje.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
jaki treninzi+život+kondicija+zdrava ishrana+zabrana alkohola i cigareta+trčanje svakog dana po 10-tak ili više km=jak fudbal bez padanja koncentracije usred utakmice i mogućnost pariranja jačim ekipama iz Evrope...
o ovome je i I. Osim nedavno govorio
o ovome je i I. Osim nedavno govorio
Imali su sve uslove ali ovo je stvarno sramota onako odigrati utakmicu pa sta su oni radili na pripremama Kodru treba poslati u Igman nema od njega hljeba covjek samo nazad zna dodati loptu golmanu I stoperima desne strane koda I nije bilo Kazazic klupa dovesti stopera jednog kvalitetnog I jednog napadaca jakog treba nam playmaker dati Letica Sarajevu za Osmanagica I Todorovica ovo je katastrofa danas bez ijedne akcije jedino Okic I Jusufbasic sto su nesto pokusavali ali nemogu sami
yebla ih Evropa više...daj nek igraju srcem i plućima, pa izgubili i 100:0, samo neka ginu na terenu...igre nemamo nikako, samo napucavanje, vraćanje lopte golmanu i sl.sranja...ako nemaš DMC-a onda pokušaj barem borbenom igrom nadoknaditi taj nedostatak, a ne obećavati kule i zgrade,a na kraju zauzmemo 12, ili 13. mjesto...el-fighter je napisao/la:Toliko o borbi za vrh tabele. Razbucase nas ljudi ko malu djecu.
FORZA VELEZ
-
felix123
- Kontakt:
Čekam druga @moRAja da mi dadne izvještaj i njegovo viđenje utakmice,a o ne nogometnim temama ćemo nastavit u PP 
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Drugo kolo. Jedna pobjeda. Jedan poraz. Tri boda u 2 utakmice. Sezona tek pocela.
A komentari: ovo je katastrofa - ovo je dno dna - ovo je uzas ...
Ima li imalo odmjerenosti ovdje?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
konjicanin01
- Kontakt:
pa naravno da ima ako ti ekipa s kojom trebas se borit za tu jehbenu evropu ocita lekciju onda je nastavak prvenstva sasvim predvidiv,.MostaracVelezovac je napisao/la:Drugo kolo. Jedna pobjeda. Jedan poraz. Tri boda u 2 utakmice. Sezona tek pocela.
Aj ba,nije sramota izgubiti po meni od najkvalitetnije ekipe lige i to u gostima.Tu su jos Zeljo,Olimpik pa i Borac donekle Čelik i Sarajevo.....ovo ostalo je čemer i jad tako da budova mozete imati i na strani. 
vatreni je napisao/la:Aj ba,nije sramota izgubiti po meni od najkvalitetnije ekipe lige i to u gostima.Tu su jos Zeljo,Olimpik pa i Borac donekle Čelik i Sarajevo.....ovo ostalo je čemer i jad tako da bodova mozete imati i na strani.
- velez_mostar
- Kontakt:
Mislio sam da ce zbog pada konkurencije u ovoj jadnoj ligi (Zeljo veliki broj povreda, Sarajevo otpustanje velikog broja igraca, slaba pojacanja ostalih ekipa) doci do mogucnosti da se i Velez ukljuci u kakvu-takvu borbu za izlazak u Europu, ali nakon odgledane utakmice sa umornim Sirokim stvari su takve da ce se Velez boriti za opstanak.
Jedan moj dobar drug, zovemo ga Anši Baš Zvani Frenk je prije nekih cetiri-pet godina dao najbolju izjavu ikad o Velezu: "Velez je pickasta ekipa." Pa koji je to skup zena, Boze pomozi. Sta je ono ljudi moji? Eto nek mi neko da dobar razlog da gledam Veleza slijedece sedmice?
Support Velez, It's logical! ★
zanimljivo je da forumaši ( s izuzetkom mog druga MV ) koji pišu o idili nakon jedne pobjede, poslije jednog poraza najviše žugaju i pljuju. i još zanimljivije uvijek su za vrijeme utakmice online na forumu a svi sve znaju o svakom igraču. večeras su dva najlošija igrača bila dva najveća miljenika navijača, uprave i trenera, majkić i zvonić.
Ja, to sam i ja smetnuo, najozbiljnije zahtjevati mjesto u UO za forumase.
Support Velez, It's logical! ★
Hajdarovic jedan od boljih u zadnje dvije utakmice,protiv Slavije i Igmana. Vcrs ni minute. Svaka cast stručnom štabu, ubijte momka u pojam, tako se motiviše igrač nakon dobrih nastupa,sjedni na klupu i to je to.
Svaka čast na broju 
Loše pravo. Došli smo u Široki, izgleda, samo da odigramo utakmicu.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.