1938-1945 lol, poslije toga Marseille
Edit: 54 smo bili Nurnberg.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

In March 1940, as the effects of war began to dawn on Germany, Hermann Goering announced Metallspende. This decreed that German people and institutions, including football clubs, donate metal for the war industry.
All heard, many delivered but some didn’t. The response of Magdalena Heidkamp, wife of Bayern Munich’s captain, Konrad, was to gather up what trophies Bayern had won, take them to a nearby farm and bury them.
After the war Magdalena dug them up: Bayern 1, Goering 0.
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z2b1ODi7CL" onclick="window.open(this.href);return false;
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
Tamam pomislio riješili smo ga se, kad...Klare je napisao/la:Evo mene, džaba ljudi, krv nije voda.![]()
Složio bih se.Klare je napisao/la:Sve što pišem je niđe veze s vezom.![]()
Vidi ga što ne smije više na Španca. Koga jedno guja ujede, taj se i guštera boji. Džaba što je Mostarac i navik'o je na te živuljke.Klare je napisao/la:Da ga u bunar i bez dna baciš, Španac će se snaći, jednostavo od Boga dato takva sorta.![]()
Ja čuo rasolom.Klare je napisao/la:A znaš li onu klin se klinom izbija?![]()
Pa to mu jedino tačno od svega što je napisao. Realno, Gomez je prilično ispred svih.mandraX je napisao/la:Dobru neku robu konzumiraš.Klare je napisao/la:najbolji napadač kojeg svijet trenutno ima
A nekad sam te cijenio druže Gal.PEP je napisao/la:welcom back KLARE@
Vizionaram sam, htjeli vi to priznati ili ne.dr.adnan je napisao/la:Hantra mu udarila u vugla
Joj Hamo vid' mu glave. Šta je ovo ba, uvališe nam Žutalji robu s greškom.geronimo je napisao/la:Divi ga ođe kako je mali, ki da je fotomontaža.

Po svoj prilici takav film neces gledati,ovaj sastav je najavljenSaurman je napisao/la:Neka me iznenadi sa Martinezom na zadnjem veznom.

Ovo iznenadjenje mu je lose, jer moze nositi razne posljedice, ali eto igra se protiv amatera tako da umor nece igrati neku preveliku ulogu.anelbavarac je napisao/la: I jos jedno iznenadjenje koje je Gurdiola priredio je da ekipa putuje tek danas (10:30h), a ne kao do sada dan prije utakmice.
Odbrana je suplja zbog toga sto visoko stoji. U takvom sistemu je najteze biti stoper. Tu ne pomaze ni Thiago Silva.DieRoten je napisao/la:Od najzanimljivije do najdosadnije igre u samo 2 mjeseca. BRAVO PEP!
Igra totalno dosadna, odbrana šuplja i zapostavljena u Pepovoj taktici. Nema konkretnog napada preko krila, koristi se većinom kroz sredinu. Nazad se ostavlja usamljeni Dante, i kontre protivnika su uspješnije, naravno kad nam je odbrana razrijeđena.
Igrači kao da lutaju po terenu, sulude lopte šalju.![]()
I Pep opet kaže da je zadovoljan igrom Bayerna
Nadam se da je ovo još uigravanje, ali očajna igra tokom čitavog poluvremena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.