FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

111
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la 111 » 05 avg 2013, 02:47

M4kaveli je napisao/la:Luiz 46 mil, Agger 15, Kompany bi sigurno kostao preko 30.
@nerkolfc sto da ne, odlican stoper, ali cisto sumnjam da bi ga Wenger prodao + Barca izgleda vise nije zainteresovana za njega.
Ma mogu dobiti 46 (da ne kažem cega) za Luiza.
Šta je ovo reci :shock: :o sva ova banda navikla , cim im se Barca obrati sa zainteresovanje za njihovog igraca - odmah uduplaju cijenu, onako po defaultu...ma nek idu u neku stvar sa tim folovima :oops:

Što je najgore levati platiti tog istog Luiza 30 miliona i sad bi ga uvaljivali za 46, kad je 3 godine stariji....neko siso vesla u kataloniji

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 avg 2013, 02:55

@nedrkolfc Chelsea trazi 46 za Luiza a za City ne znam, mada pretpostavljam da im ili nije uopste do para li bi Kompanya prodali za minimalno 30 miliona.

@111 eto ga nesto skuplji od Fabregasa. :P
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2013, 03:00

111 je napisao/la: Ma mogu dobiti 46 (da ne kažem cega) za Luiza.
Šta je ovo reci :shock: :o sva ova banda navikla , cim im se Barca obrati sa zainteresovanje za njihovog igraca - odmah uduplaju cijenu, onako po defaultu...ma nek idu u neku stvar sa tim folovima :oops:

Što je najgore levati platiti tog istog Luiza 30 miliona i sad bi ga uvaljivali za 46, kad je 3 godine stariji....neko siso vesla u kataloniji
Koja logika :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 05 avg 2013, 03:01

M4kaveli je napisao/la:@nedrkolfc Chelsea trazi 46 za Luiza a za City ne znam, mada pretpostavljam da im ili nije uopste do para li bi Kompanya prodali za minimalno 30 miliona.

Pa to je ta ofirna engleska politika.
Za jednog Fabregasa nude 35 miliona - klasicno podcijenivanje... a od Barce bi tražili po 45 za Luiza :lol: :lol:

pa ima li mjere taj bezobrazluk :oops:

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 05 avg 2013, 03:04

LBJ MVP je napisao/la:

Šta se kleberiš bezveze i utipkavaš na silu smajlije u ove sitne sate...objasni šta ti je smiješno, ako si u stanju

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 05 avg 2013, 03:19

111 je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:@nedrkolfc Chelsea trazi 46 za Luiza a za City ne znam, mada pretpostavljam da im ili nije uopste do para li bi Kompanya prodali za minimalno 30 miliona.

Pa to je ta ofirna engleska politika.
Za jednog Fabregasa nude 35 miliona - klasicno podcijenivanje... a od Barce bi tražili po 45 za Luiza :lol: :lol:

pa ima li mjere taj bezobrazluk :oops:
A to Barcelona nešto više nudila za Fabregasa dok je ovaj igro u Arsenalu ?
Pld W D L
38 26 12 0

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2013, 03:22

111 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:

Šta se kleberiš bezveze i utipkavaš na silu smajlije u ove sitne sate...objasni šta ti je smiješno, ako si u stanju
Porediš Luiza koji je došao u Chelsea sa onim koji bi sada trebao otići iz Chelsea?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 05 avg 2013, 03:26

To ona prica forumskih "engleza", koji kažu Mata je postao igrac u Čelziju (ili Silva u Cityu, svejedno)....a ne znaju da je bio igracina i glavni igrac Valencije....ispade Luiz bio nekih parmak u Benfici, pa ga ovi platili 30 miliona da ga naprave igracem supermenom koji danas vijedi duplo više :lol:
I meni se neko smije za logiku u 3 sata :o

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2013, 03:32

111 je napisao/la:To ona prica forumskih "engleza", koji kažu Mata je postao igrac u Čelziju (ili Silva u Cityu, svejedno)....a ne znaju da je bio igracina i glavni igrac Valencije....ispade Luiz bio nekih parmak u Benfici, pa ga ovi platili 30 miliona da ga naprave igracem supermenom koji danas vijedi duplo više :lol:
Chelsea je jači klub od Benfice koji ne treba tih 30 miliona da bi preživio.Ako hoćeš kupiti igrača iz jake ekipe,moraš ga i preplatiti.
Vi navikli Arsenalom i sličnim poslovat...

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 05 avg 2013, 03:42

LBJ MVP je napisao/la:
111 je napisao/la:To ona prica forumskih "engleza", koji kažu Mata je postao igrac u Čelziju (ili Silva u Cityu, svejedno)....a ne znaju da je bio igracina i glavni igrac Valencije....ispade Luiz bio nekih parmak u Benfici, pa ga ovi platili 30 miliona da ga naprave igracem supermenom koji danas vijedi duplo više :lol:
Chelsea je jači klub od Benfice koji ne treba tih 30 miliona da bi preživio.Ako hoćeš kupiti igrača iz jake ekipe,moraš ga i preplatiti.
Vi navikli Arsenalom i sličnim poslovat...
Pa i Barcelona (a i Real isto) su i jaci i poznatiji klubovi od Čelzija - pa opet ne precijenjuju svoje igrace kod izlaznih transfera....nikad nisu dizali cijene do besvijesti za igrace koji objektivno vrijede nekad i više od onog što traže za iste.
Jednog Villu prodaju za 5, Alcantaru prodaju za 22...Real isto svoje prodaju za normalnu ili ispod realne cijene.
A ovi englezi navikli lupati po ušima i zacijenjivati svoje igraca , ko da su od zlata.

I godine se prodaju, to jest u uracunavaju u cijenu...pored kvalitete i talenta...Illara ne vrijedi sad toliko koliko ga je Real platio, ali mu vrijede godine...Martineza je Bayern isto pretplatio, ali vrijede godine...mladi igraci i to itekako utice na cijenu.
Luiza Čelzi platio 30 miliona, a sad bi ga (kad je 3 godine stariji) vrijednovali 45 - samo zato što igra u Čelziju :lol: ....e jbg s tom pricom

Ko je citao Orwellovu životinjsku farmu, pa sve životinje ko fol jednake u farmi, šatro demokratija vlada...a u stvarnosti svinje "jednakije" od drugih i yebu ostale u zdrav mozak :lol: :lol:

E tu pricu i te transfere englezi mogu nekim idiotima prosipati.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2013, 03:47

Villa i Alcantara nisu imali mjesta u Barci i trebalo ih se riješiti,Luiz je jedan od ključnih igrača Chelseaja,tu ti je glavna razlika.Sad mu je 26 i ulazi u najbolje godine za igrača na svojoj poziciji i ti bi da ga Chelsea proda po istoj cijeni po kojoj su ga doveli?

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 05 avg 2013, 03:51

LBJ MVP je napisao/la:Villa i Alcantara nisu imali mjesta u Barci i trebalo ih se riješiti,Luiz je jedan od ključnih igrača Chelseaja,tu ti je glavna razlika.Sad mu je 26 i ulazi u najbolje godine za igrača na svojoj poziciji i ti bi da ga Chelsea proda po istoj cijeni po kojoj su ga doveli?
Nisam rekao za istu :!: to naglašavam ...40 je Barca spremna ponuditi, ali jok...gladni ruski guzovi...daj nam još 6 miliona, mada im ne treba...nece propasti i bez tih 6...ali daj da ih handrimo u zdrav mozak i da im ogadimo i transfer i sve.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2013, 03:52

111 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Villa i Alcantara nisu imali mjesta u Barci i trebalo ih se riješiti,Luiz je jedan od ključnih igrača Chelseaja,tu ti je glavna razlika.Sad mu je 26 i ulazi u najbolje godine za igrača na svojoj poziciji i ti bi da ga Chelsea proda po istoj cijeni po kojoj su ga doveli?
Nisam rekao za istu :!: to naglašavam ...40 je Barca spremna ponuditi, ali jok...gladni ruski guzovi...daj nam još 6 miliona, mada im ne treba...nece propasti i bez tih 6...ali daj da ih handrimo u zdrav mozak i da im ogadimo i transfer i sve.
Oni ne žele prodati Luiza niti on želi ići iz Chelsea.Zašto bi vam ga dali za 40?

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 05 avg 2013, 03:55

To ti misliš da on ne želi...OK poštujem, ali to je tvoje mišljenje.

Ja mislim da bi prešao odmah u Barcu, kad bi se klubovi "našli" u cijeni i dogovorili

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 avg 2013, 04:01

111 je napisao/la:
Nek ih handre i treba da ih handre svi koji su ranije mislili o vrlo bitnom segmentu - odbrani svog gola. Ovaj debil (krme gladno od direktora) se 5 do 12 sjetio da na ledjima legende ali ipak vec ostarjelog i rovitog Puyola ne moze nositi ni ligu ni LP. Sad se sjetio da ko fol nesto rjesava, a vec 3 godine ima vidan problem od budale na golu pa naprijed sve do biskvita. Tako da me ne cudi handrenje i gajba 7UP-ova uskoro. :evil:
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 05 avg 2013, 04:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 avg 2013, 04:02

111 je napisao/la:To ti misliš da on ne želi...OK poštujem, ali to je tvoje mišljenje.

Ja mislim da bi prešao odmah u Barcu, kad bi se klubovi "našli" u cijeni i dogovorili
Vaš problem je što vi mislite da bi svi htjeli igrati u Barci.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 avg 2013, 04:04

LBJ MVP je napisao/la:
111 je napisao/la:To ti misliš da on ne želi...OK poštujem, ali to je tvoje mišljenje.

Ma neeee - nikome se ne ide u Barcu. Ljudi cekaju da vi osvojite LP pa da pohrle u jedini klub koji svi vole na svijetu. Daj ba bar osvojite da vidimo i to...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 05 avg 2013, 04:07

LBJ MVP je napisao/la:

Nije brate to...koliko se sjecam i Luiz i Silva su izjavljivali da ne bi imali ništa protiv zaigrati u Barci jednog dana, normalno na pitanje novinara (nisu ludi da iz cista mira sami to izjavljuju kad vec imaju ugovore u trenutnim klubovima)....kad je bilo interesovanje za njih, dok je trajao Kup konfederacija.
I nemoj me zayebavati LBJ, ko to ne bi volio igrati u Barci i Realu ;) ...budi sad ozbiljan, bez klupskog provociranja.
To je najpoželjnija destinacija za svakog fudbalera...ne pravi se lud sad :P :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 avg 2013, 04:11

LBJ MVP je napisao/la: Vaš problem je što vi mislite da bi svi htjeli igrati u Barci.
Realno, nema igrača na svijetu koji bi odbio Real i Barcu.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 avg 2013, 04:13

mandraX je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Vaš problem je što vi mislite da bi svi htjeli igrati u Barci.
Realno, nema igrača na svijetu koji bi odbio Real i Barcu.
Realno, naravno da ima, odbijali su i odbijat će ;)
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 05 avg 2013, 04:15, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []