Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
tok utakmice je mogao biti potpuno drugaciji jucer ali prema onom toku utakmice koji se desio vi ste ti koji su prosuli bodove. predvidjam da ce vam to biti najveca mana u narednom prvenstvu igrat ce te dobro ali prosut vazne bodove jer ce vam ekipe koje odigraju losije (celik) otkinuti bod zbog vaseg najveceg nedostatka NAVIJACKE PODRSKE. dobra tekma!
Navijaci su dobri za dici euforiju nakon i u toku pobjede, ali isto tako i pritisak ocekivanja kad dobro igra ekipa.KenoRob je napisao/la:tok utakmice je mogao biti potpuno drugaciji jucer ali prema onom toku utakmice koji se desio vi ste ti koji su prosuli bodove. predvidjam da ce vam to biti najveca mana u narednom prvenstvu igrat ce te dobro ali prosut vazne bodove jer ce vam ekipe koje odigraju losije (celik) otkinuti bod zbog vaseg najveceg nedostatka NAVIJACKE PODRSKE. dobra tekma!
Mislim nije toliko do navijaca sto se tice rezultata. Pogledaj samo Zrinjski - Rudar sta je bilo, Zrinjski uopste prosle sezone, u Evropi, Sarajevo u Evropi, Sarajevo danas protiv Slavije. Ili Borac - Travnik u zadnjim rundama prosle sezone, zna se ko ima vise navijaca i koje su bolje ekipe bile.
Olimpic je mogao komotno jos dva gola dati kad pogleda se najbolje promasene prilike, a ni jedna prilika nije dosla zbog navijaca.
Ipak trebamo mi navijaci ovakvoj ekipi, da ih slavimo, kao nagrade rezultatima.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Realno sa navijacima zelje ili FKS bili bi ubjedljivo vodeci a kada bi tu dodali jos teren za treniranje moglo bi se razmisljati o ozbiljnom pomaku cak i u evropi.Potencijala ovaj klub svakako ima i uvijek se nesto desava sa njim
(pozitivno ili negativno).Poznato mi je da pred struku i igrace nije stavljen prioritet evropa nego dobra igra i promocija mladih igraca(Duljevica,Rahmanovica,Jusufovica,Durica,Mujezinovica,Lakote i dr.).ABD od iduceg kola imati cemo jos dva mlada bisera u ekipi Rahmanovica i Durica uz ove starije nadam se jos brzoj i poletnijoj igri a okvir igre imamo.Protivnicima se ne trebamo zamarati jer svako od nas ima svoje vidjenje a nas klub treba da ovaj proces nastavi i istraje na dobroj igri.
(pozitivno ili negativno).Poznato mi je da pred struku i igrace nije stavljen prioritet evropa nego dobra igra i promocija mladih igraca(Duljevica,Rahmanovica,Jusufovica,Durica,Mujezinovica,Lakote i dr.).ABD od iduceg kola imati cemo jos dva mlada bisera u ekipi Rahmanovica i Durica uz ove starije nadam se jos brzoj i poletnijoj igri a okvir igre imamo.Protivnicima se ne trebamo zamarati jer svako od nas ima svoje vidjenje a nas klub treba da ovaj proces nastavi i istraje na dobroj igri.
- Armageddon2012
- Kontakt:
- Greenfingers
- Kontakt:
gdje mi je sad kolega realno, vidim cestita, fino od njega, fino... toliko je covjek bio ubjedjen da ce nas Celik poniziti, ja govorim nece, al a-arealno je napisao/la:bit cete nabrijani sa 3 gola u vasoj mrezi,pozzzGreenfingers je napisao/la:pa neocekujem klasiko, al vjerujem u dominaciju Vukova, furiozan start Olimpica svakako je vjetar u leđa, a i ekipa je za deset, nabrijana na gol vise naravno.Footballscout je napisao/la:Nazalost vidim da ste spremni da uzmete bodove ali mislim da ce te se malo na cekati . Vjerujem da ce biti 1-1 ili 0-0 jer obe ekipe nisu uigrane I sta bi covjek onda ocekivao CLASICO.
BHT1?Armageddon2012 je napisao/la:kazu olimpik-borac na tv
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Arena
BRAVO-Kako igra OLIMPIC mislim da ce sve naše tekme biti aktuelne za prenos.open je napisao/la:Arena
- Greenfingers
- Kontakt:
prepoznaje Arena kvalitet nogometa, svaka čast
navijači/simpatizeri koji neuspiju doci na Otoku, svakako Arena je tu, a bit ce vjerovatno i stream.

I snimaju se utakmice i izvjestaj ce biti danas u 21:00.Greenfingers je napisao/la:prepoznaje Arena kvalitet nogometa, svaka častnavijači/simpatizeri koji neuspiju doci na Otoku, svakako Arena je tu, a bit ce vjerovatno i stream.

Vise informacije o tome svemu, i sljedecoj utakmici ce biti u jazbini pod temom Vijesti.
Jos evo popravili smo dresove wiki stranice, ako bude moglo i zlatni dresovi i njih ce mo postaviti:
http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Olimpik_Sarajevo
I promijenili/povecali grb.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
da li je potvrdjeno vrijeme odigravanja utakmice nedjelja od 17.00 ?
Sa malim Duljevicem Olimpic ima najveceg Talenta u bosanskoj PL. Svaka cast na tome, uz Muharemovica, Smajica i Kokata cine skroz solidan vezni red i napad.
Mislim da je Olimpic najveca konkurencija za Zelju.
Koliki je tacno kapacitet ove nove tribine na Otoci?
Oko 2900. Ostatak broja od nešto više preko 3000 je sa druge strane terena. Dva reda tribina su tamo.RedBlue je napisao/la:Koliki je tacno kapacitet ove nove tribine na Otoci?
Tamo ulaze samo novinari i gosti iz klubova. Ovih dana jedan dio natrikvaju i zatvaraju da bude kao loža.Buu je napisao/la:Kako uci na onu drugu tribinu ?
E jbg bezveze je to, mogli su barem 10-20 mjesta pustiti u prodaju 

NO PYRO NO PARTY
- savatihotece
- Kontakt:
Prvi se mačići u vodu bacaju.Volvic je napisao/la:Sa malim Duljevicem Olimpic ima najveceg Talenta u bosanskoj PL. Svaka cast na tome, uz Muharemovica, Smajica i Kokata cine skroz solidan vezni red i napad.
Malo bolje ste odigrali od Borca u Zenici. Dakle, vidjećemo protiv Borca koliko zaista vrijedite.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Ima li negdje neki nacrt, ili neka fotka necega slicnoga tome, kako bi to trebalo da izgleda???open je napisao/la:Tamo ulaze samo novinari i gosti iz klubova. Ovih dana jedan dio natrikvaju i zatvaraju da bude kao loža.Buu je napisao/la:Kako uci na onu drugu tribinu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.