Ovo je kup utakmica prvog kola. Čisto rekreativno. Pravi Bayern tj. pravo snagu možemo vidjeti sljedeće sedmice aBd u okviru prvog kola Bundeslige. Ovo do sada su sve neke pripreme.
Zna se ko je najgori igrač na terenu
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Ne lazi Buyten je bio goriNeutral je napisao/la:Zna se ko je najgori igrač na terenu
Ne shvatam zašto toliko ne voliš Kroosa... Pa šta je to uradio Shaqiri u ovoj utakmici? Magični centaršutevi, nešto tipa Milana sinoć ( " onclick="window.open(this.href);return false; ). Kroos se našao u jednoj prilici u prvom poluvremenu, čini mi se šut glavom i promašio, al' ostatak utakmice korektan.Neutral je napisao/la:Zaista sam umoran tako da odoh spavati, dosta 85 minuta![]()
Dante se naljutio, nije se ni pozdravio nakom zamjene.
Mandžo se probudio u drugom poluvremenu, Muller trpao a mogao je još. Šta promaši frajer iz Rehden-a, no pomalo čudno kako je lahko došao u situaciju za postizanje gola.
Igrač utakmice : Magičar koji je odigrao 80 minuta a uspio je biti nevidljiv(79minuta), ona jedna gdje se vidio je bila u toku zamjene kada je bio u posebnom kadru.
Lahku noć
Neki dan su njihovi clanovi dobili 55 zabranaGazijaKalesija je napisao/la:Ne shvatam zašto toliko ne voliš Kroosa... Pa šta je to uradio Shaqiri u ovoj utakmici? Magični centaršutevi, nešto tipa Milana sinoć ( " onclick="window.open(this.href);return false; ). Kroos se našao u jednoj prilici u prvom poluvremenu, čini mi se šut glavom i promašio, al' ostatak utakmice korektan.Neutral je napisao/la:Zaista sam umoran tako da odoh spavati, dosta 85 minuta![]()
Dante se naljutio, nije se ni pozdravio nakom zamjene.
Mandžo se probudio u drugom poluvremenu, Muller trpao a mogao je još. Šta promaši frajer iz Rehden-a, no pomalo čudno kako je lahko došao u situaciju za postizanje gola.
Igrač utakmice : Magičar koji je odigrao 80 minuta a uspio je biti nevidljiv(79minuta), ona jedna gdje se vidio je bila u toku zamjene kada je bio u posebnom kadru.
Lahku noć
Mene je više iznervirao Robben kod one situacije kad Mandžo stiže loptu kod auta, vraća petom, a Robben nonšalantno gleda i uze mu čovjek loptu![]()
Kirchoff dobar, ali bolje da ga forsira na štoperu, Mandža trči kao lud, Muller rutinski, iako je par šansi promašio, no dobro, realno i mi tražimo dlaku u jajetu. Pa jel Bayern kod Juppa svaku utakmicu odradio maestralno? Nismo ni kod Juppa igrali čitavu sezonu kao one 2 tekme protiv Barse koje zaista bodu oči( Ne mislim na pobjede, već na način dolaženja do njih ). Polahko, dok je dobrih rezultata nemamo pravo na kritiku ( a momci nisu loše odigrali nijednu tekmu, sem tu s Dortmundom ). Kako sezona bude odmicala siguran sam da će Bayern biti sve bolji i sve moćniji!
Pozdrav Bavarci! I da, lijepa atmosfera. Schickeria
haha, vidim pravo si informisan. Odakle kupiš sve te informacije? I do sad si ih jako branio, i uvijek imao informacije 'iz prve ruke'gerdmuller je napisao/la:
Neki dan su njihovi clanovi dobili 55 zabranaali se njihov izostanak nije osjetio
Sto je je,briljantno navijanje 90 minuta
http://suedkurve-muenchen.org/" onclick="window.open(this.href);return false; A ima par dobrih stranica i na facebooku,nije mi problem poslati ako zelis.GazijaKalesija je napisao/la:haha, vidim pravo si informisan. Odakle kupiš sve te informacije? I do sad si ih jako branio, i uvijek imao informacije 'iz prve ruke'gerdmuller je napisao/la:
Neki dan su njihovi clanovi dobili 55 zabranaali se njihov izostanak nije osjetio
Ovo sve potpisujem, a posebno boldirano......roy_makaay je napisao/la:Kako mi se ugrije oko srca kad vidim onog ludog Slavonca da trči za mrtvim loptama kao da mu život o toj lopti ovisi, čak i protiv ovih bankara pri rezultatu 0:4.Takav tip igrača je i Muller.Takvi bi kod mene uvijek imali prednost u odnosu na ostale jer osim što trče za desetoricu su izuzetno fizički jaki i snalažljivi.
Druže izvini, ali ovo tvoje ''pljuvanje'' po Kroosu prerasta u preseravanje, i ne znam zašto ti toliko dečko smeta.Neutral je napisao/la: Igrač utakmice : Magičar koji je odigrao 80 minuta a uspio je biti nevidljiv(79minuta), ona jedna gdje se vidio je bila u toku zamjene kada je bio u posebnom kadru.
Danke, može u PP. Hvala.gerdmuller je napisao/la:http://suedkurve-muenchen.org/" onclick="window.open(this.href);return false; A ima par dobrih stranica i na facebooku,nije mi problem poslati ako zelis.GazijaKalesija je napisao/la:haha, vidim pravo si informisan. Odakle kupiš sve te informacije? I do sad si ih jako branio, i uvijek imao informacije 'iz prve ruke'gerdmuller je napisao/la:

Hahahaha, slika objasnila!BadrHari je napisao/la:
@GazijaKalesija, @SemaFCBM
Koje **** savrsenstvo...i sad visi o klinu zbog **** tika take.GazijaKalesija je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.