Da se citiramConsigliere je napisao/la:4 000 maksimalno.plavalokomotiva je napisao/la:Da hoce doci 7-8000 protiv Travnika, niko sretniji od mene

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Da se citiramConsigliere je napisao/la:4 000 maksimalno.plavalokomotiva je napisao/la:Da hoce doci 7-8000 protiv Travnika, niko sretniji od mene
Nema bolje nagrade nego kad raju digne na noge i dobio aplauz za potez..veceras je raja nagradjivala aplauzom gotovo svaku akciju od Jamaka..cak su neki na sjeveru poceli skandirati Nermin Jamak ooooRios je napisao/la:Jamak fakat igra u strasnoj formi i zao mi je sto nije dobio priznanje za igraca mjeseca umjesto Urdinova jer je pruzio vise od njega def..A i Jamak je zasluzio nakon mora kritika i neko priznanje od navijaca..Zeznuse nas makedonci..![]()
Ko sto mi zezamo navijace City-a redovno
Naravno..Sve to stoji,al eto steta sto nije dobio i "oficijelno"..Crno na bijelo..TMmanija2012 je napisao/la:Nema bolje nagrade nego kad raju digne na noge i dobio aplauz za potez..veceras je raja nagradjivala aplauzom gotovo svaku akciju od Jamaka..cak su neki na sjeveru poceli skandirati Nermin Jamak ooooRios je napisao/la:Jamak fakat igra u strasnoj formi i zao mi je sto nije dobio priznanje za igraca mjeseca umjesto Urdinova jer je pruzio vise od njega def..A i Jamak je zasluzio nakon mora kritika i neko priznanje od navijaca..Zeznuse nas makedonci..![]()
Ko sto mi zezamo navijace City-a redovno
I Kvesa, Skaljic vrlo brzo bicemo beton, betona!!!exbabilon je napisao/la:Nakon nastupa u Evropi i relativnog razocarenja zbog propustene prilike igraci su se fino snasli i odgovorili zadatku. Kako kola prolaze ocekujem jos vise jer nam se i neki igraci vracaju. Zola se prikljucuje treninzima poslije Bajrama.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hrasno15, perodeformero, ristagrad i 42 gosta.