Nasi ostali igraci kostaju po 10 miliona pa on ne moze igrati jer ima mana. Nemam nista protiv Colica, Stanica u ofanzivi ali da igraju pored Urdinova je smijesno.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja ti opet kazem,ne pisem o njegovim defanzivnim kvalitetima...On jednostavno ne moze igrati krilo,jer ima previse mana za takvu poziciju...EuroSport je napisao/la:Meni je mjerilo utakmica Makedonije - Portugala ostalo manje vise ..NEZALAGANJE je napisao/la:Nama Zvijezda ne treba da bude mjerilo vec utakmice sa ozbiljnim ekipama...Ali ok,tebi je dobar,meni je prosjek.
Druga je stvar sto mi nemamo napadaca-e pa kad on centrira da se ovaj ne sakriva iza igraca nego da ide na loptu. Pa pogledaj sinoc opet utakmicu vidjet ces da se Adilovic nijednom u sesnestercu nije otvorio, izasao ispred igraca da dode lopte nego stoji, a ti centriraj do bajrama.
Pa pogledaj kad je mali Hodzic usao kako se otkrivao, ulazio ispred igraca, istrcavao, nalazio se u sansama. Adilovic visok skoro dva metra a gol nije dao glavom ne sjeca se niko, ima mozda par godina od Zebe.