Nadam se da nije do ramazan ,mislim da mu je doslo iz guzice u glavu .bagrcavi je napisao/la:Lijepo lijepo...Zbog Jamaka bi ramazan trebo biti cijelu godinu, šta je ono onako.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- karlovacko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Ovako se isto pisalo za Svraku pa godinu poslije sve mu redom skidaju od do komplet familije. Tako je za Jamaka, svi ovi sto pisu kako je danas bio odlican, prosle godine ga tjerali iz Zelje. Tako u krug ..karlovacko je napisao/la:Nadam se da nije do ramazan ,mislim da mu je doslo iz guzice u glavu .bagrcavi je napisao/la:Lijepo lijepo...Zbog Jamaka bi ramazan trebo biti cijelu godinu, šta je ono onako.
Pa ja ne vidim nista lose ako se neko kritikuje za losu igru i neke prosle sezone ali isto tako smo objektivni i zajedno stojimo svi uz njega za ovo do sada pokazano momak trenutno igra na visem levelu nego svi ostali igraci u PL i nadam se da ce tako ostati a jos nesto da dodam Jamak je u juniorskim danima bio jedan od najvecih talenata BH fudbala i vrijeme je i bilo da to sada dokaze jer ako imas talenat i znanje ne mozes to tek tako izgubiti i zaboraviti igrati fudbal ,sto se tice mene momku kapa do poda sada trebamo svi biti uz njega maksimalno ga podrzati i nagraditi za ono sto radi za nas i naseg SAMPIONAEuroSport je napisao/la:Ovako se isto pisalo i za Svraku pa godinu poslije sve mu redom skidaju od do komplet familije. Tako je i za Jamaka, svi ovi sto pisu kako je danas bio odlican, prosle godine ga tjerali iz Zelje. Tako u krug ..karlovacko je napisao/la:Nadam se da nije do ramazan ,mislim da mu je doslo iz guzice u glavu .bagrcavi je napisao/la:Lijepo lijepo...Zbog Jamaka bi ramazan trebo biti cijelu godinu, šta je ono onako.
Ja samo hocu da kazem da kad Svraka ode onda ce te vidjeti koliko ce nam faliti. Jedini koji ode a bice pun pogodak to je Adilovic. Jer danas kad je izasao u 70 minuti Zeljo se u napadu s Hodzicem izgledao ubitacno i jako razigrano bez muljanja kao kad on igra, pa poslije ude mali Bajic, extra momke smo dobili.
-
- Kontakt:
Ne znam jesam li jedini,ali odavno ovako kompletnu utakmicu Zeljo nije odigrao na Grbavici.Lijepo nedjeljno vecer na Grbavici zaista.Nakon dugo vremena vidio sam Zelju koji isto igra svih devedeset minuta.Kad neko cita sa strane vjerovatno misli vidi ovih debila raduju se,a dobili Travnika dva nula.Ali nije tako bilo.Prosle sezone recimo Gradinu smo pobijedili 4 : 0 ali nije to tako izgledalo i npr. ovo veceras je puno bolje.Razlog za takvu igru vjerovatno je Nermin Jamak.Ovih pet utakmica je dosad je bukvalno nosio Zelju i molim Boga samo da ne padne u formi.Svi mi znamo da je on uz Aru i najveci kapacitet i znalac,ali nekako se uvijek utopi sa ostalima.Slusao sam Stilica koji je dugo vremena bio trener juniora i izmedju ostalog vodio:Semira Stilica(koji mu je sin),Cocalica,Sehica,Zukanovica,Hasanovica,a radio jedan period i sa Dzekom i Dialibom i on kaze da je Jamak od njih sviju imao puno vece predispozicije i kvalitet za uspjeh.Svi znamo njegov nacin zivota i nadam se opet ponavljam da ce biti ko upola veceras u narednim tekmama ako bude ne sekiram se za Zelju ove godine.Toliko o Jamaku,a sad i ostale da spomenem.Tomic,Jani i Stana odmah iza Jamaka.Ta tri igraca imaju kontinuitet i igraju odlicno.Gledam danas bekove Sarajeva i ova dva nasa(Stana i Jani),pa razlika je ogromna.Stoperski trojac(Skaljic,Kerla,Zeljkovic) u ovisnosti ko igrao cini mi se boljim,nego lani,ali vrijeme ce pokazati.Svraka jos mora raditi da bi dostigao nivo Tomica i pogotovo Jamaka.Elvir Colic solidan dao je gol,Selimovic mi se cinio nemotivisan u par situacija,ali isto tako zadovoljavajuca partija.Nisam pogovornik ovih pljuvaca Adilovica,ali veceras po meni nije zadovoljio.Red bi bio da se uvali jednom ispred stopera Travnika mislim kome ce ako nece vezirima,ali hajde struka zan bolje.Dado odigrao solidno,za sedamnestogodisnjaka odlicno.Baja je potencijal veliki i ocekujem da igra ovako 10,15,20 minuta jer ne sumnjam u neuspjeh.Ara i Adilovic nebo i zemlja,Ara se mora malo uozbiljiti,ali sto rece covjek pored mene da je doktor za Adila barem veceras bio.Na ovo sve treba uzeti u obzir da nam fali sest igraca(Cola,Skaljic,Zola,Kvesa,Brkovic,Hasanovic) od kojih su cetvorica minimalno standardna.
Posjeta solidna,ona prava raja je tu i oni koji su veceras dosli ce doci i iducu utakmicu sasvim sigurno jer je Zeljo odlican bio zaista.
Posjeta solidna,ona prava raja je tu i oni koji su veceras dosli ce doci i iducu utakmicu sasvim sigurno jer je Zeljo odlican bio zaista.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- Trequartista
- Kontakt:
Ima ko zamijeniti Adilovića i Svraku, vidjelo se to protiv Plzena na gostovanju. Amar je stvorio takvu ekipu da nijedan igrač nije nezamjenljiv, izuzev Jamaka. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Ma šta se to večeras dešavalo u Dolini?
Molim vas recite mi šta je bilo s Jamakom,čitam i ne vjerujem da ovo čitam,jeli se neko zeza ovdje?
Molim vas recite mi šta je bilo s Jamakom,čitam i ne vjerujem da ovo čitam,jeli se neko zeza ovdje?
ma promijenio dilera .... kao sto neko rece njegova je tekma bit ili ne biiti ova poslije ramazanaGrbavica moj zivot je napisao/la:Ramazan, pa ne cuga !111 je napisao/la:Šta se dešava sa Jamakom![]()
![]()
covjek je veceras imao samo jedan pogrešan pas za 90 minuta.
Ostala proigravanja ala Xavi iz najboljih dana i na kraju asitencija za Kerlu , iz kornera....frajer dijeli lopte na sve strane ko rukom....šta mu bi ove sezonekoji mu je q
![]()
Da kucnem u drvu i da ga ne ureknem

Trequartista je napisao/la:Ima ko zamijeniti Adilovića i Svraku, vidjelo se to protiv Plzena na gostovanju. Amar je stvorio takvu ekipu da nijedan igrač nije nezamjenljiv, izuzev Jamaka.
kad smo kod adilovicaa njega nigdje ovu tekmu vcrs ja nezz sta je s njim izgubljen jedino vrijedno paznje je bilo kad je pao u 1 pol u njihovom sesnestercu nemam nista protiv tog momka al me zabrino ovom vcrs utakmicom ???
nisam ni ja vjerovao dok svojim ocima nisam vidio. Tako dobro igraju on intomic zajedno da je to ljepota za gledat. Jedna od rijetkih utakmica da nisam htio da se zavrsi, toliko dobrih poteza i pasova a publika je znala cijeniti svaki dobar potezFidelito je napisao/la:Ma šta se to večeras dešavalo u Dolini?
-
- Kontakt:
Mislim da vise razmislja o odlasku.Raja mu bezveze psuje dok jos i ne primi loptu,ali mora bolje puno od ovoga veceras,definitvno.Nakamura je napisao/la:Trequartista je napisao/la:Ima ko zamijeniti Adilovića i Svraku, vidjelo se to protiv Plzena na gostovanju. Amar je stvorio takvu ekipu da nijedan igrač nije nezamjenljiv, izuzev Jamaka.
kad smo kod adilovicaa njega nigdje ovu tekmu vcrs ja nezz sta je s njim izgubljen jedino vrijedno paznje je bilo kad je pao u 1 pol u njihovom sesnestercu nemam nista protiv tog momka al me zabrino ovom vcrs utakmicom ???
8.5.1947
Laku noć momci, i hvala vam za ovo!
BTW: YANI URDINOV!
BTW: YANI URDINOV!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- ZeljoZaZivotCijeli
- Kontakt:
Po meni je suvišno ovoliko kritikovanje Adilovića jer čovjek ne može dati go kad Selimović i Čolić doslovno stoje sa strane, niko nigdje ne prilazi, kako je i bio slučaj u više navrata. Po meni je večeras bio sasvim oke, koliko se sjećam i izvukao je loptu koja je naknadno rezultirala golom.
Dok Stanić pojma o pojmu nema, vi se ufatite Adilovića - standard.
-
- Kontakt:
Sto Stanic nema pojma?ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Po meni je suvišno ovoliko kritikovanje Adilovića jer čovjek ne može dati go kad Selimović i Čolić doslovno stoje sa strane, niko nigdje ne prilazi, kako je i bio slučaj u više navrata. Po meni je večeras bio sasvim oke, koliko se sjećam i izvukao je loptu koja je naknadno rezultirala golom.
8.5.1947
Pa frajer se nije nasao u gol sansi a bilo najmanje 15 centarsuteva, i 5 kornera. Ako si gledao utakmicu valjda si vidio kad je izasao u 70 minuta napravili su sto sansi sa Hodzic, Colic i Vernes dok nije izasao.ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Po meni je suvišno ovoliko kritikovanje Adilovića jer čovjek ne može dati go kad Selimović i Čolić doslovno stoje sa strane, niko nigdje ne prilazi, kako je i bio slučaj u više navrata. Po meni je večeras bio sasvim oke, koliko se sjećam i izvukao je loptu koja je naknadno rezultirala golom.
Koje li ti gledas tekme ili ti je ovaj neki rod pa tako pises...
Stana danas jedan od najboljih, kao i proslu tekmu.
- ZeljoZaZivotCijeli
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da imate toliko visoko mišljenje o Stanićevoj igri, poštujem ga kao našeg igrača i kao igrača koji se trudi, ali po meni je to pretjerivanje
A što se tiče Adilovića, iznijeto je moje mišljenje, ni ne poznajem ga a kamoli šta više 

-
- Kontakt:
Postujem tvoje misljenje zato i sluzi forum.Ja Adilu ne kritikujem cesto,ali je veceras bio tanak po meni,nezainteresovan,bezopasan itd...S druge strane Stana i Jani su jedini ofanzivni opasni bekovi u nasoj ligi uz Corica iz Sirokog.Stana je par puta povukao loptu po sedamdesetak metara iz cega su izasle prilike,korneri itd..Jani takodjer!Znaju oni i pogrijesit i sami sebe ukopat,ali za nasu ligu na bekovskim pozicijama smo i vise,nego odlicni racunajuci kao zamjene ove povrijedjene.ZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da imate toliko visoko mišljenje o Stanićevoj igri, poštujem ga kao našeg igrača i kao igrača koji se trudi, ali po meni je to pretjerivanjeA što se tiče Adilovića, iznijeto je moje mišljenje, ni ne poznajem ga a kamoli šta više
8.5.1947
Da nisam bio na Grbavici, ni sam ne bih vjerovao, al sve ovo sam i sam vidio...Fidelito je napisao/la:Ma šta se to večeras dešavalo u Dolini?
Cini mi se da je Adilovic bio ljut kad je Dino ubacio Aru, krenuo je psovati pred tunelom...
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- champions1921
Radioaktivne cestice su cudo.. Nije ti lahko.. Udarile ti izgleda na ono malo mozga sto si imao..
Evo ti obnovi malo gradivo..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Evo ti obnovi malo gradivo..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 05 avg 2013, 08:11, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
ekipa Zelje ima kvalitet ma kolio neko srao za nasu ligu a bogami i buducnost
Jamaka moram pohvaliti svaka cast ne znam jeli do ramazana ali kapa do poda lijepo ga je bilo vidjeti sinoc,Tomic isto tako ,urdinov lud toliko o njemu e sad zamisljam kad se u ekipu vrati Kvesic i Zolotic stvarno cemo imati jednu mladu i jako dobru ekipu za nase uslove Amare svaka ti cast
Hadzic,zeljkovic,skaljic,kerla,kvesic,zolotic,tomic,jamak,,bucan,selimovic,adilovic
Jamaka moram pohvaliti svaka cast ne znam jeli do ramazana ali kapa do poda lijepo ga je bilo vidjeti sinoc,Tomic isto tako ,urdinov lud toliko o njemu e sad zamisljam kad se u ekipu vrati Kvesic i Zolotic stvarno cemo imati jednu mladu i jako dobru ekipu za nase uslove Amare svaka ti cast
Hadzic,zeljkovic,skaljic,kerla,kvesic,zolotic,tomic,jamak,,bucan,selimovic,adilovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.