Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nek si priznao, ne trebas kriti. Prihvacam te i volim onakvim kakav jesi. :djejesmajlionajznasnakojimislim:
Kakva je raja na klixu?
Kakva je raja na klixu?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Znao sam da imaš to u sebi.Greivis je napisao/la:Nek si priznao, ne trebas kriti. Prihvacam te i volim onakvim kakav jesi. :djejesmajlionajznasnakojimislim:
Kakva je raja na klixu?
:znam:
Odlična,mada i tamo ima neki legenda reala,treba ga banovat.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
hahahahahhaha a daaajAgresivnoDjubre je napisao/la: @ivar
Niko sa Mirom Skoric.

Nego ko će me zvat' na kolače za Bajram?

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pa tako ti je.iVar je napisao/la:
hahahahahhaha a daaaj![]()
![]()
![]()
Nego ko će me zvat' na kolače za Bajram?Valja i meni vas zvat' na Hanuku
![]()

Ja necu,za druge ne znam.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
hahahaha ti ćeš me zvat' kad Čelik izađe u Europu 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Necu ni tad,ja cu te zvati za Bozic.Onaj u januaru.iVar je napisao/la:hahahaha ti ćeš me zvat' kad Čelik izađe u Europu

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
aj kako se usuđuješ, provociraš me, tužiću te
Do kad će se nastaviti s provociranjem ove religije jeli moderacijo?

Do kad će se nastaviti s provociranjem ove religije jeli moderacijo?

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ja sam ozbiljan.iVar je napisao/la:aj kako se usuđuješ, provociraš me, tužiću te![]()
![]()
Do kad će se nastaviti s provociranjem ove religije jeli moderacijo?![]()
![]()
![]()

Zaboravio sam napisati scenu
Upada lik u piceriju i pita konobora imaš li onu jednu situaciju (sensation). Koja legenda

Upada lik u piceriju i pita konobora imaš li onu jednu situaciju (sensation). Koja legenda

Ima li iko budan!? Pomrli svi majke mi 

Pisao kolumnu, taman završio 

joj ja se dopisujem s nekakvom slovenkom a evo nas u komšiluku nema 500 metara..mrsko nam..koja sam ja levatina priznam javno

Trenutno sam na raskršću...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nije političko raskršće.bagrcavi je napisao/la:Skreni desno.LBJ MVP je napisao/la:Trenutno sam na raskršću...
@Lbj
Da, ono je tema gdje mogu pisati o tome
Napisao prije sat-dva, ne znam tačno. Sjetio se
Samo što nisam izabrao tu temu, treba mi motivacije da skucam.
Da, ono je tema gdje mogu pisati o tome

Neutral je napisao/la:Gdje ću drugo nego na sportski forum ?
Sjetio sam se nečega, moći ćeš kasnije ako Bog da pročitati. Možda ti se svidi i siguran sam da ti neće smetati

Odoh lijevo ipakbagrcavi je napisao/la:Nema veze, samo desno.A možeš i furat' sam' sredinom.

Motivisaću te nekakoNeutral je napisao/la:@Lbj
Da, ono je tema gdje mogu pisati o tome![]()
Neutral je napisao/la:Gdje ću drugo nego na sportski forum ?
Sjetio sam se nečega, moći ćeš kasnije ako Bog da pročitati. Možda ti se svidi i siguran sam da ti neće smetati