2. kolo Premijer lige
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: $: 2. kolo Premijer lige
Jel to ima prenos negdje?
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: 2. kolo Premijer lige
stream na onom h ercegovinalive
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
Zasto urednistvo portala samo potencira i pise o "ispadima" navijaca srpskih klubova? Tj. vezano za zastave i "nedozvoljene" transparente. Zasto ne podjednako o svima vec samo o srpskim navijacima?
ubi se brate ako ja poredim ikog u mom postumaroonGiant je napisao/la:Jao kakvih seratora ovdje ima, kakve to ekipe molim te igraju ovu ligu pa smo od 4 do 7 mjesta, ne pricaj gluposti!KenoRob je napisao/la:slavija-sarajevo 0-0
nista-nista. vrijedno spomena lijepo izboren sut i precka sarajeva a kod slavije stativa stim da se ono moralo pogodit jer je igrac bio neometan. teren uzas osim ako me ne vara slika sa bht-a povrijedit ce se dosta igraca na onom terenu. domacin grub i ne kvalitetan. sarajevo ne uigrano i po kvaliteti od 4 do 7 mjesta.
Ovakvo slabo Sarajvo je opet jace od tvog celika i bit' ce bolje na tabeli...kao sto sam rekao evropa minimalno, ko smije da se kladi nek se javi...
siroki-velez 3-0
najlosija partija veleza od svih koji sam gledao na tv-u. siroki sa pola snage 3-0 dobio. veoma jak siroki i kad se rijese ove evrope kad se sve slegne bice zaeban takmak.
najlosija partija veleza od svih koji sam gledao na tv-u. siroki sa pola snage 3-0 dobio. veoma jak siroki i kad se rijese ove evrope kad se sve slegne bice zaeban takmak.
Kratak osvrt na utakmice 2. kola
http://bhtelecompremierliga.****.co ... edili.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://bhtelecompremierliga.****.co ... edili.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Znaci 5/8Pogodio
Nisam pogodio
Zrinjski - Rudar - 1
Zrinjski je jednostavno kvalitetniji tim, bolji su od Rudara, mada u Zrinjskog ne znaju igrati fudbal u posljednje vrijeme, samo što imaju malo čvrstu odbranu, i to je to. Domaći je teren, biće malo teže doći do pobjede u odnosu na to kako su igrali u posljednje vrijeme, i da igrači nisu baš happy. No vidjećemo.
Željezničar - Travnik - 1
Željo bi trebao pobjediti, i to rutinski. Željo je kvalitetniji tim, i još dolazi pojačanje, a to je Amar Osim i najbolji igrač Muamer Svraka.
Borac - Vitez - 1
Nema se puno reći, dolazi novi premijerligaš, i vidim rutinsku pobjedu Borca.
Radnik - Zvijezda - 2
Gledao sam kako je Zvijezda igrala protiv Želje, bio ravnopravan protivnik, i zato ne vidim zašto ne bih pobjedili Radnika. Biće vrlo čvrsta i teška utakmica, ali mislim da će Zvijezda doći do trijumfa i tj. minimalna pobjeda.
Slavija - Sarajevo - 2
Sarajevo pobjedio Zrinjskog, što znači da će oni doći u Mostaru sa više samopouzdanjem, dok je Slavija nesretno izgubila 2:1 protiv Veleža i zato vidim rutinsku pobjedu Sarajeva.
Leotar - Mladost - X
Nekvalitetna utakmica, mislim da je Leotar najlošija ekipa u Premijer Ligi, siguran sam da će biti dosadna utakmica, črvsta i nekvalitetna igra će donijeti remi.
Čelik - Olimpic - X
Olimpic igra odlično, i pokazali su dominaciju protiv Leotara. Olimpic ima za mene odličnog trenera Jusufbegovića, on će spremiti dobru taktiku protiv isto odličnog Čelika. I zato će biti teška utakmica sa malo golova, i vidim to kao remi.
Široki B. - Velež - 1
Široki je u vrhu Premijer Lige, što se tiče kvalitet i trenera. Igraju protiv motivisanog Veleža, mislim da će se utakmica završiti sa minimalnom pobjedom Širokog Brijega.

Za sve ti hvala Amare!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.