Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ja i kad nisam u formi opet sam glavni igrac.
Sta nam je sa trecim clanom?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Bio neki dan na gay paradi u Amsterdamu,tu sam mu izgubio trag.Greivis je napisao/la:Ja i kad nisam u formi opet sam glavni igrac.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
AgresivnoDjubre je napisao/la:Ajd molim te,al molim te odgovori mi zasto to spominjes ? Eto zasto ?Neutral je napisao/la:Jedina smo država u Evropi gdje ne smiješ nositi dres Bosne i Hercegovine tj. svoje domovine u nekim gradovima. Zanimljivo da će neki nosanje državnog dresa reprezentacije Bosne i Hercegovine smatrati provokacijom. Ponekad se pitam da li je zaista tolika ljudska glupost.
Tebi to kao normalno ?
Nije ovo politka ili nešto, briga me za to. Čudi me da se ljudi ponašaju kao da je to nešto najnormalnije što postoji.
Meni ne smeta da neko nosa hrvatski dres ili od Srbije. Neka hoda Zenicom ili nekim drugim gradom. No u svojoj državi ne smiješ nositi svoj dres ?
Nema smisla šutjeti o tome, nisam prekršio niti jedno pravilo foruma sa tim upitom.
Greivis iskazuje opet svoju dominaciju, volontiro bi ja za trećeg člana dok ga nema, al mi taj ne da 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Treci clan se je odrekao kladionice zbog bule.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Nije mi normalno.Neutral je napisao/la:
Tebi to kao normalno ?
Nije ovo politka ili nešto, briga me za to. Čudi me da se ljudi ponašaju kao da je to nešto najnormalnije što postoji.
Meni ne smeta da neko nosa hrvatski dres ili od Srbije. Neka hoda Zenicom ili nekim drugim gradom. No u svojoj državi ne smiješ nositi svoj dres ?
Nema smisla šutjeti o tome, nisam prekršio niti jedno pravilo foruma sa tim upitom.
Al vidi kakve veze ima ta tema,pa pogledaj zadnje stranice o cemu se prica i ti se ubacis sa nekom desetom pricom ?!Samo ces djabe zakuhat,doci ce forumasi sa svih strana i eto prepirke.
Opusteno,kuliraj,zafrkavaj se.
Ne treba sutjeti,al zasto to iznosis na forum ? Zasto ?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Gdje ću drugo nego na sportski forum ?
Sjetio sam se nečega, moći ćeš kasnije ako Bog da pročitati. Možda ti se svidi i siguran sam da ti neće smetati
Sjetio sam se nečega, moći ćeš kasnije ako Bog da pročitati. Možda ti se svidi i siguran sam da ti neće smetati

Aferim momciluko. Razmisli o ovome Charlie. Ko zna kod koga nam je Donniele zavrsio.Dex je napisao/la:Greivis iskazuje opet svoju dominaciju, volontiro bi ja za trećeg člana dok ga nema, al mi taj ne da
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Meni smeta samo politika i vjera na forumu.Znaci samo to,a ostalo lagano iskuliram,sta god to bilo.Neutral je napisao/la:Gdje ću drugo nego na sportski forum ?
Pa sigurno ces puno postici sto si ovdje objavio,ono bas.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Dex preko veze odmah može u ekipu,al imam zeznut ugovor s Donnieleom.Greivis je napisao/la:Aferim momciluko. Razmisli o ovome Charlie. Ko zna kod koga nam je Donniele zavrsio.Dex je napisao/la:Greivis iskazuje opet svoju dominaciju, volontiro bi ja za trećeg člana dok ga nema, al mi taj ne da
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
bitno je da radnja radi, ne može niko s miromAgresivnoDjubre je napisao/la:[
Nije mi normalno.
Al vidi kakve veze ima ta tema,pa pogledaj zadnje stranice o cemu se prica i ti se ubacis sa nekom desetom pricom ?!Samo ces djabe zakuhat,doci ce forumasi sa svih strana i eto prepirke.
Opusteno,kuliraj,zafrkavaj se.
Ne treba sutjeti,al zasto to iznosis na forum ? Zasto ?

samo dok se do*ebu filip i ostali

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
AferimLBJ MVP je napisao/la:Dex preko veze odmah može u ekipu,al imam zeznut ugovor s Donnieleom.Greivis je napisao/la:Aferim momciluko. Razmisli o ovome Charlie. Ko zna kod koga nam je Donniele zavrsio.Dex je napisao/la:Greivis iskazuje opet svoju dominaciju, volontiro bi ja za trećeg člana dok ga nema, al mi taj ne da

Ajd polahko idem ja, treba sutra poranit, sutliju pravit

I da nemojte me sanjat

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Problem je što ovo nije politikaAgresivnoDjubre je napisao/la:Meni smeta samo politika i vjera na forumu.Znaci samo to,a ostalo lagano iskuliram,sta god to bilo.Neutral je napisao/la:Gdje ću drugo nego na sportski forum ?
Pa sigurno ces puno postici sto si ovdje objavio,ono bas.

Ugodan sehur postačima, još 3 dana i slijede ako Bog da kolači

Lako je tebi ro rećDex je napisao/la: I da nemojte me sanjat

Hocete vas dvojica (+meastro) grupnjak za Bajram?LBJ MVP je napisao/la:Lako je tebi ro rećDex je napisao/la: I da nemojte me sanjat![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ja ti kazem sta meni smeta.I nisi mi odgovorio sta ces postici sa ovim sto si napisao ?Neutral je napisao/la:
Problem je što ovo nije politika![]()
Ugodan sehur postačima, još 3 dana i slijede ako Bog da kolači
Forumasi ce donjeti neki zakon gdje dres mozes nositi u svakom gradu ?
Napravit ce udruzenje koje ce se baviti tim problemom ?
Hapsit ce i osudjivati svakog ko napadne nekog ko nosi dres reprezentacije BiH ?
Ne kontam te nikako.
@ivar
Niko sa Mirom Skoric.

Hoćemo.Gdje ćemo se naći?Otelo je napisao/la:Hocete vas dvojica (+meastro) grupnjak za Bajram?LBJ MVP je napisao/la:Lako je tebi ro rećDex je napisao/la: I da nemojte me sanjat![]()
U dnevnoj sobi Sase i Dejana Matica da vas vide 

Znao sam.LBJ MVP je napisao/la: Hoćemo.Gdje ćemo se naći?

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Bolje u spavaćojOtelo je napisao/la:U dnevnoj sobi Sase i Dejana Matica da vas vide

Znao sam da si znaoGreivis je napisao/la:Znao sam.LBJ MVP je napisao/la: Hoćemo.Gdje ćemo se naći?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.